• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ara 1 avuç beyaz leblebi ve şekersiz çay
Akşama da ızgara tavuk,ayran,salata,1 dilimde kepekli ekmek düşünüyorum

Evet sana katılıyorum bende daima yediklerimi yazarım
Bunun için bir defter tutuyorum yaptığım egzersizleri ve
yediklerimi yazıyorum gerçekten çok faydası var
Müzelik oldu artık defter 7 ay boyunca yazdım hala yazıyorum kaydirigubbakcemile3

7 aydamı 16 kilo verdin. Çok uzun bir süre valla tebrik ederim seni. Ben o kadar süre dayanabilirmiyim bilmiyorum açıkçası bakalım 5 kilo için ne kadar süre uğraşıcam göreceğiz.

Günaydın kızlar
Bugün 3. günüm diyette herşey yolunda bakalım
Sabah 1 litre suyumu içtim
Kahvaltı olarak 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurtadan omlet ve şekersiz çay içtim
Şimdilik bu kadar :lepi:

7 aydamı 16 kilo verdin. Çok uzun bir süre valla tebrik ederim seni. Ben o kadar süre dayanabilirmiyim bilmiyorum açıkçası bakalım 5 kilo için ne kadar süre uğraşıcam göreceğiz.

Evet canım 7 ay boyunca elimde defterle dolaştım gittiğim heryerde yanımdaydı.
Ama arada diyete ara verdiğim zamanlarda oldu onları da yazdım o yüzden uzadı
kilo vermem geri aldığımda oldu aldığım kiloları verdim falan filan uzadı yani
Ebrucum sürekli dikkatli olursan 1 ayda gider kilolar merak etme

Evet canım 7 ay boyunca elimde defterle dolaştım gittiğim heryerde yanımdaydı.
Ama arada diyete ara verdiğim zamanlarda oldu onları da yazdım o yüzden uzadı
kilo vermem geri aldığımda oldu aldığım kiloları verdim falan filan uzadı yani
Ebrucum sürekli dikkatli olursan 1 ayda gider kilolar merak etme

İnşallah canım dediğin gibi olur.

Selam tekrar yediklerimi ekliyim
Öğle : Küçük bir porsiyon tavuklu oturtma yedim. yanında cacık ve 2 dilim kepekli ekmek
Ara : 1/2 dilim kek
Ara : 1 bardak ayran
Akşam ise ızgara,salata ve ayran düşünüyorum

Günaydın opuyorumnanaktan
Benden başka kimse uğramamış dün topiğe :1no2:
Bugün yediklerim
Sabah 1 litere suyumu içtim
Kahvaltı olarak 1 kase kflex yedim
Şimdi ise 1 tane kepekli galeta ve şekersiz çay içiyorum
Ayrıca dün akşam 30 dakika yürüdüm ve 30 dk egzersiz yaptım nasıl ama yerimseniben

Bugün yediklerim
Ayrıca dün akşam 30 dakika yürüdüm ve 30 dk egzersiz yaptım nasıl ama yerimseniben

gulgulmez ,çok güzel kilo vermişsin nekadar sürede verdin bu kiloları..Şeniz

Günaydın kızlar bugün kilo bildirim günü ama kimsecikler yok heralde bildirim yapmıycaz, zaten ben yapmazsam iyi olur bu aralar:utangac:
bugün 30 eylül ve ben 21 ekime kadar üç kilo vermek istiyorum yani üç haftada üç kilo hadi bakalım inşallah başarabilirim
bende bu sabah yediklerimi yazayım peynirli omlet, yarım kepekli ekmek, bir litreye yakın su, iki bardak şekersiz çay

gulgulmez ,çok güzel kilo vermişsin nekadar sürede verdin bu kiloları..Şeniz

saol zemus benim diyet serüvenim 23 şubatta başladı ama diyete ara verdiğim
zamanlarda oldu aldığım kiloları geri verdim o şekilde 7 ay sürdü şimdi 3 kilom
kaldı onuda 3 haftada versem yeterli

Bugün yediklerim

gülgülmez yediklerin güzel, ben kflekx hiç sevemedim iki paket aldım evde duruyor tadı hoşuma gitmiyor, spor yapabilmen çok güzel, darısı benim başıma ama ben tembelim tembel:oklava:

