• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar.Hepinize iyi haftalar dilerim.

Ben tartılmadım henüz.Haftasonu fazla yemedim zaten.Sabahları yürüyüşümü yaptım ve gün başına 30'ar mekik çektim.30 ile başladım,günden güne arttıracağım.

günaydın kızlar, cuma, cumartesi, pazar ve ben ne bulduysam bu üç günde yedim, yediklerimi tahmin edemezsiniz:kedi:
geçen hatfa 53 kiloydum bu sabah 54.4 olmuşum, şimdide çaycı geldi, iş yerinden bir arkadaş pide yaptırıyormuş, size bir tane ayırayım dedi çok olur dedim o zaman iki tane ayırayım diyo yemesem daha iyi olur heralde
ben bu ayran detoksunu yapamamıştım iki kez denemiştim yazın, miğdemi alt üst etmişti bende bırakmıştım yapan ve zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum
ya kızlar ben nasıl kendime gelcem, birde kızlar aranızda deracine kulanan varmı selülit ve sıkılaşmak için

arkadaslarrrrr 1*5 gunluk detokslaaaaaa 1300 gr verdım c.tesı akşam dugun ve pazar brunchla kacrdım malesef amaaa olsunnnn bugunde ayran ıcıcem dengelemek ıcın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...zayflayan herkesı tebrık edıyorum supersınızzz...fıstık gıbı salınmaya az kaldıı

Yasemin tebrik ederim, ben de haftasonu yapamadım diyetimi,
aslında herşeyi hazırladım ama şehir dışından süpriz misafir gelince kaldı.
Ben de bugün başladım çarşamba tartıya yetiştircem.

olsun canım sıkma canını sen yeterkı gercekten ıste her seyı yaparsın ben pazar gunu kacırdım cumartesı dugun vardı derken bugun ayranımı ıcıyım yıne dedım evet sartlar onemlı gercekten bıde cokk ıstemek gerek hepımızın kılosu ıyı oldugu ıcın rahaız aazcık :kedi:

saol canımopuyorumnanaktan dediğin gibi kilolar iyi allahtan 2 gündede 1 kilo versem 58 küsür
olsam yeter sonrada 57 finiş,ama eğer bu detoksla 2 günde iyi kilo verirsem
ilerde ertesi gün diyeti olarak kesin kullanıcam yerimseniben

günaydın kızlar, cuma, cumartesi, pazar ve ben ne bulduysam bu üç günde yedim, yediklerimi tahmin edemezsiniz:kedi:
geçen hatfa 53 kiloydum bu sabah 54.4 olmuşum, şimdide çaycı geldi, iş yerinden bir arkadaş pide yaptırıyormuş, size bir tane ayırayım dedi çok olur dedim o zaman iki tane ayırayım diyo yemesem daha iyi olur heralde
ben bu ayran detoksunu yapamamıştım iki kez denemiştim yazın, miğdemi alt üst etmişti bende bırakmıştım yapan ve zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum
ya kızlar ben nasıl kendime gelcem, birde kızlar aranızda deracine kulanan varmı selülit ve sıkılaşmak için
parvinacım dünü unut sen bugüne bak canım boşver
Kızlar bugün itiraf günü oldu gerçekten kaydirigubbakcemile3

Yasemin tebrik ederim, ben de haftasonu yapamadım diyetimi,
aslında herşeyi hazırladım ama şehir dışından süpriz misafir gelince kaldı.
Ben de bugün başladım çarşamba tartıya yetiştircem.

