• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar,
Haftasonu kaçamak yapanlardanım ben de,
Ama ev işi, temizlik derken biraz da spor ve yürüyüş vicdanımı rahatlattı.:kedi:
Hem tartıldım geçen haftadan bu yana 800 gr vermişim, onun rahatlığı da var

Son düzenleme:
ben de pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..zaten sadece su atılıyo.çünkü tuz da tüketmiyosunuz.ödemi atıyo yalnızca..
ama yine ayda bir yapılabilir.ben harfi harfine uymamakla birikte ilk gün 600 - 700gr verdim,2.gün hiç veremedim..

Bende yapayım dedim ama hafta sonu vakit bulamadım, vücudumu çok şiş hissediyorum, biraz rahatlatır belki dedim.

slm kızlar dunku yedıklerım
sabah klasık kahvaltı
ara:turk kahvesı
oglen:hasşlanmıs patates
ara.yesıl çay
akşam brazcık cozuttum 3 kanat mangal yarım kofte 2 kaşık pilav karpuz cay
ah bu hafta sonları ve ozellıkle bıyere yemege davetlıysen dıyet mıyet kalmıyo
bu arada kızlar vucut sılılastırmak ıcın tempolu 1 saat yuruyus tavsıye edıyorum bacak esnetme hareketlerı ve bel ıcın sopa hareketlerı
selılutlere gelınce kabak lıfıyle masaj, selılut sabunu, bol su ve ben yardımcı olarak deracıne krem kullanıyorum tavsıye ederım.bu arada kızlar tatlı krızlerınde en masum ne yenebılır?

Tatlı krizine karşı elmayı rendele, kendi suyuyla azıcık pişir, üzerine tarçın dök, tarçın tatlı yeme isteğini azaltır, bu arada gayet dozunda bir diyet listesi görüyorum, hiçte cozutmamışsın...

prirnç lapasını bende yaptım vücuttaki ödemleri atmak için yapılıyor regli öncesi özellikle
sabah öğle akşam 1 çay bardağı pirinci haşlıyorsunuz yağsız tuzsuz şekilde ben nane koyuyorum domates le yiyordum başka birşey yemiyorsunuz 2 gün yapıyorsunuz
ama bunlar bana şok diyet gibi geliyor
Bence şok diyetleri 1 gün veya 2 gün değilde uzun süre yapmak sağlıksız. Yoksa arada bir yapılabilir...

ya kızlar bende doğru düzgün bişiler yemiyorum 54 den 52 indim aslında ilk bakışta şişman değilim ama top gibi bir göbeğim var benim derdim göbeğimle hiç erimiyor değişik hareketlerde yapamıyorum ameliyat oldum ve birde sezeryan dolayısıyla bunlar canımı yakıyor ama okadar sorun yapıyorum ki bana ne önerirsiniz göbek gitmesi için...

Hafta sonu ilk defa lahana yağını denedim, tavsiye ederim. Tek sefer yapmama rağmen işe yaradığını hissettim kaydirigubbakcemile5.

Günaydın arkadaşlar,
Haftasonu kaçamak yapanlardanım ben de,
Ama ev işi, temizlik derken biraz da spor ve yürüyüş vicdanımı rahatlattı.:kedi:
Hem tartıldım geçen haftadan bu yana 800 gr vermişim, onun rahatlığı da var

Ev işleri de acaip kalori yaktırıyor, önce hüplet sonra güplet başlığında okumuştum, akşam gidip anneme yardım edeyim :roflol:, tamamen iyi niyetimden kötükedihüso

günaydın kızlar, bugün pazartesi ve ben yine azimle ve kararlılıkla diyetime başlıyorum, bu hafta ancak hafta sonu yediklerimi eritebilirim heralde, gelcek hafta sonu da yoğurt çorbası detoksunu deneyeceğim ancak bu şekilde hafta sonu kendime hakim olabilirim gibi geliyor, bu detoksu deneyen arkadaşlar kaç kilo verdiniz ve verilen kilo kalıcı oluyor mu acaba...

