50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni de eklediğiniz için teşekkürler. ben güne hergün en az üçtebirini yedigim nutella kavanozunu kaldırarak başladım. ekmek tek dilime düştü ve yeşil çay içecegim. bu arada sabah yarım saat plates yaptım. emzirdiğim için kendime ii davranmam lazım agır spor yok :)))

kızlar tatlı krizlerinizi onleme için, bitki caylarını deneyin ki biberiye hem iştah hem tatlı istegini kesmede 1 numara....cok canınız istersede sakız cigneyin ama uzun sure degil...fazla cigneyince hem hem açlık hem şişlkinlik yapabilir....

ben biberiye cayını içtigimden beri aklıma tatlı bile gelmiyo....tavsiye ederim...

kızlar tatlı krizlerinizi onleme için, bitki caylarını deneyin ki biberiye hem iştah hem tatlı istegini kesmede 1 numara....cok canınız istersede sakız cigneyin ama uzun sure degil...fazla cigneyince hem hem açlık hem şişlkinlik yapabilir....

ben biberiye cayını içtigimden beri aklıma tatlı bile gelmiyo....tavsiye ederim...

sallama poşet çayı varmı canım bununCADIARZUCADIARZU

valla benim yasadıgım ulkede yok aktardan alıp kendim demliyorum.....tadıda cok guzel:) hatta icine birzda rezene ohhhh misss:)

hatta ornek vereyim evde browni,kurabiye ve cikolatalı kek var...solemesi ayıpır hepsini ben yaptım...ama tatlarını bile bilmiorum hiç canım istemedi cunku....

slm

ben hastalandım öksürük grip peşpeşe geldi....pazartesi başlayacam rejime İNŞALLAH....bu sefer elma kromu deneyecem(seda sayanın kullandıgı)kullandıktan sonra gelişmeleri bildiririm...daha önce lahanakapsulu kullanmıştım 3 kilo vermiştim....

Ben hersabah adet düzensizliğim için hayıt tohumunu balla karıştırıp yiyorum böylelikle tatlı ihtiyacım gitmiş oluyor ama ihtiyacı olanlara yarıyabilir tabi teşekkürler kelebekcik
geçmiş olsun laz kızı allah şifa versin elma kromunu bende duydum nasıldır bilmem
birde zayılama çayı duydum 15 günde 5 kilo veriyormuşsun adını vermem doğrumu bilmiyorum ama ....

bu sabah kahvaltı yapmadım herzamanki gibi :) yanıma elma almayı da unutmuşum :) öğlen kendime makarna yaptım yoğurtlu ama kesinlikle yağ koymadım sadece üzerine pul biberi ekledim:) afiyet oldu:)) bak yine yanıma meyve almayı unuttum inşallah acıkmam :)

bide sinel mi vermişti hatırlamıyorum bi link orda 6 dk lık egzersiz vardı hiç olmazsa onu uygulasak iyi olacak gibime geliyo..

kızlar kusura bakmayın geç yazıyom 56 kiloyum halen
neden mi regli oldum
ve bu hafta yoğun bi şekilde misafir trafiğiyle geçti pastalar gırla indi mideye akaşam yemek yememeyle dengeldim kilo almadığıma şükrediyom
beni 56 kilo olarak ekleyin

kızlar bende ecücük kilo vermişim 59 dan 58.5 düşmüşüm ama moralimi bozmuyorum

MERMERİ DELEN DAMLALARIN KUVVETİ DEĞİL SÜREKLİLİĞİDİR.İstediğim kiloya ulaşana kadar durmak yok yola devam.kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:

kızlar ben bu hafta yediklerimi yazmadım yediklerim tadı hoş görüntüyü bozabilen şeylerdi motivasyonunuzu bozmamak için yazmadım hamur işi hemen hemen hergün yememe ve sporu uzun süredir bırakmama ve üstüne regl olup turşu yememe rağmen kilo almadım işin sırrı ne yediğinizde değil nasıl dengelediğiniz de ben bu dengeleme işini iyiy kaptım
tek şişen yerim hafif göbeğim oda regliden kiraz sapıyla bitiminde yapacağım lapayla o da gitçek karnım çok ağrıyo ya

KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• Veya
2 adet galeta

AKŞAM

• 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek
• Gece boyunca 2 porsiyon meyve

BENDE BU DİYETİ UYGULUCAM YARINDAN İTİBAREN OFFFF BENDE REGLİM ŞİŞTİM SİNİR OLUYORUM KİLOLARIM OTURMUŞ HERHALDE KIMILDAMIYORLAR Bİ YERE :kızgın:ÇOK CANIM SIKILIYO:çok üzgünüm: ZATEN REGL OLUNCA BÖYLE KATİL KIVAMINDA DENGESİZ DUYGUSAL AĞLAK BİŞEY OLUYORUM BİDE ONUN STRESİİİ OFFKİİ OFFFF YANİ benneyaptımkibenneyaptımki

kızlarrr bugun tartıldımm ama kılomda bı deişim olmamış =( ama gobeım duz gorunuo ve beden olrk daha sıkılaşmaya başladımmm =)) aynen bolee dewamm edicemm sizlerede kolay gelsn :)

Back
X