- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
Canim masallah.nerene zayiflicaksin daha .ben öleyim o zaman![]()
kılon kaç bılmıyorum ama genelde kılo problemı bolgesel oluyor
ya ne bileyim mesela bende ayva gobek var =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim masallah.nerene zayiflicaksin daha .ben öleyim o zaman![]()
kılon kaç bılmıyorum ama genelde kılo problemı bolgesel oluyor
ya ne bileyim mesela bende ayva gobek var =))
Benim kilo59. benimde bel gobek aldi basini gidiyor.o ayva gobek icin diyet degilde mekik falan gobek icin egzersiz yeterli olur sanki sana bilemedim![]()
evet aynen ama benım işte belım cok ınce ama gobek fırtlıyor harem dansözleri gibi![]()
Ah o gobek yokmuuu ne yapsan gitmiyor zaten![]()
Bence de gider bende koşu bandıda haftada 3 veya 4 gün tempolu yürüdüm.Belim 78 göbek 84 tü baya kötüydü. şimdi bel 66 göbek 72. Yani koşu iyi geliyor.. şimdi eskisi kadar hızlı erimiyor o yüzden bende extra mekik çekiyorum..evet ama azmettım gıdecek ınsallah günde 50 mekik 2 saat koşu =))
ha bu arada twister kullanın bel bolgesı kalınsa cıdden ıyı gelıyor
Bence de gider bende koşu bandıda haftada 3 veya 4 gün tempolu yürüdüm.Belim 78 göbek 84 tü baya kötüydü. şimdi bel 66 göbek 72. Yani koşu iyi geliyor.. şimdi eskisi kadar hızlı erimiyor o yüzden bende extra mekik çekiyorum..
evet özellikle zumba ara ara yapıyorum çok eğlenceli :)aynen koşu faydalı..
mekık de aynı sekılde
sanırım bır de dans etmek =))
evet özellikle zumba ara ara yapıyorum çok eğlenceli :)
Hiç yapmadım :) çok ter attırıyorsa deneyebilirim..oryantal =))
Hiç yapmadım :) çok ter attırıyorsa deneyebilirim..
Tamamdır :) her şeyi deniyorum yeterki göbek gitsin bide bende basen problemi de var. Oryantal basenlerde iyi gelir :)kesınlıkle sağlı sollu gobek atsan yeterlı =))
ama en az 124 bpm olucak açtığın parca :=))
evet zumba çok eğlenceli hem dans hem aerobik :)Zumbayi bende deniyorum ama duzenli degil.cok zevkli.iyi ter attiryor
canımcımm ne demek rica ederimNurgülcüğüm ellerine sağlık, her hafta uğraşıyorsun bizim için, çok teşekkür ederim :) Kilo veren herkesi tebrik ederim, hepimiz hedefimize adım adım yaklaşıyoruz, ne mutlu bize!
Evet, en son tartı sonucuna göre, 100 gram eksilmiş olmak bile beni çok mutlu etti. 14 Şubat-18 Şubat haftası berbat geçmişti çünkü. Hedefime kaldı 2,9 kilo ve motivasyonum süper. Bu haftadan çok umutluyum, hedefim cuma sabahı 51'li bir rakam görmek.