50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne zamandır diyet yapıyorsun canım.kaç kilo verdin.yeme düzeni değişince mide alarm verebiliyor.sağlığın herşeyden daha önemli.istersen biraz ara ver rejime ve yavaş yavaş eski yeme düzenine dön bi süreliğine tabi fazla abartmadan

canım 1 aydır yapıyorum 3 kilo verdim 55 kiloyum şuan,benim sağlık sorularım var aslında depresyon tedavisi görüyorum,zayıflayıncada sinirlerim zayıflıyor yarın bi dahah tartılacam olmadı ara vercem zaten önümüz yaz deniz,yürüyüş,birazda dikkat tabi veririm işallah,teşekkür ederim canıma.s.

saolun arkadaşlar.bugün sadece yarım tavuk göğsü 1 dilim köy ekmeği yedim. canım başka birşey istemedi. moralim çok bozuk.

kızlar ben 7ay önce yaptığım diyetle 2.5 ayda 12 kilo verdim. yaz başında bir gören tatilden dönünce gördüğünde beni tanıyamıyordu. 62 kilodan tam 50 kiloya düştüm. Aç gezdim, günde 2 öğünle beslendim. Aldığım toplam kalori en en fazla 1000 oluyordu. her gün 15 dk koşuyordum 45 dk yürüyordum. falan filan işte. diyeti bıraktıktan sonra 3 ay regl olamadım. bayılmalar yaşadım. ve inanılmaz derecede iştahım açıldı. şimdi yine 59 kiloyum. düşündükçe sinirlerim bozuluyor. 40 bedenden 36 ya inmiştim. L beden giyinirken S ye düşmüştüm. göğüslerim bile 85 bedenden 75 e düşmüştü. Şimdi her şey eskiye döndü, 6-7 ay önce ki resimlerime bakıp çıldırma noktasına geliyorum ne oldu bana böyle diye.bütün emeklerim boşa gitti. Ama inanın anlatılacak gibi değil,çünkü elimde olmadan aldım geri.Ağlayarak yiyordum,durduramıyordum kendimi. Sağlıksız diyetin bedeli sanırım. Vücut o dönemde mahrum bıraktığım her şeyi fazlasıyla geri istedi. Neyse 4 gündür diyetteyim 1 kilo verdim, 23 nisanda 52 kilo olmayı planlıyorum. bakalım..

ben bu diyetle yiyerek zayıflamak gerektiğini öğrendim
mesela sabah simit alıyorum
yarısını bir fincan şekersiz çayla beraber yiyorum
diğer yarısını ikindin yiyorum
ama kilo vermeye devam ediyorum
sloganımız az az ve sık sık yemek :lepi:

bu arada günaydın arkidişler a.s.

Günaydın

Ay haftasonu ben de bozdum diyetimi ya. Yemeğe misafirim vardı. Misafirin yanında da diyet yapılmıyoki :) be haftasonu da kızımın doğumgünü. Onda da bozulacak diyet mecburen. Zaten beni haftasonaları batırıyo hep. Haftaiçi aç gezdiğimin farkına bile varmıyorum.

5i bir arada çay içiyorum bir yandan. İştahımı oldukça azalttı. Canım hiç bişi yemek istmiyo..

dilek10006.jpg

Maeves bir tanesin teşekkür ederim canım bende sizi özledim valla haftasonu aklım hep sizde kalıyor neler yaptınız
ben kötü birşey yaptım pazar günü 1 dilim pizza yedim eşim çok ısrar etti kıramadım onu ama bu sabah kahvaltıda 1 paket çubuk kraker yedim. rejime devam

MRBBB KIZLARRRRR
yeni bir hafta yeni bir savaş başladı hadi hepinizin allah yardımcısı olsunnna.s.

olmadım hayatım yaa. bugün test almam lazım ama dışarıya nasıl çıkıcam bilmiyorum. kapıcıya sölesem ayıp olur.

cnmmm yaaa umarın bişi yokturr ama bu stresle yaşıyacağına al bebişini beraber hem dışarı çıkmış olursunuz hemde testini almış olursun bide topla kendini bırakma böleee sana ihtiyacı olanlarrr varrrr:1hug:

canım eşim geciktiğini bilmiyo söylemedim söylemek istemedim. çünki eğer bişey varsa o ister tabi ona göre bi sorun yok. şimdiden üstümde baskı istemiyorum.

cnmmm yaaa umarın bişi yokturr ama bu stresle yaşıyacağına al bebişini beraber hem dışarı çıkmış olursunuz hemde testini almış olursun bide topla kendini bırakma böleee sana ihtiyacı olanlarrr varrrr:1hug:

evet canım kendimi toparlamam lazım ama bunun için vakit lazım, zaman lazım. kıyafetlerimin yüzde doksanına giremiyorum. eskisi gibi güzel giyinemiyorum. kilo vermeyi bu yüzden çok istiyorum. belki o zaman herşeye bu kadar çabuk sinirlerim bozulmaz.

evet canım kendimi toparlamam lazım ama bunun için vakit lazım, zaman lazım. kıyafetlerimin yüzde doksanına giremiyorum. eskisi gibi güzel giyinemiyorum. kilo vermeyi bu yüzden çok istiyorum. belki o zaman herşeye bu kadar çabuk sinirlerim bozulmaz.

seni çok iyi anlıyorum bende öyleydimmm... 1 cisi eski kıyafetlere bakma deneme önce hamileyken giydiğin kıyafetleri dene bakalım zayıflamışmısınn sonra hemen bişiler uydur üstüne çık dışarı bebeğide giydir zaten herkes bebişe bakar sana bakan olmazzz eczaneye git testi al birazda yürümüş açılmış olursun önce bunu hallet sonuca göre devamını uygularızzzz....... hadi kaldır poponuuuuu giyin ve çık evdeeeennnnnnnnn:mymeka: hala ordamısınnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

Back
X