• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hos buldukkkkk şekerrrrr boyum 163 cm kılom 51-52 gun gun degısıyo :) ....ozaman bende yazıyım...ımmm sabah kepek ekmegı zeytın ve sut....2 bardak 5i bıryerde ve yarım lıtre su :)....48 olurmuyummm ınsallah spor yapıyorum am tatlıııı yemememmmm lazımmmmmmmm :(

hımm çokta değil kilon sporda yapıyomuşsun zaten verirsin sık sık ve az ye ama yerimseniben
Benimde boyum 171 cm 55 yeterli benim için
eeee ne diyelim kolay gelsin o zaman bize kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar;

ıki gündür akşam yemeğine misafirim vardı ve yorgunluktan bugün gözümü açamıyorum resmen. Yani bu akşamda benim yürüyüş işi yattı diyebilirim. Yediklerime daha fazla dikka etmem gerekiyor .Bu sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve arada yoğurt yedim. Öğlen inşallah iş yerinde yağlı bir yemekle karşılaşmam.

Günaydın arkadaşlar;

İki gündür akşam yemeğine misafirim vardı ve yorgunluktan bugün gözümü açamıyorum resmen. Yani bu akşamda benim yürüyüş işi yattı diyebilirim. Yediklerime daha fazla dikka etmem gerekiyor .Bu sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve arada yoğurt yedim. Öğlen inşallah iş yerinde yağlı bir yemekle karşılaşmam.

Canım şuana kadar iyi yediklerin öğle yemeği için yemek yağlı ise ben genelde
salata ,çorba ve ekmek tercih ederim ya da olmadı al bi simit ayran tamamdır

Kızlar bende de diyet felan kalmadı Ramazan'da o kendiliğinden giden kilolar geri geldi ve müthiş derecede iştahım açık sürekli canım bişeler yemek istiyor. Suyu zorla içiyorum.

Ne yapcam yaa kendime dur demem lazım. Tabi bunda adetimin yaklaşması gibi büyük bir etken var. offfff offffffffffffff yaa zayıflamak istiyorum olmuyor yiyorum.

hımm çokta değil kilon sporda yapıyomuşsun zaten verirsin sık sık ve az ye ama yerimseniben
Benimde boyum 171 cm 55 yeterli benim için
eeee ne diyelim kolay gelsin o zaman bize kaydirigubbakcemile3

oooo boyun uzun kılonda super...ne guzel seker..sık ve az ye mantıgını sefmıyorum :) sankı kılo alıcakmısım gıbı gelıyo aslında oyle olmadıgını bılsemde...evet spor ypıyorum ama tatlıııııııı yememe lazmı azcıkta olsa her gun yıyorum yaaa :( cok kalorılı beslenmemeye calışıyorum ama yapıştılarrr....ınsallah hedefe ulaşırıssssss

Kızlar bende de diyet felan kalmadı Ramazan'da o kendiliğinden giden kilolar geri geldi ve müthiş derecede iştahım açık sürekli canım bişeler yemek istiyor. Suyu zorla içiyorum.

Ne yapcam yaa kendime dur demem lazım. Tabi bunda adetimin yaklaşması gibi büyük bir etken var. offfff offffffffffffff yaa zayıflamak istiyorum olmuyor yiyorum.

Capri çok iyi anlıyorum seni geçen hafta bende aynı durumdaydım ramazanda 3 kilo vermiştim 1 kilossunu aldım hemen baktım olmuyo pazartesi başlıyorum dedim ve bugün
5. günüm ,sana tavsiyem yürüyüşle başla yarın güne sabah yapılan yürüyüş bütün gün yiyeceklerini kontrol altına almana yardımcı oluyo

oooo boyun uzun kılonda super...ne guzel seker..sık ve az ye mantıgını sefmıyorum :) sankı kılo alıcakmısım gıbı gelıyo aslında oyle olmadıgını bılsemde...evet spor ypıyorum ama tatlıııııııı yememe lazmı azcıkta olsa her gun yıyorum yaaa :( cok kalorılı beslenmemeye calışıyorum ama yapıştılarrr....ınsallah hedefe ulaşırıssssss

ben eğer canım tatlı isterse akşam yemeğini sadece çorba ile geçiştirip (ekmek ve salatada olmadan) arkasından 1 kase puding yiyorum arada iyi oluyo

capri senin boyun kaç, evet bende ramazanda kilo vermiştim, herşeyi yememe rağmen ama bayram sanki bana geldi iki kilo aldım, iştahım benimde çok açık maşallah demeyeyimde nazar deyip kapansın, inşallah:Saruboceq:

:1hug:bugün dikkat et olur mu rapor ver bize

şimdi yürüyüşe çıkıyorum oğlumu babannesinden almak için yürüyeceğim, benim evde net yok bugün rapor veremem ancak pazartesiye inşallah hafta sonu dikkat edebilirim, yarın bir yakınımın nişanı var yemekli inşallah fazla yemem ama size söz veriyorum hafta sonu çok dikkatli olacağım ve bugünde dünün acısını çıkartmak için az yiyeceğim görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın:gitme:

şimdi yürüyüşe çıkıyorum oğlumu babannesinden almak için yürüyeceğim, benim evde net yok bugün rapor veremem ancak pazartesiye inşallah hafta sonu dikkat edebilirim, yarın bir yakınımın nişanı var yemekli inşallah fazla yemem ama size söz veriyorum hafta sonu çok dikkatli olacağım ve bugünde dünün acısını çıkartmak için az yiyeceğim görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın:gitme:

kolay gelsınnnnnnnnnnnn :)

ben eğer canım tatlı isterse akşam yemeğini sadece çorba ile geçiştirip (ekmek ve salatada olmadan) arkasından 1 kase puding yiyorum arada iyi oluyo

evet benımde aram cok yok yemekle ama ıste :(((...eve gıdınce salata yıyorum spora gıdıyorum hoopp donunce tatlılarrr aklıma gelıyoo...ama söz verıyorum artık hafta bır tatlı yıycem yoksa selulıtlerde kıloda gerı gelcek kılo gıtmıycekkkk

tamam canım kolay gelsin sana

evet benımde aram cok yok yemekle ama ıste :(((...eve gıdınce salata yıyorum spora gıdıyorum hoopp donunce tatlılarrr aklıma gelıyoo...ama söz verıyorum artık hafta bır tatlı yıycem yoksa selulıtlerde kıloda gerı gelcek kılo gıtmıycekkkk
en güzeli canım yediğinin tadını çıkrmak haftada bir olsun tam olsun yani

Kızlar ben öğle yemeğine geçiyorum
Menüde yoğurtlı çorba varmış,yanımda getirdim kepekli ekmeklerimi,salatada yerim
1 tanede tavuk but yiycem çok acıktım

selammm :) benim bugün midem çok kötü 2 gndür böyleyim yediklermi sindiremiyorum sonra bir bulantı..
sabah 7de hellim kızartma ile kızarmış ekmek yedim yarım dilim
sonra midem çok bulanınca yattım aşağı 12de kalktım henüz bişey yemedim canım hiçbirşey istemiyor..
ama tek öğün yemek yemekten uzaklıyorum kendimi artık sağlıklı beslenecğeim..

öğlen yemeği olarak 1 kase şehriye çorbası ile yarım dilim ekmek yedim..
midem bozuk canım ne birşey yemek ne de birşey yapmak istiyor..

Back
X