- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
Kalori takibi nasıl oluyo?
Ben sanki hiç veremicekmişim gibi hissediyorum ya tatlıyı abur cuburu falan kestim ekmek de öyle ama inanç yokbelki bikaç hafta böyle geçerse de biraz kilo gider o zaman ışık olur inş. Bi de sizin başarılarınız heveslendiriyo beni yoksa umudum hiç olmıcak
Gunde 800 kaloriyi asmiyorum.hergun ne yediysem hemen diyetarkadasim sitesi var ordan degerleri giriyorum asmamaya calistim. En fazla 3 4gundur 800 kaloriyi astigim. Birde cok sıkı takip edersen ainda o arada yenenlerin o kadar cok kalori tuttugunu goreceksin ki normal mesela yemek yedigimde kalori cok olmazken karnimda gayet iyi doyuyor ole atistirmslik yedigimde hem kalori cok fazla hemde ac kalmis oluyorum. ONnce bir kac gun hic mudahale etmeden normal yediklerini gir ortalama kac kalori aliyorsun gor sonra kademe kademe kalorini dusur ben once 1200 sonra 1000 simdi 800 kaloriyim. Ne zaman 800 e dustum o zaman guzel gitmeye basladi. Tabi benim boy kucuk verilecek kilo az olunca 800 ancak herkesin farklidir ama bu kalori iyi yeterli ac hissetmiyorum.
iyi gidiyorsun canım egzersiz yapıyor musun peki
Yok hic yapmiyorum firsatim olmuyor. Bir de Ramazan ayi oructa cok guvenemedim belki su an daha sıkı olurdum yapsaydim olsun bayramda sonra bakalim sıkılasmak icin gidebilirim spora.