50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben 1,59 boyundayım ve 59 kiloyum aslında çok değilim belim falan ince ama doğumdan sonra göbeğim iğrenç oldu tek derdim göbek yardım edin eritelim yafff...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Bende ümitlendim 1-2 kilo gitmiştir dedim o kadar içim dışıma çıkınca..
ama tartındım yarım kilo gitmiş

Son düzenleme:
f_sailor canım aramıza hoş geldin ekledim seni motivasyonu bozmadan kolay sağlıklı kilo vermeler 500 gr da iyi ilk etepta yavaş yavaş doğru bi şekilde zayıflıyacağız inş. hepberaber hızlı kilo vermek hızlı bi şekilde geri almak demek o yuzden en güzeli haftada 1 kilo tekrardan bol şans ve hoş geldin

teşekkür ederim canım.bencede haklısın canım yavaş yavaş kilolardan kurtulmak en doğrusu ama diyette sabırsızlık hat safhada oluyo.grubumuz bana çok iyi motivasyon verdi.kendimi daha iyi kontrole alabiliyorum tüm gün diyetin dışına çıkacak olursam sizlere ihanet etmişim gibi hissettim.:tomato:

pembeinci geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.bende yaşamıştım aynı durumu anlayabiliyorum seni.

Pembeinci 53 kilo - 50 olacak

Cucuma- 56 kilo - 50 olacak

Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

Suprensesi : 57 - 52 olacak

nessss: 57 kilo 50 olacak

senemciq : 55.4 kilo 51 kilo olacak

MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak

mavişeker : 58,5 kilo 50 olacak

sinel : 57 kilo 50 olacak

Laz kızı 58 kg 55 olacak

denizkoydumadımı 56,2 kilo 50 kilo olacak

şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

titan : 55 kilo 51 olacak

speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak.

chloris: 58 kilo 50 kilo olacak

bitter : 57 kilo 50 olacak.

LAZKIZI : 57 kilo 50 kilo olacak

sweety:59 kilo 52 olacak

maeves:59 kilo 53 olacak

balköpüğü:55 kilo 48 olacak

f_sailor:58.5 kilo 53 olacak

nrn_23: 56.6 kilo 50 olacak

Listemiz çoğalmış ama herkes nerde ? sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Teşekkür ederim tekrar arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize dün pek fazla bir şey yiyemedim malum midem , yemekten korktum başıma bir iş gelmesin diye meyve ve yoğurt vb şeyler yedim
Bugün kahvaltı edemedim sadece çay içebildim öğle yemeğinde ne var acaba umarım çok ağır yemekler yoktur

ben öğle yemeğimi yedim
köfte patates (sulu yemek olarak ama kızartma değil)
yanında maydonos ve söğüş mor lahana

buraya takılalaı 1 hf oluyo ve ben kilo vermek yerine alıyorum sanki. yarın tartılıp yüzleşecem artık. kilo verelere imreniyorum hakikaten. allahtan çok şişko görünmüyorum.yoksa iice çıldıracam yahu. motivasyon eksiğim var galiba :((

yaa evet umarım yarın tartıya çıktığım zaman sevinç çığlığı atarım. kilo verdiysem eğer tam gaz devam ederim, veremediysem motivasyonum yerlere düşer... yarını heyecanla bekliyorum inşallah başarı listesinde benimde adım yazar AMİNNNNNNNNNNNN

maeves kilo veremezsen caymak yok daha çok hırslanmalısın aksine

doğru söylüsün canım. şuanda büyük bi keyifle ve heyecanla yapıyorum diyetimi. eğer bu emeklerimin sonunda kilo veremezsem benim için büyük hayal kırıklığı olur. tabiki bırakmıcam diyeti ama şuandaki motivasyonumu kaybedebilirm gibime geliyo. ama dediğin gibi bellimi olur bakarsın daha çok hırslanırım... bu arada sirkeli su içiyorum içine bal koymuyorum ama inanılmaz iştah kesen bişey...

hadi bakalım inşaLLAH bu hafta herkes 1er kilo vermiştirrrrrrrrrrrrrrrr

ama kendimde bi rahatlık hissediyorum eeeh midem tıka basa dolu değil yaaa...

dikkat ediyorum yediğime ama verecem sizi kilolarrrrrr

Back
X