50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pembeinci 53 kilo - 50 olacak

Cucuma- 56 kilo - 50 olacak

Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

Suprensesi : 57 - 52 olacak

nessss: 57 kilo 50 olacak

senemciq : 55.4 kilo 51 kilo olacak

MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak

mavişeker : 58,5 kilo 50 olacak

sinel : 57 kilo 50 olacak

Laz kızı 58 kg 55 olacak

denizkoydumadımı 56,2 kilo 50 kilo olacak

şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

titan : 55 kilo 51 olacak

speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak.

chloris: 58 kilo 50 kilo olacak

bitter : 57 kilo 50 olacak.

LAZKIZI : 57 kilo 50 kilo olacak

sweety:59 kilo 52 olacak

maeves:59 kilo 53 olacak

balköpüğü:55 kilo 48 olacak

f_sailor:58.5 kilo 53 olacak

nrn_23: 56.6 kilo 50 olacak

HEPİMİZE KOCAMAN BOL ŞANSSS KIZLARRR YENİ ARKADAŞLARIMIZ TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ

Son düzenleme:
f_sailor canım aramıza hoş geldin ekledim seni motivasyonu bozmadan kolay sağlıklı kilo vermeler 500 gr da iyi ilk etepta yavaş yavaş doğru bi şekilde zayıflıyacağız inş. hepberaber hızlı kilo vermek hızlı bi şekilde geri almak demek o yuzden en güzeli haftada 1 kilo tekrardan bol şans ve hoş geldin

katıl canım hoş geldinn zaten ne güsel baya kilo vermişsin maşallah kalanınıda burda bizimle beraber eritirsin olur biter :):)

teşekkür ederimm..evet bir ayda ii gittim ama bilemiorum inşallah böle devam ederim...tartıya çıktıgımda elli kilo oldugumu görcekmiyim beeennn :)

herkese kocaman günaydınnnnn gününüz kocaman güzel geçsinnn çıtır adayıı hatunlarhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın arkadaşlar henüz kahvaltımı yapmadım canım bişey istemiyo ama yinede kahvaltıdan vazgeçmiycem az yiyip bol hareket ederek kilo vermeye çalışıyom biraz diyeti sıkı tutarsam yüzüm çöküyo hortlak gibim oluyom valla

slm kızlar bebişim oldugu için kısa sürelı girebilıyorum.yüruyorum ölçülü yiyorum bakalım ne kadar zayıfladım görcez hepinize kolay gelsin

günaydınn kızlar mekik çektim 1 dilim çavdar ekmeğiyle peynir yedim birazdan sirkeli ılık suyumu içicem dün gece ilk bardağımı içtim pek tahammül edelesi bişey deil gerçi... allamm yaaa çarşambaya az kaldı en azından 1 kilo gitmiştir inşallahhhh

merhabalar arkadaşlar pazar günü 1 tane tavuk hamburger yaptım (kaçamak)yapmaz olaydım
akşam 6 dan beri neler çekiyorum bir bilseniz bütün gece hiç uyumadım çok özür dilerim ama istifra ve ishal sabah 6 ya kadar sürdü 7 den sonra biraz uyuyabildim daha yeni geldim işe birazdan tartınacağım belki bir işe yaramıştır hasta olmam

geçmiş olsun canım. gıda zehirlenmesimi oldu acep.. çünki bende geçen sene dışarda yediğim yemekten zehirlenmiştim senin dediğin şikayetleri yaşamıştım sonunda gecelin bi yarısı acile gittim gerçi ordaki dangalaklar bişey yapmamışlardı. tahmin edebiliyorum durumunu yanii dikkatli olmak lazım...

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh 59 kilo olsam daha ne isterimmm ben şuan 81 kilodayımmm doğum kilolarımı vermek istiyorum ama bir türlü spr ve rejime başlayamıyorummm sağlık nedenlerinden dolayıı ama bir gün gidecek bu kilolarrr hepinize başarılarrr kilonuzun değerini bilin yawww

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh 59 kilo olsam daha ne isterimmm ben şuan 81 kilodayımmm doğum kilolarımı vermek istiyorum ama bir türlü spr ve rejime başlayamıyorummm sağlık nedenlerinden dolayıı ama bir gün gidecek bu kilolarrr hepinize başarılarrr kilonuzun değerini bilin yawww

papatyam bende 2 sene önce 80 kloydum belki daha fazla 90 la doğuma girmiştim inan emzirirken kilo vermek çok kolay aslında bol kalorili gıdalardan sa bol su ve çorba içmeni tavsiye ediyorum en kolay o zaman kilo vermiştim 1 yılda 60 adüştüm inşeallah sende verirsin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

merhabalar arkadaşlar pazar günü 1 tane tavuk hamburger yaptım (kaçamak)yapmaz olaydım
akşam 6 dan beri neler çekiyorum bir bilseniz bütün gece hiç uyumadım çok özür dilerim ama istifra ve ishal sabah 6 ya kadar sürdü 7 den sonra biraz uyuyabildim daha yeni geldim işe birazdan tartınacağım belki bir işe yaramıştır hasta olmam

geçmiş olsun canım ya bende pazar günü şinitsel yedim yemez olaydım bide yağmurda ıslandım resmen ölüyorum midem bulanıyor başım ağrıyo hiç bişe yiyemiyorum üşüyorum offf hasta olmaktan nefret ediyorum.hafta sonuna kadar da izinli olacam annemin yanına gideyimde baksın bana:a015:

BENDE MERAK ETMEYE BAŞLAMIŞTIM SENİ CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

akşam 6 dan beri neler çekiyorum bir bilseniz bütün gece hiç uyumadım çok özür dilerim ama istifra ve ishal sabah 6 ya kadar sürdü 7 den sonra biraz uyuyabildim daha yeni geldim işe birazdan tartınacağım belki bir işe yaramıştır hasta olmam[/QUO,

Çok geçmiş olsun canım. Tavuk çabuk bozulan bir gıda. Dışarıda yememek lazım sanırım.

Back
X