Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranıza katılsam bende![]()
katıl canım hoş geldinn zaten ne güsel baya kilo vermişsin maşallah kalanınıda burda bizimle beraber eritirsin olur biter :):)
ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh 59 kilo olsam daha ne isterimmm ben şuan 81 kilodayımmm doğum kilolarımı vermek istiyorum ama bir türlü spr ve rejime başlayamıyorummm sağlık nedenlerinden dolayıı ama bir gün gidecek bu kilolarrr hepinize başarılarrr kilonuzun değerini bilin yawww
merhabalar arkadaşlar pazar günü 1 tane tavuk hamburger yaptım (kaçamak)yapmaz olaydım
akşam 6 dan beri neler çekiyorum bir bilseniz bütün gece hiç uyumadım çok özür dilerim ama istifra ve ishal sabah 6 ya kadar sürdü 7 den sonra biraz uyuyabildim daha yeni geldim işe birazdan tartınacağım belki bir işe yaramıştır hasta olmam
merhabalar arkadaşlar pazar günü 1 tane tavuk hamburger yaptım (kaçamak)yapmaz olaydım
akşam 6 dan beri neler çekiyorum bir bilseniz bütün gece hiç uyumadım çok özür dilerim ama istifra ve ishal sabah 6 ya kadar sürdü 7 den sonra biraz uyuyabildim daha yeni geldim işe birazdan tartınacağım belki bir işe yaramıştır hasta olmam
akşam 6 dan beri neler çekiyorum bir bilseniz bütün gece hiç uyumadım çok özür dilerim ama istifra ve ishal sabah 6 ya kadar sürdü 7 den sonra biraz uyuyabildim daha yeni geldim işe birazdan tartınacağım belki bir işe yaramıştır hasta olmam[/QUO,
Çok geçmiş olsun canım. Tavuk çabuk bozulan bir gıda. Dışarıda yememek lazım sanırım.