50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

LAZ KIZI ben şuan regl dönemimdeyim. vücutta ve göğüslerde filan şişkinlik olduğu için kilon fazla gözüküyor. Bu nedenle regl döneminde ki kiloya aldanmayın derler canım. Açıklamak istedim.

Bugün kahvaltımı yapalı 2buçuk saat oluyor, 1 kase cornflakes yedim. birazdan teyzem gelecek diye onun çok sevdiği tahinli kekimden yapacağım ama ben sadece ucundan tadacağım ((:

maeves
, durumunu anlıyorum :( bir yandan istememek bir yandan da Allah'ın verdiğini geri çevirememek. Arada kalmak bu olsa gerek :( Birçok kişi çok isteyip de bundan mahrum kalırken Rabbim sana 2. evladını nasip ediyor, bir de böyle düşün :( Her şey için hayırlısı olsun hakkında..

hepiniz saolun kızlar kafam karmakarışık.. düşünücem biraz. napcağımı bilmiyorum.

öncelikle kendini düşün, sadece kendini ben bir hamileligi daha kaldırabilir miyim?hem bedenen hem ruhen....

asla cevrenin dogur baskısına kulak asma onlar degil sen buyuteceksin bu cocugu.

eger aldırmak gunah diye dusunuyorsan,unutmaki onu dogurup senin dengenin bozulma olasışıgı, ilk cocuguna ve kocana gosteremeyecegin ilgi ve sonuclari....daha da gunah...

yanlış anlaşılmasın aldır yada aldırma demiyorum ki bu zaten benim ustume vazife degil...elbetteki bebek cok guzel bir sey anne olmak aile olmak muhtesem seyler ama dogru zaman diyede bise var bu hayatta....
ben duygusal degil biraz realist bakıyorum olaya sanırsam

sadece karar verirken kendini hertür degerin ustunde tut.....

slm kızlar.bugün sirkeli su ile başlangıç yaptım kahvaltım bi dilim ekmek biraz peynir.
henüz öğle yemeği yemedim.elmalı limonlu suyumun 3.bardağını içiyorum.acıkırsam yogurt yemeği planlıyorum.bugün diyeti sert tuttum dünkü kaçamağın cezası.akşama brokoli,karnıbahar havuç haşlaması yiyeceğim.

munzur eşinin doğum günü çok iyi denk gelmiş aradaki buzlar erir.bence dışarıda bişeyler yapın.bi bahane bul dışarıda buluşmayı sağla.bi akşam yemeği güzel olabilir.ama haftaiçi dersen bi yerlerde kahve içmeye gidin doğum gününü kutla ve beraber haftasonu planı yapın ikinizin ortak bi karar vermesi daha güzel olabilir

bende biraz çorba ve salata yedim midem çok bulanıyor fazla birşey yiyemiyorum.
munzur bence al eşini bir pastane tarzı bir yere götür hatta garson pastayı getirsin size mumlu falan kalanını eve götürürsünüz nasıl çokmu banel

öğle yemeğinde 3 adet köfte ve 1/4 ayva yedim. üstüne de 1 avuç ayçekirdeği. akşam da cozutmazsam iyi bir gün geçirmiş kadar mutlu olacağım :)

biberiyeli yeşil çay özellikle göbek bölgesindeki yağların erimesine yardımcı oluyomuş bende hergün 3 bardak içmeye gayret ediyorum fakat biberiye ıhlamur gibi bekledikçe renk ve tat veriyo acaba renk verdikçe içmeye devam edebilirmiyiz bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

teyzem misafirliğe geldi kuzenimle. tahinli kek yaptım, ekler pasta falan getirmiş teyzem ama hiçbirinden yemedim. sadece simit yedim ama 2 taneye yakın :S akşama kadar sadece çay içeceğim akşam da ıspanak yiyeceğim..

geçen gün petek dinçöze çıkan bir adam yemeklerden yarım saat önce çörek otu çiğneyin demişti. sofraya oturmadan önce 1 çay kaşığı çiğnedim. ve banyoya zor yetiştim. evet iştahınızı kestiği doğru çünkü iğrenç bir şey mide bulantısından bir şey yiyemez hale geliyorsunuz :S bir daha asla yemem :S

kızlarrrr önerileriniz için teşekkürlerrr hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm a.s. kafam patladı ama sanırım bişiler hallettimm. öncelikle küçük bi hediye aldımm sonra onun mailine bulabildiğim tüm d.günü mesajlarını attım sanırım 10-15 tane akşama mızmızlandım kuaföre gidicem dedim oraya gel dedimm zorla ikna ettim orda bir restorantta yer ayırttım yemek yiyeceğiz.. ve akşam eve giderken bir eti browni aldım bide küçük mum arabada happy bartday yapcamm muziplik olsun diyee pasta almicamm zaten o cok sevmezz pastayıı kendimede eziyet etmeyimm bariii dimi benden ancak bukadarrr:sm_confused: nasıll :delphin:

bu arada maeves umarım hakkında ne hayırlıysa o olur cnmmmm pempeincim nerdesinnn
:enbuyukkk:

maves canım hayırlı olsun şimdi okudum.
Gerçekten çok zor bir karar. Benim de 7 aylık bir kızım var.
Senin yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum.
Ama aldırma bence birlikte büyür giderler. Eşyaları birlikte kullanırlar.
onun da yaşamaya hakkı var. iyi düşün

munzur canım süper düşünmüşsün canım hem pasta kötü fikir rejimdesin :mymeka: yersin falan şimdi browni iyi hadi bakalım eşinin doğum günü kutlu olsun bir ömür boyu beraber mutlu mesut yaşayın inş.

bende yarın doktora gideceğim ya doktordan dönüşte eşime hediye alırım diye düşündüm hafta sonuda bizde kutlama var malum kocacım yaşlanıyor onu kutlayacağız.

geçen gün petek dinçöze çıkan bir adam yemeklerden yarım saat önce çörek otu çiğneyin demişti. sofraya oturmadan önce 1 çay kaşığı çiğnedim. ve banyoya zor yetiştim. evet iştahınızı kestiği doğru çünkü iğrenç bir şey mide bulantısından bir şey yiyemez hale geliyorsunuz :S bir daha asla yemem :S

Zaten her duyduğumuzu yapmaktan içimiz dışımıza çıkıyor ben akıllandım artık hiç birşeycikler yapmıyorum sadece yemeğe dikkat ve spor hihoyyyt

bende yarın doktora gideceğim ya doktordan dönüşte eşime hediye alırım diye düşündüm hafta sonuda bizde kutlama var malum kocacım yaşlanıyor onu kutlayacağız.

teşekkürler cnmmm sağolasınn seninde kocacığının d.günü kutlu olsun şimdiden beraberce nice yaşlar nasip etsin yarabbim sizeeeee:1hug:

Back
X