dün akşam ve bugün sabah yediklerim felaketti diyet filan kalmadı bende napcam ben
yürüyüşşşş şekerrr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam ve bugün sabah yediklerim felaketti diyet filan kalmadı bende napcam ben
hos buldukkkkk şekerrrrr boyum 163 cm kılom 51-52 gun gun degısıyo :) ....ozaman bende yazıyım...ımmm sabah kepek ekmegı zeytın ve sut....2 bardak 5i bıryerde ve yarım lıtre su :)....48 olurmuyummm ınsallah spor yapıyorum am tatlıııı yemememmmm lazımmmmmmmm![]()
ama geçtiysen yürü spora Günaydın arkadaşlar;
İki gündür akşam yemeğine misafirim vardı ve yorgunluktan bugün gözümü açamıyorum resmen. Yani bu akşamda benim yürüyüş işi yattı diyebilirim. Yediklerime daha fazla dikka etmem gerekiyor .Bu sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve arada yoğurt yedim. Öğlen inşallah iş yerinde yağlı bir yemekle karşılaşmam.
hımm çokta değil kilon sporda yapıyomuşsun zaten verirsin sık sık ve az ye ama yerimseniben
Benimde boyum 171 cm 55 yeterli benim için
eeee ne diyelim kolay gelsin o zaman bize kaydirigubbakcemile3
parvina yediklerin günlük kalori ihtiyacını tamamlıyosa üzülme
ama geçtiysen yürü spora
klava:
Kızlar bende de diyet felan kalmadı Ramazan'da o kendiliğinden giden kilolar geri geldi ve müthiş derecede iştahım açık sürekli canım bişeler yemek istiyor. Suyu zorla içiyorum.
Ne yapcam yaa kendime dur demem lazım. Tabi bunda adetimin yaklaşması gibi büyük bir etken var. offfff offffffffffffff yaa zayıflamak istiyorum olmuyor yiyorum.
oooo boyun uzun kılonda super...ne guzel seker..sık ve az ye mantıgını sefmıyorum :) sankı kılo alıcakmısım gıbı gelıyo aslında oyle olmadıgını bılsemde...evet spor ypıyorum ama tatlıııııııı yememe lazmı azcıkta olsa her gun yıyorum yaaacok kalorılı beslenmemeye calışıyorum ama yapıştılarrr....ınsallah hedefe ulaşırıssssss
Kızlar bende de diyet felan kalmadı Ramazan'da o kendiliğinden giden kilolar geri geldi ve müthiş derecede iştahım açık sürekli canım bişeler yemek istiyor. Suyu zorla içiyorum.
Ne yapcam yaa kendime dur demem lazım. Tabi bunda adetimin yaklaşması gibi büyük bir etken var. offfff offffffffffffff yaa zayıflamak istiyorum olmuyor yiyorum.
geçip geçmediğini bilmiyorum ama geçmiştir heralde, tabanları yağlasam iyi olcak galiba,
:1hug:bugün dikkat et olur mu rapor ver bize
şimdi yürüyüşe çıkıyorum oğlumu babannesinden almak için yürüyeceğim, benim evde net yok bugün rapor veremem ancak pazartesiye inşallah hafta sonu dikkat edebilirim, yarın bir yakınımın nişanı var yemekli inşallah fazla yemem ama size söz veriyorum hafta sonu çok dikkatli olacağım ve bugünde dünün acısını çıkartmak için az yiyeceğim görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın:gitme:
ben eğer canım tatlı isterse akşam yemeğini sadece çorba ile geçiştirip (ekmek ve salatada olmadan) arkasından 1 kase puding yiyorum arada iyi oluyo
şimdi yürüyüşe çıkıyorum oğlumu babannesinden almak için yürüyeceğim, benim evde net yok bugün rapor veremem ancak pazartesiye inşallah hafta sonu dikkat edebilirim, yarın bir yakınımın nişanı var yemekli inşallah fazla yemem ama size söz veriyorum hafta sonu çok dikkatli olacağım ve bugünde dünün acısını çıkartmak için az yiyeceğim görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın:gitme:
evet benımde aram cok yok yemekle ama ıste((...eve gıdınce salata yıyorum spora gıdıyorum hoopp donunce tatlılarrr aklıma gelıyoo...ama söz verıyorum artık hafta bır tatlı yıycem yoksa selulıtlerde kıloda gerı gelcek kılo gıtmıycekkkk