50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar işe başlamadan uğrayayim dedim :)
denizcim ; canım kesin bilmiyorum ama yediğin tuzlu çerezlerden olmasın bu şişkinlik ya da en azından yüzünün şişolmasının sebebi bence tuzlu yiyecekler..

canım merhaba tuzlu çerez yemiyorum beyaz leblebi den yanıma daha bugün aldım yoksa hergün yediğim birşey değildi.tuzu da hiç sevmem yemem yani çok fazla yemeklerde bile çok az kullanırım anlamadım valla ekmek akşamları çok yiyordum dünden itibaren onada son verdim bakalım artık

21cid5f006101c77f1c24e3eo7.gif

kızlar pirinç lapasından bahsetmişsiniz normalde 2 gün biliyorsunuz ben 1 gün yapabildim iş yerinde olduğum için soğuk yemek zorunda kaldım sade yiyemedim yoğurt pul biber nane falan koydum ama çok zorlandım yapabilirseniz deneyin derim ben yapamadım

günaydın herkese
bende bu sabah bir elma yedim su zaten vazgeçilmezim
birazdan da yeşil çay yapacağım kendime
bu sabah gelirken canım nasıl simit istedi anlatamam
ama almadım :lepi: zayıfla ondan sonra yersin dedim
bakalım öğlen yemekte ne var

ben yine kahvaltı yapmadan çıktım biraz sonra bi tane elma yicem öğlen eve gittiğimde de lapayı yaparım herhalde :1rolleyes: bugün iyice eridiğimi farkettim dün akşam çok halsiz gibiydim ama şimdi iyiyim :nazar:

lapayı 2 kere yaptım ilk yaptığımda hiç yemedim ikincisinde sabah kahvaltımı onunla yaptım ilk başta kırmızı biber nane koydum iğrenç ötesiydi sonra yoğurtladım sadece yoğurt olunca daha iyiydi ama döktüm onu da çöpe dayanamadım :çok üzgünüm:

ben normalde de fazla yemek yiyen birisi değilim ekmekde yemiom hiç, akşamları nadir yiyorum dikkat ediyorum. beni bu doğum kontrol hapı mahvetti:çok üzgünüm:

katılıyorum laz kızı sana tam 9 kilo aldım hap kullanırken .....
7 ay oldu bırakalı şimdi yavaş yavaş gidiyor kilolar.

öğle yemeği menüsüne baktım yumurtalı ıspanak,makarna,tarhana çorbası,yoğurt var. ıspanağı rahat yiyebilirim makarna 1-2 kaşık ekmek yok vede az yoğurt tabikide çorba. açlık yok gibi benim derdim akşamları yemeyi unutmayı becerebilmek..

form çayı içiyorum
hem zayıflatır hemde uykumu açar belki çok uykum var çooooooookkkkkkkk mirmirmirmir

kızlar nasılsınızzzzz benim bugun çok işim varrrrr ama dayanamadım bakayım dedim sabah 9 da 1 elma 10 30 da kepekli tost ekmeğinde kaşarlı tostumu yedimmm doydum şükür verdiğim kiloların etkisini gördükçe yemekten uzaklaşıyorummm ama bazende dayanılmaz açıkıyorumm şu iğrenç denilen pirinç lapasını uygulayacağım bi terslik çıkmassa pazar günü bakalım sonucu ne olacakkk hep beraberrrr zayıflama yolunda hepimize başarılarrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak

17-mavişeker 59 kilo 50 olacak

18-denizkoydum adımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

kızlar pirinç lapasını sık uygulayan biri olarak bilgilendiriyim sizi gerçi topiğide var ama biz kızlarla bi ara perşembe günleri yapardık cuma tartıldığımız için bol su için bi kere onun özelliği hiç tuz konmaması max iki gün yapılır haftanın 1 günüde yapabilirsiniz her hafta sadece 1 gün mesela acayip ödem attırıyo
tadı iyi değil ama yenmiycek kadr da kötü değil ayrıca hiç acıkmıyosunuz süt hayvansal gıdalar yasak yoğurtlaybilirsiniz yoğurt kullanmazsanız daha iyi olur
o gün hiç bir şekilde kaçamak yapmamalısınız yoksa işe yaramıyo 1,5 2 kiloya kadar gidiyo ertesi gün yemek olayını abarmazsanız verilenler alınmıyo regli sonrası müthiş bişi
tkrar sorularınız olursa yanıtlrım
sbh klasik kahvaltımı yaptım eve süpürge attım toz fln alcam ayrıca markete gidip alışveriş yapcam pasta fln yapçam bgn yarın misafirlerim var

merhaba kızlar ben az önce pirinç lapasını yaptım yedim yoğurtla pul biber ve naneyle denedim çok da kötü değil de yoğurtla karıştırınca kötü oldu galiba.myocean canım meyve sebze yiyebilir çay kahve içebiliriz değilmi yani kaçamaktan kastın ne anlayamadım.zaten diyette olduğumdan yağlı şekerli şeyler yemiiyorum.

süprizzzzz
kebelekcim sen hiç denedinmi pirinç lapası süper bi ödem attırıcı diyorlar ve gidem su ödem dikkat edersen geri gelmiyormuş bir daha

denedim denemz olurmuyumdelikafadulden

beni kurtaran biberiye cayı ve sogan suyu oldu...bazen biberiye icine rezenede katıyorum...ustunede su içince fazlası cıkıyo odemin...bugun nerdedeyse yok denecek kadar azdelikafadulden

ayrıca bunları içtigimden beri aksam yemeklerini az yesemde hiç atıştırma istegi duymuyorum...tavsiye ederim...

dun aksam misafirlerim vardi bi suru sey yaptim ama hiç birinden yemedim çünkü canım istemediiii

Back
X