- Konu Sahibi maricinmaricin
-
Neyin kafasi? Öyle mi. Nasıl bir üsluptur bu. Ayıp cidden....
Tam tersi sen fikrini söylüyorsun ben gerçekleri. Yasalara göre 18yasinda biri artık yetiskindir. Bu bir gerçek.. fikrimi söyleyeyim çocuk. Ucyuzuncu defa söylüyorum yasi hakkinda yazıp durmussun. Demek ki yaşıtı biri olsa sende ses etmeyecekmissin.Sen çocuk gözüyle baktığımızı düşünüyorsun bizse çocuk gözüyle değil yetişkinliğe geçiş evresi olduğunu söylüyoruz. Ayrıca yetişkin diye nitelendiriyorsun. Hayır efendim yetişkin falan değiller yetişkin olma yolundalar. 20 yaşındaki kız kendine yetişkin diyebilmesi için tecrübe sahibi de olması gerekir. Bu kural tüm canlılar için geçerlidir. Yetişkinin kelime manasını öğrenin önce. Olgunlaşmış demektir. 20 yaşındaki birey ne ara olgunlaşacak? Ergenlik evresinde mi? Baba yaşındaki bi adamda bu durumu bal gibi bilir. Eğitmen bi babadan daha iyi bilir.
Seninle tabi ki aynı düşünceleri konuşmuyoruz şuan. Sen fikrini söylüyorsun ben sana gerçekleri söylüyorum. Fikir değişebilir ama gerçekler değişmez. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Tam tersi sen fikrini söylüyorsun ben gerçekleri. Yasalara göre 18yasinda biri artık yetiskindir. Bu bir gerçek.. fikrimi söyleyeyim çocuk. Ucyuzuncu defa söylüyorum yasi hakkinda yazıp durmussun. Demek ki yaşıtı biri olsa sende ses etmeyecekmissin.
Ya canım:) işte insanlar kendilerini akıllı sanıp laf soktuklarini sanıyorlar böyle..gelip birine kişisel olarak hakaret etmekle, ana sayfalarindan paylaşım yapmayı aynı şey zannediyorlar. Oluyor öyle şeyler :)Ben size hak verdim. Ayip cidden nasil bir usluptur bu?
Ansayfada da sizin nickinize benzer birini gordum. Insanlarin annelerine kadar getirmis lafi. Gercekten ayip!
Ya canım:) işte insanlar kendilerini akıllı sanıp laf soktuklarini sanıyorlar böyle..gelip birine kişisel olarak hakaret etmekle, ana sayfalarindan paylaşım yapmayı aynı şey zannediyorlar. Oluyor öyle şeyler :)
Günceşim +10000000000000Ya canim sorma iste degisik degisik insan var :) sen takma bunlari bosver. Insanlarin zekalarindan girip analarina kadar getiriyorlar lafi, ben sahsen hayranlikla izliyorum :)
Sonra bir cool havalar falan insanin bir gulesi geliyor ama gulmekle uzulmek arasinda sikisip kaliyor insan. Sozde laf sokuyor ama kendi zekasina mi hakaret ediyor, yoksa karsisindakine mi belli degil :)
Hayranlikla izliyossss :)
Desteklendim sanıldı bak ben doğru anlamışım değil mi? Anlamışımdır umarımBazen yapilan kinayeyi anlayamazsin ya oyle iste....
Bellidir belliii. Birinin senin zekana laf sokup sokmadigini anlamıyorsan durum üzücü. Ama üzülme..ben sana yardım ederim :) bir ipucu vereyim mesela.. bir yerde sana özel olarak denmese bile bir laf okudugunda üzerine alınıyorsan sana dokunuyorsa bil ki sanadır. ama çok alınma kim ne demiş. Onemli mi? Ben hiç takmam kimseyi öyle hayranlikla izleyecek kadar da vaktim yok ne yazık ki. kendimi hiç Cool havalarda falan görmem. Abartmamak lazım:)Ya canim sorma iste degisik degisik insan var :) sen takma bunlari bosver. Insanlarin zekalarindan girip analarina kadar getiriyorlar lafi, ben sahsen hayranlikla izliyorum :)
Sonra bir cool havalar falan insanin bir gulesi geliyor ama gulmekle uzulmek arasinda sikisip kaliyor insan. Sozde laf sokuyor ama kendi zekasina mi hakaret ediyor, yoksa karsisindakine mi belli degil :)
Hayranlikla izliyossss :)
Gülüyorum cidden valla. Yalnız konu sahibi kız diye tek cinsiyet üzerinden konu ilerledi. Bu durum aynı yaşlar içindeki erkekler içinde geçerli. Onlara da yetişkin demiyoruz yani.Tam tersi sen fikrini söylüyorsun ben gerçekleri. Yasalara göre 18yasinda biri artık yetiskindir. Bu bir gerçek.. fikrimi söyleyeyim çocuk. Ucyuzuncu defa söylüyorum yasi hakkinda yazıp durmussun. Demek ki yaşıtı biri olsa sende ses etmeyecekmissin.
EvetDesteklendim sanıldı bak ben doğru anlamışım değil mi? Anlamışımdır umarım
Aynen bak mesela benim kinayelerimi de cidden anlamadığıniza inanamıyorum. Bu kadar olmazBazen yapilan kinayeyi anlayamazsin ya oyle iste....
Ayyy çok şükür
Ben bir lafa bakarim, bir de soyleyene bakarimBellidir belliii. Birinin senin zekana laf sokup sokmadigini anlamıyorsan durum üzücü. Ama üzülme..ben sana yardım ederim :) bir ipucu vereyim mesela.. bir yerde sana özel olarak denmese bile bir laf okudugunda üzerine alınıyorsan sana dokunuyorsa bil ki sanadır. ama çok alınma kim ne demiş. Onemli mi? Ben hiç takmam kimseyi öyle hayranlikla izleyecek kadar da vaktim yok ne yazık ki. kendimi hiç Cool havalarda falan görmem. Abartmamak lazım:)
Ben bir lafa bakarim, bir de soyleyene bakarim
Sonra oturup kendisini rezil etmesini izlerim. :)
Pis sapık. Ailenize söyleyin. Şikayet edin.merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Normal demek doğru demek degil..olan seyler demek..diyemeZz demişsin.. sen deme dedikten sonra tabi diyemez.. bende deme demesini söyledim..Senin belin şöyle kalcan böyle vs yok Rus yok bilmem ne muhabbeti olmuş normal denmiş. Üstelik hoca denilen bir şahıs öğrencisine. Bu normal mi? Bunlari bana erkek arkadaşım(sevgili normal farketmez) diyemezzzzzz. Nokta.
Yine ince dokundurmuşsunBen size hak verdim. Ayip cidden nasil bir usluptur bu?
Ansayfada da sizin nickinize benzer birini gordum. Insanlarin annelerine kadar getirmis lafi. Gercekten ayip!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?