50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benim annem bizde bu hafta evde bişi yapamam dışarda bişi düşünmeliyim ama ne bulamadım yaaaa:uhm:

Pardon onu atlamışım :uhm: ozaman hakikaten düşünmek gerekiyor evinize yakın bir yerler yokmu şöyle başbaşa yemek yiyebileceğiniz yemeğe gitseniz ...
annen evde yalnız kalırmı acep tabi buda başka bir soru

5.HAFTA LİSTEMİZ

Pembeinci 52,5 ***** Kalan kilo 2,5

Kebelekcik 49,5 ***** Kalan kilo 1,5

myocean76 57 ***** Kalan kilo 4

Suprensesi 55 ***** Kalan kilo 3

nessss 56,5 ***** Kalan kilo 6,5

samimikız 56 ***** Kalan kilo 6

MissDeFnE 54 ***** Kalan kilo 4

mavişeker 58 ***** Kalan kilo 8

sinel 56 ***** Kalan kilo 6

denizkoydumadımı 55 ***** Kalan kilo 5

şeker-leblebi 56 ***** Kalan kilo 2

Fiyuce 59,4 ***** Kalan kilo 4,4

Munzur 57,5 ***** Kalan kilo 5,5

maeves 58,5 ***** Kalan kilo 5,5

f_sailor 58 ***** Kalan kilo 5

nrn_23 56 ***** Kalan kilo 6

LAZKIZI 55,9 ***** Kalan kilo 5,9

Nefertari : 55,8 ***** Kalan Kilo 3,8

senemciq 55 ***** Kalan kilo 4

tanger 54 ***** Kalan kilo 6 Kilo Bildirmedi

chloris 55,2 ***** Kalan kilo 5,2 Kilo Bildirmedi

Lazkızı 57 ***** Kalan kilo 7

sweety 59 ***** Kalan kilo 7

Çilek 82 : 58 Hedef Kilo ..........?

Periliev : 57 Kilo 53 Olacak

Mikla : 59 Kilo 52 Olacak

ZEYNEPGNY : 59,8 Kilo Hedef ..... ?

Ezggg : 60 Kilo Hedef......... ?

Zuza : 55 Kilo 50 Olacak .

Son düzenleme:
cnm benim annem bizde bu hafta evde bişi yapamam dışarda bişi düşünmeliyim ama ne bulamadım yaaaa:uhm:

Annen evde ise bence onu da konunun dışında bırakmamak için bir pasta ile evde doğumgünü kutlayabilirsiniz. Ama annen gider gitmez 2. bi sürpriz doğumgünü hazırlayıp eşini daha çok şaşırtabilirsin.. Hediyeni de bu sürpriz olan da veririsin ki sürpriz üstüne sürpriz olsun :)

Pembeinci beni de listeye eklemişsin. çok teşekkür ederim. ben hedefimi biraz aşağıya çektim :) 55 demiştim ama bu gazla 53 ü hedeflesem başarırım gibime geldi :) biz o 55 i 53 yapalım sana zahmet :)
teşekkürler şimdiden

periliev rica ederim canım ne demek hedefide değiştirdim canım hadi bakalım artık geriye kaldı zayıflamak sositososito

yaa ben daha çıkamadım evden. kuzucuğun uyuyacağı tuttu. uyanır uyanmaz çıkıcam. hava çok soğuk yan tarafta eşimin teyzesi var ona bırakmayı düşünüyorum.

kızlar sl okuldan geldim burdayım daha üstümü bile değiştirmedim ve 58 kiloya çıkmanın mutsuzluğunu yaşıyom
dün 40 dk yürüdüm banta aylardan sonra spora başladım bu hafta 1 kilo daha almamak için işi sıkı tutçam akşam yemeğim sadece salata olcak
mavies umarım hamile değilsindir
pembeinciyle ben hamile kalırız umarım kısa zamanda bebişin küçük senin
ben brz uycam dün gece çok geç yattım yorgunum gelince görüşürüz

kızlar kusura bakmayın pek fırsat bulup topiğe giremiyorum reglim bitti önümdeçok hızlı ilerlemem gereken 20 gün var en az 3 kilo vermem gerekiyo 20 günde sirkeli suya başladım yağları eeritiyomuş umarım faydası olur herkese yeni haftada kolay gelsin

mavişekerim 20 günde 3kilo verirsin canım haftada 1 kilo yapar umarım sirkeli su formülün işe yarar ve kurtulursun kilolardan .

tesekkr edermm =)Hedefm smdılık eskı kıloma gerı donmek yanı 8 kılo:( bu arada kılo vermemı hızlandırabılıcek neler tavsıye edebılırsnz kızlar:)

Kimsecikler uğramayınca bende listemizle uğraştım bakalım beğenecekmisiniz

turuncupapatyalar.jpg

Bende cok sevdım bunu cok tesekkr ederz canm=) ılk gunden kendımı cok ıyı hıssedıyorum:)umarm 1 ay boyle devam ederm ama aklma takılan sey okulda kahvaltıda yumurtayı ve muzu kımseye gostermeden nasıl yyebılcegım:)bır fıkrı olan var mı:)

Back
X