50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

Bu çocuk yetişkin meselesi değil bu kız 25 yaşında tam yetişkin de olsa adamın yaptığı kabul edilemez. Ben 38 yaşındayım 60 yaşında biri gelip kalcan belin şöyle böyle dar giy dese arkadaşlık teklifi demem bu da modernlik değil ! Avrupa'da taciz sikayetinden direk içeri atarlar adamı

Normal demek doğru demek degil..olan seyler demek..diyemeZz demişsin.. sen deme dedikten sonra tabi diyemez.. bende deme demesini söyledim..
Normal, doğru olmasa da toplumun alıştığı demek. Lütfen normalde olmasın. Kızı nasıl korkutmuş. Böyle şeyleri normal görmemeliyiz. Yaşı pozisyonu itibari ile yaptığı sapıklık. Genç olsa terbiyesiz ahlaksız derdim. Diyemez derken herkes herşeyi der. Kabul etmem şikayet eder ortalığı yıkarim.

Söylediklerinize katılıyorum. Benim Yorumlarım sadece alıntı yaptığım kişinin o yaştaki kıza yetişkin demesi üzerine. Daha olgunlaşma evresini kabul etmemesi üzerine. Ve mevzuyu normalleştirmesine ayar oldum. Böyle bi olayda 30 yaşındaki kadın ne yapacağını kestirebilir fakat o yaştaki kız kestiremeyebilir. Bunu anlatmaya çalıştık ama nafile Konu üzerinden ele aldım ve herşeyi kapsayarak yorum yapsam destan cıkar ortaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen şikayet edin ailenizle birlikte boyle kişi eğitimci olmamali

Dersane sahibi olucaksın ve kızlara asılacaksın...Tek sen değilsindir ve çoktan ifşa ederlerdi yani anlamadım...Çok böyle kenar mahallede kalmış biyer falan mıydı ki, 3-5 kişinin çalıştığı biyer mi? Babana her detayı anlat bence.

Ve o dersaneyi neye göre seçip gittiniz? Eve mi yakın?

Şöyle bir şey yaşasam o rus muhabbetin de ona çok iyi bir cevap verirdim birkaç ay etkisinden çıkamazdı angut. Hele hele şuna bak hele. Ağzına yüzüne bir tane geçirdiğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…