50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

...............4.HAFTA LİSTEMİZ...............

4.Haftamız başladı arkadaşlar herkese başarılar dilerim 18-02-2009 Çarşamba tartınma günümüz
Lütfen çarşamba günü kilonuzu bildiriniz Bildirmeyenler perşembe günü silinecektir.

1 - Pembeinci : 52,5 kilo - 50 olacak

2 - Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

3 - myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

4 - Suprensesi : 57 - 52 olacak

5 - nessss: 57 kilo 50 olacak

6 - senemciq : 55 kilo 51 kilo olacak

7 - MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak---------------------?

8 - mavişeker : 57,5 kilo 50 olacak

9 - sinel : 56 kilo 50 olacak

10- denizkoydumadımı 55,5 kilo 50 olacak

11- şeker-leblebi : 56 kilo 54 olacak

12- tanger: 54 kilo 48 kilo olacak

13 - chloris: 58 kilo 50 kilo olacak ------------------ 6 ŞUBAT SON GİRİŞ

14-bitter : 57 kilo 50 olacak.

15-Lazkızı : 57 kilo 50 kilo olacak -------------------------- ?

16-sweety:59,5kilo 52 olacak

17-maeves: 57,7 kilo 53 olacak

18-balköpüğü:55 kilo 48 olacak

19-f_sailor:58 kilo 53 olacak

20-nrn_23: 56.6 kilo 50 olacak

21-rasiba : 55 kilo 50 olacak

22-samimikız : 57 kilo 50 olacak.

23-LAZKIZI 56,5 kg 55 olacak

24-Fiyuce : 60 kilo 55 olacak.

25- gossipgirl 55 ,5 Kilo 53 olacak

26- lunet : 59 kilo hedef kilosu...?

27-Hella : 55,5 kilo 50 olacak.

28-Nurem : 58 kilo 52 kilo

Son düzenleme:
mavişekerim günaydın canım
çok şükür doktor seni üzecek şeyler söylememiş inşallah simir testinde temiz çıkar canım.
mavişekerim üzgünüm gece yarısı iştahını açtığım için ama ödüle ihtiyacımız vardı kilo verdik okadar . (gerçi ben yarım kilo verdim)

slm
dun gene ırdeme sahıp olamadım komşuda hamur işleri vardı yedim kısır vardı hamur kızarması ::((((((((( çok pişmanım...............
bu pirinç lapasını kaç gün yapıyorsunuz toplamda....56-57 arası mekik dokuyorum resmen:((((((((((

bu arada bebek isteyen arkadaşlara önerim sıkı rejım yapmasınlar regl duzenleri bozulur kendımden bılıyorum bebek tedavısı için çok ugraştım senelrce.....

kötükedihüso umarım kızartmadan bir kaçtane yemedin. kötükedihüso

pirinç lapasını 2 gün yapıyoruz canım

mavişekerim günaydın canım
çok şükür doktor seni üzecek şeyler söylememiş inşallah simir testinde temiz çıkar canım.
mavişekerim üzgünüm gece yarısı iştahını açtığım için ama ödüle ihtiyacımız vardı kilo verdik okadar . (gerçi ben yarım kilo verdim)[/QUOT

sağol tatlım bundan sonra sana tatlım derim artık evet can sıkacak bişey yokmuş gerçekten bende sevindim ciddi manada şüphelerim vardı neyseki bişey çıkmadı. Hadi bakem şu kiloları atalım o zaman şöyyle essahını tatlısı damlaya damlaya yeriz bu arada seninde hayırlı cumaların olsun:icecream:

pembeinci teşekkür ederim ilgin için... Ben 52 kiloya düşmeyi istiyorum. Yani 6 kilo fazlam var...
Beden ölçülerim
Bel : 79
Göğüs : 93
Kalça : 99,5
Stilist bir tanıdığa bu rakamları söyledim bedenimin 38,5 olduğunu söyledi. İncelmeleri yazıcam...

Son düzenleme:
nurem listede düzelttim canım hadi bakalım gitsin kilolar
bu sabah 1 bardak sütümü içtim öğle yemeğini bekliyorum acıktım.

kızlar acil cevap istiyom sigara bırakmada baş dönmesi vücut uyuşması normalmi ben bgn bıraktım hiç içmedim sabahtan beri günde 1 pkt içiyordum
durumum normal mi bir kerede bıraktım diye daha kötü şeyler yaşamıyım

Öncelikler böyle bir karar aldığın için tebrik ederim
Sigara bırakmaya çalışanlarda yoksunluk belirtileri olur.

Yoksunluk belirtileri arasında; gerginlik, acıkma, baş dönmesi, dikkati yoğunlaştırma güçlüğü, fazla uyuma, uykusuzluk, sigara içme isteği, iştah artmasına bağlı kilo alma, huzursuzluk gibi belirtiler bulunmaktadır.

Yoksunluk belirtilerine karşı öneriler

Derin soluklar alın.

Stresli ortamlardan uzaklaşın.

Sıcak bitkisel çay için.

Su için.

Şekersiz çiklet çiğneyin.

Çiğ sebze ve meyve yiyin.

Yürüyüş ya da egzersiz yapın.

Sigarayı niçin bıraktığınızı düşünün.

Canım ben kullanmıyorum ama netten buldum umarım işine yarar tabi bırakan arkadaşlar varsa seni daha iyi bilgilendireceklerdir.

sağol canım başım müthiş dönüyo ve ciddi derecede gerginim bu sabh 57 kilo çıktım henüz bağırsak problemim tam geçmiş değil
şimdi yeşil çay içiyom ama beynim uyuşmuş sanki korkuyom birden bırakayım derken hastalanmıyım
ona göre dr dan yardım alırım hiç içmeisteği yok içimde

Ben sabah poğaça yedim. Yanında da kahve içtim. Ama acıktım:))) Öğle yemeğini bekliyorum sabırsızlıkla:)) Bu aralar feci derecede iştahım açık. Regl dönemim yaklaştı sanırım ondan...

Son düzenleme:
öğle yemeğimi yedim yarım kase çorba salata
kadınbudu köfte vardı şöyle kenarından kesip bir çatal yedim şimdilik bu kadar arada portakal ve yoğurdum var

yok canım ama adem döneminde yaparsan karnın şişkinliğini alıyor regl dönemini daha kolay geçirmene yardımcı oluyor
ben normal bir zamanda yapmıştım regl değildim ama bu sefer regl dönemimde yapmak istiyorum
haftasonu yap bakalım senden kaç kilo gidecek merak ettim

kızlar slm öğlen karnıyarık pilav yedim
2 tane ev yapımı tuzlu pasta yedim
bol bol çay içtim sakız çiğnedim hala sigara içmedim müthiş bi başarı benim için
kendimi oruç gibi hissediyom
evde kalan paketide birine verdim kurtuldum

biliyorsunuz ben haftasonu giremiyorum o yüzden litemiz sinele emanet oluyor umarım sinelde hafta sonu buralara uğrar çok merak ediyorum sinel nerelerdesin .?

Back
X