inar bende yapıyorum bugün detoks birazdan içicem 1. bardağımı
geçiktim iş yerinde yapınca öyle oluyo malesef
Bu arada ben süzme yoğurtla yaptım doğel olsun diye
hadi bakalım kim daha çok vericek kaydirigubbakcemile3

canım hazır ayranla yap ıstersen koyu kıvamlı oldugundan tadıda super oluyo

[ı]
[sıze="2"][color="ındigo"]saol canımopuyorumnanaktan dediğin gibi kilolar iyi allahtan 2 gündede 1 kilo versem 58 küsür
olsam yeter sonrada 57 finiş,ama eğer bu detoksla 2 günde iyi kilo verirsem
ilerde ertesi gün diyeti olarak kesin kullanıcam yerimseniben[/color][/sıze]
[/ı]
[sıze="2"]
kesınlıkle benım yaptıgım gıbı....cumartesı dugunde az yedım gercı ama olsun detooks 1*5 gun yapılmıs oldu...pazar brunch ohh masaakh oyuzden bugunde yapıyımm akşama kadar cunku akşam kayınvalıdeme gıtces kesınnnn mukemml yemeklerı vardır azcık azcık yerım ama olsun bugunu ve dunu kurtarmalıyım ayran yesıl cay ve suyla
[/sıze]

[ı]
[sıze="2"][color="ındigo"]inar bende yapıyorum bugün detoks birazdan içicem 1. Bardağımı
geçiktim iş yerinde yapınca öyle oluyo malesef
bu arada ben süzme yoğurtla yaptım doğel olsun diye
hadi bakalım kim daha çok vericek kaydirigubbakcemile3[/color][/sıze]
[/ı]

inar80 ve gulgulmez sızlerıde ekledım %100detoks dıyetı bolumune...cunku herkes gırıp okuyor yenılıklerde takıp edılır boylece...ozelden bama maıller gelıyorda yapan varmı vs dıye :)) bılgınızeee :))

inar80 ve gulgulmez sızlerıde ekledım %100detoks dıyetı bolumune...cunku herkes gırıp okuyor yenılıklerde takıp edılır boylece...ozelden bama maıller gelıyorda yapan varmı vs dıye :)) bılgınızeee :))
tamam yasemin ben de ara ara bakarım o bölüme iyi olmuş eklemen canım a.s.

kızlar bu detoksu yoğurt çorbası şeklinde yapsam aynı malzemeyle, yani soğuk değil pişirsek sıcak içsek olur mu acaba :sinifsinif:

çarşamba günü tartılmayı bende dört gözle beklıyorum . kendimce sporda yapamaya devam ediyorum.hepimize kolay gelsin. herkez çok güzel olacakzemuszemus

Arkadaşlar hafta sonları siteye giremiyorum, birde annem yok mu çok güselll şeyler yapıyor kafamçokkarıştı, neyse dün çok yorulmuşum detoks için malzemeleri toparlayacakım akşam ezanından sonra uyuya kalmışım :gitme: ,kaç saat uyudum heberim bile yok :delphin: ,doğal olarak bugün yapamıyorum, yarın mutlaka başlıcam zemuszemus

Arkadaşlar hafta sonları siteye giremiyorum, birde annem yok mu çok güselll şeyler yapıyor kafamçokkarıştı, neyse dün çok yorulmuşum detoks için malzemeleri toparlayacakım akşam ezanından sonra uyuya kalmışım :gitme: ,kaç saat uyudum heberim bile yok :delphin: ,doğal olarak bugün yapamıyorum, yarın mutlaka başlıcam zemuszemus

hoşgeldın seker ozaman senıde eklıyorum detoks bolumunee :)) ama yarın baslayınca :) yazarsın sende ....oly....

Merhaba arkadaşlar, cuma günü diyetisyene gittim. 100 gr vermişim. 56,4kg olmuşum. Geçen hafta, diyetimi katletmemden sonra ben kilo aldığımı düşünüyordum. Şaşırdım. Bu haftaya güzel başladım. Diyetisyenden listeme tatlı bişiyler yazmasını rica ettim. O da tahin helvası yazdı sabahları bir kibrit kutusu yiyebilicem. Yada yarısını sabah yarısını istediğim zamansositososito Artık tatlı krizlerinide bu şekilde atlatıcam bakalım.

Back
X