Günaydın kızlar bugün kilo bildirim günü ama kimsecikler yok heralde bildirim yapmıycaz, zaten ben yapmazsam iyi olur bu aralar:utangac:
bugün 30 eylül ve ben 21 ekime kadar üç kilo vermek istiyorum yani üç haftada üç kilo hadi bakalım inşallah başarabilirim
bende bu sabah yediklerimi yazayım peynirli omlet, yarım kepekli ekmek, bir litreye yakın su, iki bardak şekersiz çay
evet parvina kilo bildirimiydi ama ben pazartesi başladığım için diyete
tartılmak istemedim sabah menünde gayet güzel biraz egzersizle desteklersen çok rahat
3 kilo verirsin :1hug:benim bugün 3. günüm aynı şekilde 3 haftada 3 kilo verebilrim diye düşünüyorum:lepi:

gülgülmez yediklerin güzel, ben kflekx hiç sevemedim iki paket aldım evde duruyor tadı hoşuma gitmiyor, spor yapabilmen çok güzel, darısı benim başıma ama ben tembelim tembel:oklava:

bende eğer kahvaltı yapmak istemiyosam yiyorum haftada 1-2 yoksa normal
kahvaltıyı tercih ederim.istersen spor topikleri var onlara katıl iyi motive ediyo vereliniortak

selam kızlar ben yine 55 olmuşum...oruca başladım orucum bitsin sıkı bir diyete başlıycam bayramda yediklerim şimdi çıkıyor galiba

bende eğer kahvaltı yapmak istemiyosam yiyorum haftada 1-2 yoksa normal
kahvaltıyı tercih ederim.istersen spor topikleri var onlara katıl iyi motive ediyo vereliniortak

bilmiyorum spor topiklerine spor yapan insanları görürsem suçluluk duygusu hissederim, daha fazla canım sıkılır diye hiç bakmadım, sen yürüyüşlerini nerede yapıyorsun, koşu bandınmı var, evde bir spor aletim olsa yaparım heralde ama dışarıya pek çıkamıyorum

öğlen yediklerimi yazayım, öncelikle iki fincan yeşil çay içtim, yarım saat sonra filanda 5 kaşık pirinç pilavı yanında da yine tahminen 4-5 kaşık patlıcan yemeği yedim bir bardak ayran içtim su içmeye devam ediyorum bir de 2 fincanda rezene çayı içtim, zayıflamaya etkisi var mı bilmiyorum ama en azından sıcak olduğu için tokluk hissi verdiğini düşünüyorum, ara olarak da iki küçük elma yedim birazdan da yarım saat filan tempolu yürüyüş yapacağım

Merhaba kızlar bugün iş yerinden bir arkadaşımız işten ayrılıyordu ve arkadaşlar onun için pizza ısmarlamışlar. Dayanamadım iki dilim yedim ve acayip bir suçluluk hissediyorum. Yediklerim mideme oturdu ve mide ağrısından ölüyorum. Offff Offff nolcak benim bu halim mafoldumben

kızlar merhaba sabah nete gıremedım bı turlu kılo bıldırımını sımdı yapayım dedım 54. 350 sabah 2 dılım kızarmıs lıght ekmek domates salatalık penır sekersız cay buraya kadar normal.annem dun gozleme yapmıstı öğleden sonra yarım yemıstımyanında kısırla , oyuzden dun akşam sadece 1 elma yedım.bugun sabahta kahvaltıda bı parça yedım.ve bıraz oncede spor yaptım 1 saat yuruyus ardından turk kahvesı ıctım az sekerlı.ya bı ara spora ara verdım bacaklarım falan yumusamış( baska terım gelmedı aklıma) sıkılasmam lazım dıyerek spora tekrar basladım ınşallah hem ıncelıcem hemde sıkılasıcam.bu arada kızlar benım sıze bı sorum olacak annem sandolozlu sakız galıba ole bısey almayı dusunuyo kendı ıcın herhangı bı bılgıs olan var mı kızlar varsa acele yardım ıstıyorum sızden.hadı hepımıze kolay gelsın opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar bugün iş yerinden bir arkadaşımız işten ayrılıyordu ve arkadaşlar onun için pizza ısmarlamışlar. Dayanamadım iki dilim yedim ve acayip bir suçluluk hissediyorum. Yediklerim mideme oturdu ve mide ağrısından ölüyorum. Offff Offff nolcak benim bu halim mafoldumben

ebrucum tamam stres yapma arada hepımız bole kaçamaklar yapıyoruz,yapmayan yoktur.onemlı olan alışkanlık halıne gelmesın hem arada vucudu sasırtmak ıyıdır dıye bılıyorum ondan sonra dıyet daha cok etkı gosterır aynı seylerı yıyınce metabolızma bagısıklık saglıyo oyuzden arada bıraz sasırtmak ıyı gelırmıs.sıkma sımdı o tatlı canını bu kadar, bıraz egzersız yaparsın yuruyus falan artık ne yapabıloysan.aksam yemegını de bıraz kucultursun ıste bukadar.onemlı olan gece kaçamagı yapmamak onun telafısı zor oluyo cunku, ama oğlen ve sonrakı saatlerde metabolızmanın hızı artyomus akşam yavaslıyomus.gunduz yedıklerımızı ya da kaçamaklrımızı telafı edıcek vaktımız var yanı hadı kolay gelsınopuyorumnanaktan

Back
X