Ev işleri de acaip kalori yaktırıyor, önce hüplet sonra güplet başlığında okumuştum, akşam gidip anneme yardım edeyim :roflol:, tamamen iyi niyetimden kötükedihüso

Ev işlerinin de bana böyle bir geri dönüşü olduğunu düşündükçe daha bir hevesle temizliyorum, sildikçe siliyorum,
Eşim halime bakıp bakıp güldü, çünkü hiç o kadar hevesli ev temizlememiştim.hihoyyyt

bende hafta sonu abarttığımı düşünüyorum kendimi suçlu hissediyorum bugün bende de temizlik var ama bi türlü kilo gitmiyo nedense göbek hala bende çakılı kaldı erimiyo ufff

günaydın kızlar, bugün pazartesi ve ben yine azimle ve kararlılıkla diyetime başlıyorum, bu hafta ancak hafta sonu yediklerimi eritebilirim heralde, gelcek hafta sonu da yoğurt çorbası detoksunu deneyeceğim ancak bu şekilde hafta sonu kendime hakim olabilirim gibi geliyor, bu detoksu deneyen arkadaşlar kaç kilo verdiniz ve verilen kilo kalıcı oluyor mu acaba...
1 kg verdim ama ben zor kilo veriyorum sen daha çok verirsin inşallah. İş yerinden bir arkadaş yaptı 1.700 kg verdi. 27-28 temmuzda yapmıştım, sonra kilo almadım, ama kaybetmedim kendimi fazla. Dikkat ettim biraz :kahve:.

selam kızlar bı haftalık tatılım bıttı ben geldımmmm....tatılde dıyet felan yapmadım ama homıdı gırtlakta yapmadm.Tatıle kıbrısa gttım ve ınaın ne ıştahı oluyo ınsanın orda nede bişi.sbh kalkıp ayyy kahvaltımı var dıodum dusunun aksm da ole.ama bı ıkı kere gusel yedım yanı.bunalra ragmen kızlar 600gr vermısım ve tartıda.57,9 u gordum ..57 yaaa 57 ,57 yı gordum sonunda:))))cok ılgınc.........nysee sızler neler yaptnızzz

Ev işlerinin de bana böyle bir geri dönüşü olduğunu düşündükçe daha bir hevesle temizliyorum, sildikçe siliyorum,
Eşim halime bakıp bakıp güldü, çünkü hiç o kadar hevesli ev temizlememiştim.hihoyyyt
:roflol: zayıflamak için ne derlerse hevesle yapıyoruz :jeyyar:.

selam kızlar bı haftalık tatılım bıttı ben geldımmmm....tatılde dıyet felan yapmadım ama homıdı gırtlakta yapmadm.Tatıle kıbrısa gttım ve ınaın ne ıştahı oluyo ınsanın orda nede bişi.sbh kalkıp ayyy kahvaltımı var dıodum dusunun aksm da ole.ama bı ıkı kere gusel yedım yanı.bunalra ragmen kızlar 600gr vermısım ve tartıda.57,9 u gordum ..57 yaaa 57 ,57 yı gordum sonunda:))))cok ılgınc.........nysee sızler neler yaptnızzz
Hoşgeldin canım, biz aynen devam ediyoruz :)))

Mrb kıslarrrr...

Bende tatilden geldim, Antalya'da herşey dahil bi otele gittik, 1 haftadır midemin 3 katı kapasitede yemek yiyince haliyle 2 kilo aldım :(

59,5 im şu anda, fitness a yazılıcam artık napim..

Şişkoysam bile bari fit bi şişko olayım:umursamaz:

Mrb kıslarrrr...

Bende tatilden geldim, Antalya'da herşey dahil bi otele gittik, 1 haftadır midemin 3 katı kapasitede yemek yiyince haliyle 2 kilo aldım :(

59,5 im şu anda, fitness a yazılıcam artık napim..

Şişkoysam bile bari fit bi şişko olayım:umursamaz:

ama açık büfedede yenir be anacım sen napcan :lepi: :lepi:

rabbim 56 ları 55 leride görmeyi nasip etsin :Saruboceq:

kızlar kendime kilo çizelgesi yaptım, çok mutluyum
kaydirigubbakcemile5
eeee bu çizelgenin üstüne zayıflamazsam çok ayıp olur...

kızlar kendime kilo çizelgesi yaptım, çok mutluyum
kaydirigubbakcemile5
eeee bu çizelgenin üstüne zayıflamazsam çok ayıp olur...

Evet arkadaşım, kilo çizelgesi benim de sağlam motivasyonlarımdan biri,
Orada ibreyi sağa kaydırmayı hayal etmek bile güzel sositososito

Az önce tartıldım. 52.9 çıktım. 2 gündür iyi de yiyordumi gece yemekler falan... Ama 1 kilo vermişim. Haftaya kadar 50 olmam lazım benim :(((

48 olsam bırakcam ama olamıyorum.

Az önce tartıldım. 52.9 çıktım. 2 gündür iyi de yiyordumi gece yemekler falan... Ama 1 kilo vermişim. Haftaya kadar 50 olmam lazım benim :(((

48 olsam bırakcam ama olamıyorum.

52 mi 48 mi yavrum senin boyun kaç yahu zaten inceciksin gibi sanki?
Allahım bize de göster 52 leriiii aminnnnn kafamçokkarıştı

Back
X