• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooo ben kaçamak yaptım 2 gündür diyet falan gitti heleki regl dönemine girdim şişim kötü hissediyorum

günaydın kızlar, ben razamanda rejim yapamıyorum galiba, bir kaç gündür iftara misafirlerim vardı, onlarla beraber bende götürdüm yemekleri tatlıları, verdiğim kiloları geri almaktan çok korkuyorum, sahurda ve iftarda neler yediğinizi yazarsanız bana örnek olursunuz, desteklerinizi bekliyorum...

ay yazmıştım - yok olmuş :(
selam kızlar - nasılsınız ? uzun zamandır rejimi bozmuştum. baktım olacak gibi değil, yine aranızdayım... nasılsınız ? eskilerden kim var ? bozoyu gördüm :)

bende dün bu ramazan ilk kez tatlı yedim ama sütlü tatlı
iftarda 2 hurma, su, 1 kase domates çorbası 5 dak ara verdim kus kus yedim ara verince biraz tıkanmış oldum tavsiye ederim çorbadan sonra 5 dakkika bekleyin....yarım saat sonra şekersiz çayla tiramisu yedim....2 saat sonra biraz üzüm 4 tane erik yedim....
sahurda 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, peynir, 4 tane zeytin, domates, salata, yarım poğaça yedim ve bol bol su içtim...

acaba çok mu yedi diye düşünüyorumm

selam kızlar ben geri döndüm nasıl gidiyor zayıflama cabaları kaydirigubbakcemile5
birtakım problemler sebebıyle sıteden uzak kaldım ve malesef bu arada 57,5 kilo oldum mafoldumben
ama şimdi yenıden kendıme geldım ve işte aranızdayım :lepi:

hadi zayıflayalım alkisalkisalkis

bu arada ben bıraz da dısardan destek almaya karar verdim ve termal sauna şort aldım :utangac:
bakalım yardımcı olacak mı :jeyyar:

bugün yediklerim,

sabah 2 tane poğaça, şekersiz çay
öğlen 1 muz, 1 bardak neskafe
ara 1 tabak sütlü nesfit
1 bardak şekersiz yeşil çay
akşama da 1 tane dolma yicem :)

ramzanda tam anlamıyla diyet yaptığımı söyelemem kızlar. günlr çok uzun acıkırım die çok az yiyemiorum. kilo vermektense tek isteğim ramzan boyunca aynı kiloda kalabilmek. onun için dikkat ediorum. bakalım neler olucak

ben de bu sabah tartıldım 54.4 üm 1 hafta olucak yarın rejime başlıyalı ama bugün fazla kaçırdım sanırım tatlı bile yedim ama kendi yaptığım güllaçı yedim 1,5 litr süte 1 su bardağına yakın şeker koydum gayet hafifti yada ben kendimi kandırayım böyle yaklaşık 57 kiloydum bir hafta önce ama oldukça fazla ödemim vardı yani bu gidenler ödem şimdi yağlara elveda deme zamanı hadi kızlar hep birlikte hedefe:))))))))

günaydın kızlar

dün yediklerim
1 kepekli beyaz peynir - domates tost
öğlen peynirli salata
akşam vejetaryen dürüm :(

bu sabah da tost yedim - tam tahıllı beyaz peynir + dil peyniri + krem peynir...
öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum
bir de ara öğünlere başlamam lazım yine

Ay ben sahurda çok yiyorum. bi gün az yeyim dedim ertesi gün açlıktan ölüyodum. çok zor geçti. iftarda dikkat edicem artık. ama iftarda da herşeyden yiyorum az da olsa. yarım dilim kadar ekmek, 2 kaşık pilav, çorba, ana yemek. tabi akşam boyunca da biraz dondurma ve meyve yiyorum. tek eksiğim şu aralar spor yapamıyorum. o olmayınca da kilo almasam keşke. herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar..

Merhaba. Ben de zayıflamak isteyenlerdenim.
Spora gidiyorum yaklaşık 2 aydır. Bu süre zarfında 2.1 kg verdim.
3 kg fazlam var ancak bunu başarabilirsem 2 kg daha verip 48 e düşmek
istiyorum. Bugün yediklerimi yazıyorum.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 k.k. peynir
Yarım salatalık (badem)
3 küçük sosis
2 fincan çay
Öğlen:
1 kase pirinç pilavı
1 kase yoğurt
16.00-18.00 arası spor yaptım.
Bol su içtim.
Akşama 1 kase çorba içip, haşlanmış tavuk göğsü yiyeceğim.

ay kızlar 3 gündür ipin ucu kaçtı tatlıyı çok yedim abur cubur yedim pilateside yapamadım lahana yağıda sürmedim felaketteyim yanii tartılmadım merak ediyorum kilo almışımdır kesin

slm kızlar bende yeni katıldım..=) benim boy 1.59 kilo 54..kilo çizelgesine bakmayın cuma günü değiştircem bende x)) ben bugün kahvaltıda light sütle k-flakes yedim öğlen peynir+domates akşamda bol bol meyve +kuru üzüm yedim..böle az yememe bakmayın 2 gün önce misafir geldi ne kekler ne börekler..fazla kaçırdıım için cezalıyım:)) birde bugün 2 saate kadar yürüdm..ya umarım bu cuma 53.5 olurum yaa..:Saruboceq:

selam kızlar ben geri döndüm nasıl gidiyor zayıflama cabaları kaydirigubbakcemile5
birtakım problemler sebebıyle sıteden uzak kaldım ve malesef bu arada 57,5 kilo oldum mafoldumben
ama şimdi yenıden kendıme geldım ve işte aranızdayım :lepi:

hadi zayıflayalım alkisalkisalkis

bu arada ben bıraz da dısardan destek almaya karar verdim ve termal sauna şort aldım :utangac:
bakalım yardımcı olacak mı :jeyyar:

umarım yardımcı olur canım=))boyun kaç bide hedefin kaç merk ettim..beraber zayıflarzz..kaydirigubbakcemile5

kızlarr ramazanda nasıl kilo verebilirim :( okulların açılmasına 1 ay kaldı ve benim 53 olmam lazım nasıl yapabilirim ramazan ayında senağlama senağlama napıcam bilemiyorum

Back
X