50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pempeinci canım liste ilgili yaptığın tum düzenlemeler çok güzel olmuş ellerine sağlıkk yerimsenibenkatılmayan ve uzun süre bildirmeyen arkadaşları çıkartırız artık listemizden

canım çok sağlıksız bişi yapıyon metabolizmanı yavaşlatırsın sonra şok diyetler max 2 gün yapabilirsin metabolizmayı şaşırtmak için yani kilo vermn durmuşsa
ben bgn lapa yapçam daha öncede bahsetmiştim bulgurla yapçam regliden dolayı bu sabh 57 kilo çıktım 56 ya yarın dönmem lazım ben lahanada alcam yağ yakıyo ya lahanayıda çiğ tüketücem eğer bozmassam yarına kdr ne kdr gittiği söylerim gr gr na veremem tartım dijital değil ama şu eklenen 1 kilodan kurtulsam kafikaydirigubbakcemile3

yok tatlım bunu zaten sürekli yapmıcam biliyorum sağlıksız bişe olduğunu ama şu egzersiz işi süper oldukaydirigubbakcemile2

açım aççççççççççççççççççççç
58 i gördüm hedef 55
abur cubur çok yiyom yemesem aslında :asigim:
ama eşim akşamları alıyor bi kase fıstık,fındık oturup yiyor napayım dayanamıom :icecream::icecream:

tatlımeşinin tuzağına düşme onlardan avuç içi kadardan fazlası klo yapıyo aç kalıyon madem yeme benim eşiminde eksik olmaz kanar yerdim artık yemiyom yeme sa:oklava:kın

yok tatlım bunu zaten sürekli yapmıcam biliyorum sağlıksız bişe olduğunu ama şu egzersiz işi süper oldukaydirigubbakcemile2

iyi o zaman sonra metabolizma yavaşlıyo azcıkta yesen kilo alırsın aman diyim üzülürüm sonra
bende reglinin getirdiği 1 kiloyu defetmek için bgn lapa yapıyom belki kimse olmazsa yarında yaparım dutumuma bağlı en azından tatlı yasak ya regliyim diye şişkinlik sanıp kilo almam

canım çok sağlıksız bişi yapıyon metabolizmanı yavaşlatırsın sonra şok diyetler max 2 gün yapabilirsin metabolizmayı şaşırtmak için yani kilo vermn durmuşsa
ben bgn lapa yapçam daha öncede bahsetmiştim bulgurla yapçam regliden dolayı bu sabh 57 kilo çıktım 56 ya yarın dönmem lazım ben lahanada alcam yağ yakıyo ya lahanayıda çiğ tüketücem eğer bozmassam yarına kdr ne kdr gittiği söylerim gr gr na veremem tartım dijital değil ama şu eklenen 1 kilodan kurtulsam kafikaydirigubbakcemile3

canım sende lahanayı çiğ olarak fazla tuketme mazallah onun gaz sıkıştırması çok beter oluyor

açım aççççççççççççççççççççç
58 i gördüm hedef 55
abur cubur çok yiyom yemesem aslında :asigim:
ama eşim akşamları alıyor bi kase fıstık,fındık oturup yiyor napayım dayanamıom :icecream::icecream:

Canım çarşamba günleri tartınma günümüz kilonu çarşamba günleri bildirirsen daha iyi olur sanırım 59 dun 58 oldun listeden düzeltiyorum .
Abur cubur meselesine gelince eşinin gazına gelme yoksa vermezsinki kiloları :1no2:

kızlarrr benim 57 hala sabit duruyo yerinde çıldırcam:kızgın::kızgın::kızgın: pazartesiden itibaren 1 ayda 10 kilo diyetine başlıcam 10 kilo verdirmez ama 5 de versem süper olur :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Arkadaşlar listemiz gerçekten zayıflamak isteyenlerin listesidir :
------ Listemizin Güncel olması için BEN ve SİNEL arkadaşımız listeye isim ekleyecek
------ Hafta içinde sebep bildirmeden aramızdan ayrılan arkadaşlar olursa uyarılacak ve listeden silinecek
--------Çarşamba günü tartınma günümüzdür lütfen çarşambaları kilonuzu bildiriniz.
--------Listemizden çıkmak isteyenler olursa lütfen bildirsin silelim
-------Yeni katılmak isteyen arkadaşlar kilosunu ve ulaşmak istediği kiloyu bildirebilir listeye eklenecektir
Lütfen siz eklemeyin

3 .Haftaya başladık Başarılar arkadaşlar

tanger: 55 kilo 48 kilo olacak 31 Ocak 2009 Cumartesi

speedy: 55 kilo 48 kilo olacak 01 Şubat 2009 Pazar

senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak 01 Şubat 2009 Pazar

Yukarıdaki arkadaşlara çevrimiçi olduğu halde sebep bildirmeden formumuzu takip etmediği ve kilosunu bildirmediği için uyarı mesajı gönderilecektir .

pembe inci süpersin kardeşim disiplini çok severim
senin diyet ne alemde
geçen hafta çok heveslenmiştim bu hafta 53 olup koruma programına geçerim diye olmadı malesef sanırım tam uyarsam 2 hafta daha sabretmem gerekecek azaldıkça kilolar vücut direnç gösteriyo o direnci kırmam lazım

myocean76 teşekkür ederim canım düzen sağlamazsak liste kabarıp gidecek .. diyette çok kararlıyım canım haftada 1 kilo veriyorum aç gezip bol bol spor yapıyorum kararlıyım 28 şubatta 50 kilo olacağım . (eşimin doğumgünüde)

Bu hafta kilo verenler yanaşın şöyle ziyafet var

pembeinci :
22942321mf5.jpg

Kelebekcik :
22942321mf5.jpg

suprensesi :
22942321mf5.jpg

MissDeFne :
image161vleq6.jpg

Mavişeker :
image244ifwz5.jpg

denizkoydumadımı :
image291vizb2.jpg

nessss:
image291vizb2.jpg

ama bu haksızlık ben lapa yapıyom regliyim tatlı krizi tutmuş gözüme girdi pastalar ama umrumda deil bu saate kdr bozmadım yarında tartıda süper bi rakkam bekliyom
ben sılanın çayını yaptım bgn malzemeleri aldım işe yayrsa bilgilendiririm

Back
X