50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sinel sen lapayı yaparken başka bir şey yedinmi canım sadece lapa yiyip su içmen gerekiyor 1.günde 1 kilo gitmesi lazım neden gitmediki CADIARZU

BAŞKA BİRŞEY YEMEDİM CANIM AMA LAPAYIDA YİYEMEDİM DOĞRU DÜRÜST HER ÖĞÜN 2 3 KAŞIK ALIP BIRAKTIM SUYU AZ İÇTİM BOL İÇTİĞİM TEK ŞEY SİGARA İDİ :delphin::delphin::delphin:

açıkçası bugün şok diyet yapıyorum haftasonu yapacaktım yapamadım sadece meyveyle besleniyorum . bir kilo vermişim birkaç gram daha vermem lazım ama çok açım eve gidip hemen uyumak istiyorum.

canım kahvaltı yapmaya çalış metobolizmanın çalışması için hiç olmadı yanında meyve götür onu yeee

tvde çalıştığım için sabah haberlerine bi giriyoruz canlı 10da çıkıyoruz yayından... zaten 12.30da öğlen yemek yiyiyoruz. o yüsden bişi yiyemiyorum canım ya. ama 5 gibi bi meyve yiyorum genelde. böyle 65den 57 düştüm. ama ideal kilom 48 ya:teselli:
daha çok var yani...

sinel yazın çok güzeldi ekmeği tamamen kesmiştim yanlışmış bari 1 dilim kepek ekmeği yiyeyim çok teşekkürler bilgilendirdiğin için bir dahada sigara içme :oklava: :oklava:

açıkçası bugün şok diyet yapıyorum haftasonu yapacaktım yapamadım sadece meyveyle besleniyorum . bir kilo vermişim birkaç gram daha vermem lazım ama çok açım eve gidip hemen uyumak istiyorum.

CANIM ÇOK YORMA VUCUDUNU AKŞAM HAFİF BİŞEYLER YE BİRAZ cokacimcoook

bu erkek ler hep böyle zaten ahhh ahhhh ne kilo dertleri var ne onlara şişko diyen var :oklava::oklava::oklava:

ah canım sorma birde kilo yakışıyo diye kilo aldırmaya çalışıyoz eşim evlendikten sonra 15 kilo aldı hergece yatmadan önce yemek yer bir gün yemese sen bana hiç iyi bakmıyon der :oklava:+:jeyyar:+:oklava:

kızlar diyete yardımcı ürünler var mı bildiğiniz... yürüyorumda ama bi türlü sıkılaşamıyorum. şöyle taş gibi olmak istiyorum ya

tvde çalıştığım için sabah haberlerine bi giriyoruz canlı 10da çıkıyoruz yayından... zaten 12.30da öğlen yemek yiyiyoruz. o yüsden bişi yiyemiyorum canım ya. ama 5 gibi bi meyve yiyorum genelde. böyle 65den 57 düştüm. ama ideal kilom 48 ya:teselli:
daha çok var yani...

5 kilocuk bişi değil 1 ayda verirsin canım :lepi::lepi:

5 değil canım ya daha 9 var. ideal kilom 48. boyum 1.55. CADIARZU

pardon canım yanlış göemüşüm olsun 1 ay daha katarsın 2 ayda verirsin moralini yuksek tut videoyu neden acamadın acaba pc nde engelliyen bişeymi var acaba internet explorer bazen hata veriyo mozilla firefox ta hiç sorun çıkmıyor indirebilirsen mozilla firefox indir canım

ah canım sorma birde kilo yakışıyo diye kilo aldırmaya çalışıyoz eşim evlendikten sonra 15 kilo aldı hergece yatmadan önce yemek yer bir gün yemese sen bana hiç iyi bakmıyon der :oklava:+:jeyyar:+:oklava:

sende ona şişko de moralini boz zaten biz hatunlar şımartıoz bu adamları hep :oklava: vurmak lazım kafalarına kafalarına:jeyyar::oklava::oklava: amaaa erkeğinde pofuduğu iyi oluyo beeee :roflol::roflol:

Slm kızlar ne çok yazmışınız nasılsınız ben regli oldum bu hafta kilo düşüşüm olmıycak almasam şükredicem yeni gelenlerde hoşgeldiniz

ya ben buraya girip bakıyorum sürekli,, çok özendim laelaelaelaelae bi haftada ne kadar kilo verebilirim gerçi, kendime pek güvenmiyorum ama:kahve:
boyum 167, kilom 58-tatlicadiarzu- bi kaç ay önce 55tim, 53 olmak istiyodum, ne ara 3 kilo daha aldım bilmiyorum :( şimdi de 50 olsun madem hedefim ,, heralde 5 yıl içinde gerçekleştirebilirim.. :kahve:

ya ben buraya girip bakıyorum sürekli,, çok özendim laelaelaelaelae bi haftada ne kadar kilo verebilirim gerçi, kendime pek güvenmiyorum ama:kahve:
boyum 167, kilom 58-tatlicadiarzu- bi kaç ay önce 55tim, 53 olmak istiyodum, ne ara 3 kilo daha aldım bilmiyorum :( şimdi de 50 olsun madem hedefim ,, heralde 5 yıl içinde gerçekleştirebilirim.. :kahve:

hoş geldinn aramızaaaa ama sen baştan beyaz bayrak teslim ediosun kilolarınaaa biraz inan kendineee bende senin gibiydimmm ama veriliyor tabi yavaş yavaş haftada 1 kilo versen yeter mesela ben bu hafta hiç kilo veremedm canım sıkıldı ama yinede devam günde altı öğün yağdan uzak ekmeği abartmadan bol meyveli bol sulu bi program yap canım kendinee bide en önemlisi sabırr ekliyorum seni listeye ama inan kendine çarşamba günleri tartılıyoruz bidahaki çarşambaya 1 kilo vermeyi hedef koy kendineee iyiliklerle kalll aramıza hoş geldinnnna.s.a.s.a.s.

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2-Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-mavişeker 59 kilo 50 olacak

12-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

13-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

14-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

15-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

16-bigsize:59 kilo 52 olacak

17- Laz kızı 59 kg 55 olacak

18-denizkoydumadımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

23-hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

24-yağmurseli : 59 kilo 52 olacak

25-tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

26-titan : 55 kilo 51 olacak

27-speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

28-ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak.

29-chloris: 58 kilo 50 kilo olacak

30-bitter : 57 kilo 50 olacak.

Son düzenleme:
hoş geldinn aramızaaaa ama sen baştan beyaz bayrak teslim ediosun kilolarınaaa biraz inan kendineee bende senin gibiydimmm ama veriliyor tabi yavaş yavaş haftada 1 kilo versen yeter mesela ben bu hafta hiç kilo veremedm canım sıkıldı ama yinede devam günde altı öğün yağdan uzak ekmeği abartmadan bol meyveli bol sulu bi program yap canım kendinee bide en önemlisi sabırr ekliyorum seni listeye ama inan kendine çarşamba günleri tartılıyoruz bidahaki çarşambaya 1 kilo vermeyi hedef koy kendineee iyiliklerle kalll aramıza hoş geldinnnna.s.a.s.a.s.

teşekkür ederim,,hoşbuldum a.s. a.s.
çikolatasız ne kadar dayanabilicem bakalım.. :( :( bi kere yemeye başlayınca kendime hakim olamıyorum -tatlicadiarzu- açlıktan degil de gözüm doymuyo:icecream:

Back
X