• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın,

Biliyorum uzun zamandır yazamadım ama geçen hafta bir operasyon geçirdim, o yüzden ne yediklerime dikkat edebildim ne de buralara yazabildim. Ama artık diyete başlama vaktim geldi zira kilo aldım:KK43: Bugün sabah tartıda 62 kg çıktım
geçmiş olsun,önce sağlık ,sonrası bir şekilde hallolur.:KK6::KK25:

Bugün yediklerim
sabah
haşlanmış yumurta biraz peynir, çay

Öğle üç kaşık pilav ve yeşillik
şimdi şekersiz nescafe ve iki minik biskuvi

Akşam da sadece corba ve salata yemeyi düşünüyorum.

45 Dk da yürüdüm.

Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum:nazar::nazar:,gerçekten sonuç almış insanları görmek beni çok motive ediyor hatta şu fotoğrafı bilgisayarıma indirdim bakıp imreniyorum motive oluyorum,okul gibi herkes derslerine çalışmakla meşgul :KK48::KK48:
Adsız.webp

Diyet Başlangıç : 13/02/ 2015

Başlangıç Kilo : 56,5

Geçen Hafta: 53,4

Güncel: 53,8

Haftalık fark: + 400

Toplam Fark: 2,5

HEDEF : 53

canlarımm kusura bakmayın iş görüşmesine gitmiştim anca gelebildim. bilgisayara format atılınca listede silinmiş tekrardan hazırladım oyüzden geç oldu ... geçmiş iletilere bi bakayım ondan sonra listemizi paylaşıcam :KK37::KK37:

Bende katıldım yoğurtculara,yoğurtu light mi alıyorsunuz canım annemin yoğurtu olur mu ki
canım evde ne varsa o da olur ben şahsen tam yağlı yoğurtla yapıyorum

Bir de jullian yapan kıslar başlangıç bu mudur,başlamak istiyorum buna da,işe girersem spor rafa kalkar ama evdeyken hazır yapmak istiyorum,6 hafta boyunca bunu mu yapıyoruz günde 1 defa
canım ben önce 30 day olanına başlamıştım vücudu baya bi alıştırıyor çünkü jilianı yapmak gerçekten zor.... sonrasında 6 week başladım bunda 3 level var her bir level 3 hafta yapılıyor 5 gün yapıosun 2 gün dinleniyosun toplamda herbir level 15 gün sürüyo

Günaydın canım, dolunayın vücudumuz üzerinde epey etkisi varmış. Belirli tarihler var, dolunayla ilgili. Bunlara uygun epilasyon yaparsak, tüylerimiz azalıyor mesela. Ya da kimi tarihlerde daha çok kilo verip, kimi tarihlerde daha fazla kilo alıyoruz, dolunayın durumlarına göre. Pek çok farklı durum var. Ben deneyimledim, gerçekten işe yarıyor :)

Kadınlar Kulübü'nde sayfası da var, link'ini vereyim bir incele istersen;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dolunay-epilasyonu.592422/
ilk defa duydum böle bir etkisinin olduğunu o zaman ben bu hafta oyüzden kilo veremedim bahanem de hazır :))

Herkese günaydın,
önce kilo bildirimimi yapayım, sonra uzun uzun yazacağım :)

Geçen Haftaki Kilo: 50,4
Bu Haftaki Kilo: 49,8
Fark: -600
Hedefe Kalan: Yok, varıldı :))))

Evet, keyifli bir yolun sonuna geldim, hedefime vardım, umarım korumayı başarabilirim. Gruptaki herkese çok teşekkür ederim, varlıklarıyla motivasyonumu arttırdıkları için.

Nurgülcüğüm, her hafta üşenmedin listemizi hazırladın, tükenmeyen ilginle motive ettin. Hep söyledim, bu liste olmasaydı bu kiloları veremezdim diye. O yüzden en başta sana kocaman bir teşekkür borçluyum ve bu başarımı sana armağan ediyorum :))))

Spatzcığım, sana da ayrıca teşekkür etmek istedim. İlk geldiğim günkü sıcacık karşılaman ve zaman içindeki desteğin için sana da çok teşekkür ediyorum. Tekrar burada karşılaşır mıyız acaba? :)))))

Her verdiğim gram için tebriklerini esirgemeyen Minnoş ve Figen, sizler de iyi ki vardınız ve size de teşekkür ederim.

Evet, İgnis kaçar :))))
Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum, hoş kalın, zayıf kalın...
ayy canımm benimm hatta hedefinin de altına düşmüşsün çok çok tebrik ediyorumm darısı bizlere inşallah. Çorbada benim de tuzum bulunduysa ne mutlu bana demekki doğru yoldayız :KK19: umuyorum ki artık buraya sadece bizlerle sohbet etmeye gelirsin özletme kendini sakın :KK15::KK15:

Helen_bm Helen_bm bu eski bir tablo sanırım yoksa yenisimi kafam karıştı:)
canım eski tablo o yenisini hazırladım birazdan paylaşcam:KK66::KK66:

ben evde kendi yaptığım yoğurtla yapıyorum, dışardan yoğurt almam sevmiyorum

duraklama dönemine girmişsindir hiç üzülme böyle olması çok normal zaten süper bir rakam bu

ve benim kilom;
geçen hafta 56.8
bu hafta 56.2
aynen canım ya kesin durakladım... evet buna da şükür en azından almadım da :)

Nurgul_85 Nurgul_85 eline sağlık canım
Menümü bildireyim
Sabah;
1 tb ekmek 1 Haşlama yumurta 4 zeytin kk peynir
Ara;
5 siyah kuru üzüm
Öğlen;
Yoğurt
Cibez salatası
2 Kaşık tavuklu pilav
Ara;
Yarım paket eti form kepekli
Akşam;
Şehriye Çorbası
1 sarma ve birkaç dal Brokoli
Yarım dilim ekmekle 3 Kaşık kıymalı menemen, 2 tane tavuk ciğer

sabah
bir fincan sütlü nescafe

kahvaltı
yarım simit
1 sucuklu yumurta
1 zeytin
1 dilim peynir
1 çatal ezme ve reçel

öğle yok

ara 1 sütlü nescafe

ara 2 sütlü türk kahve

akşam
2 tane karnabahar
1 tabak şehriye çorba
2 kaşık kabak yemeği

bugün iş görüşmesi vardı onun haricinde arkadaşım geldi bize onu yoldan al vs derken bugün nerden baksan 2 saat yol yürüdüm

Back
X