50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

Tam tersi sen fikrini söylüyorsun ben gerçekleri. Yasalara göre 18yasinda biri artık yetiskindir. Bu bir gerçek.. fikrimi söyleyeyim çocuk. Ucyuzuncu defa söylüyorum yasi hakkinda yazıp durmussun. Demek ki yaşıtı biri olsa sende ses etmeyecekmissin.

Ben size hak verdim. Ayip cidden nasil bir usluptur bu?

Ansayfada da sizin nickinize benzer birini gordum. Insanlarin annelerine kadar getirmis lafi. Gercekten ayip!
Ya canım:) işte insanlar kendilerini akıllı sanıp laf soktuklarini sanıyorlar böyle..gelip birine kişisel olarak hakaret etmekle, ana sayfalarindan paylaşım yapmayı aynı şey zannediyorlar. Oluyor öyle şeyler :)

Ya canim sorma iste degisik degisik insan var :) sen takma bunlari bosver. Insanlarin zekalarindan girip analarina kadar getiriyorlar lafi, ben sahsen hayranlikla izliyorum :)

Sonra bir cool havalar falan insanin bir gulesi geliyor ama gulmekle uzulmek arasinda sikisip kaliyor insan. Sozde laf sokuyor ama kendi zekasina mi hakaret ediyor, yoksa karsisindakine mi belli degil :)

Hayranlikla izliyossss :)

Günceşim +10000000000000

Bellidir belliii. Birinin senin zekana laf sokup sokmadigini anlamıyorsan durum üzücü. Ama üzülme..ben sana yardım ederim :) bir ipucu vereyim mesela.. bir yerde sana özel olarak denmese bile bir laf okudugunda üzerine alınıyorsan sana dokunuyorsa bil ki sanadır. ama çok alınma kim ne demiş. Onemli mi? Ben hiç takmam kimseyi öyle hayranlikla izleyecek kadar da vaktim yok ne yazık ki. kendimi hiç Cool havalarda falan görmem. Abartmamak lazım:)

Gülüyorum cidden valla. Yalnız konu sahibi kız diye tek cinsiyet üzerinden konu ilerledi. Bu durum aynı yaşlar içindeki erkekler içinde geçerli. Onlara da yetişkin demiyoruz yani.

Ayyy çok şükür zekamıza da laf edilmişte. Konu sahibi sen o dershaneye zaten bir daha gitmezsin . Cimer e meb e istersen şikayet edebilirsin ama bana kalırsa sil hafızandan bu kötü olayı üniversite kazanmaya kanalize ol. Belki bir öğretmen olursun . Böyle sapıklara da kadro iş kalmaz kurtuluruz

Ben bir lafa bakarim, bir de soyleyene bakarim

Sonra oturup kendisini rezil etmesini izlerim. :)

Kimsenin desteğine ihtiyacim yok çok sukur. Zaten aklın yolu birdir. Olayda üç unsur var. Yaş öğretmenlik ve rıza. Ben rızayi esas aldım.
Ben bir lafa bakarim, bir de soyleyene bakarim

Sonra oturup kendisini rezil etmesini izlerim. :)

Vah vah sanalda durmak pek iyi gelmemiş sana. Ne bana baktigin var ne rezil olan biri..ne sen rezil olabilirsin ne bir başkası. Tanımadığın bir insanim ben. Burasi bir site, dinler konuşabilirsin. Sen söyleyene bakamayacagin için söylenene bak. Gerekirse 50kere bak ama

Bazisi lafı bir kerede anlar, bazısina elli kere şöyle fayda etmez işte.

Pis sapık. Ailenize söyleyin. Şikayet edin.

Normal demek doğru demek degil..olan seyler demek..diyemeZz demişsin.. sen deme dedikten sonra tabi diyemez.. bende deme demesini söyledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…