- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
tebrik ederim çileklipuding kaydirigubbakcemile5 ne kadar mutlu olmuşsundur eminim arkadaşların zayıflamışsın dediğinde , bu seni dahada kamçılasın hayatım ben öyle yaptım ve şimdi daha da mutluyum :))Hayırlı cumalar arkadaşlar, ben bugün çok iyiyim zemuszemus, kalktım cevizli + sarımsaklı suyumu içtim 30 dak. yürüdüm, 200 tane sopalı hareket yaptım kaydirigubbakcemile2 . Kahvaltı yaptım, bir kaşık bal azıcık ekmek, azıcık kek (sabah olduğu için yedim yoksa yemezdim :jeyyar: ) bir dilim peynir ve biraz meyve yedim, yeşil çay içtim. Sabah bayaa götürmüşüm cokacimcoook, öğlende lokantaya gittik , arkadaşlar kebap yediler ben tabi onlara uymadım :umursamaz: , küçük bir tabak karışık soğuk meze yedim. Arkadaşlar sen zayıflamışsın falan deselerde ekmek yemedimlmaz:
[/B]
yaa kızlarrrr ben nbugün çok mutluyummmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt yüksek lisanstaki son dersimide verdim çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı maşallah bugünlerde bütün işlerim rast gidiyo![]()
hadi gözünaydın hayatım alkisalkisalkis başarılarını devamını dilerim
maşallah canımm
ay şu kilona bakıpta iç geçiremek elde değill :)))
1 kilo kalmıs yaaa opuyorumnanaktan
benim vermem gereken bi kiloda kalcak mı acabaa kafamçokkarıştı :gitme:
kalacak hayatım kalacak hepimizin 1er kilocuğu kalacak kaydirigubbakcemile5 sakın pesetmeyin kızlar durmak yoookkkkk kaydirigubbakcemile