50 gunluk bebeğimle bosanma karari aldim.

Çocuğumu düşünmemeyi en çok bitiren 50 gunluk çocuğunu içkiye tercih etti bütün birikimimiz gitti sorumsuzluğu yuzunden

Lohusasınız şu an. Ben o kafayı çok ağır geçirdiğim için acaba diyorum. Hani o kafayla insan sakin de olamıyor, doğru karar da veremiyor.
Acaba biraz oluruna mı bıraksanız ? Yazık günah daha bebeğiniz çok küçük. Bir de beni yanlış anlamayın ama benim eşimde bilmiyordu araba kuruluşunu ama ben biliyordum ve ben göstermiştim. Erkekler bizim kadar ilgilenmiyorlar.

Birde ne olursa olsun olaydan alakasız kişileri olaya katıp ( ki en hassas nokta olan anneden bahsediyoruz) kendinizi de o seviyeye çekmişsiniz.
Madem o sizin şahsınıza sövdü , sizde ona sövseydiniz.

Evet keşke sovseydim ama olmadı işte. Sonra anneme küfür falan kaza falan olmadi

Adam sanki kazayı bilerek yapmış gibi davraniyorsunuz. Aranızdaki bağı bilmiyorum eskiden nasıldı bilmiyorum ama şu konuya bakarak kaza yapan eşiniz için endişelenmeyecek kadar hatta kaza yaptığı için cana geleceğine çok şükür mala geldi demek yerine arabanın maddi değerini azalttığı için eşinize kızacak kadar nefret ediyorsanız keşke boşanma isini çocuk olmadan yapsaydiniz. Lohusasiniz diye yorumumu burada bitiriyorum.

Daha önce eşinizin ortaya çıkan bir sürü borcunu ödemişsiniz babanız bile yardımcı olmuş bu konuda fazlasıyla dolmuşsunuz, boşanmayı da öncesinde düşünmüşsünüz tamam.

Herşeyi bu kadar tüketip, sorumsuz bir adamdan tedaviyle çocuk yapmışsınız.

Geldiğiniz nokta da bu.

Yoksa kaza yapmış olmasına rağmen, borç para düşünmez normal bir eş.

İkiniz de suçlusunuz sonuç olarak.

Bende en cok ona sasirdim. Demek ki sevgi de yok.

Konu sahibesi evlenirken adamın borçlarını ödemiş, hala da bir kısmı duruyor diye anladım ben. Adam üstüne içki içip arabayı pert ediyor, konu sahibesi yerinde olsam paraya da sorumsuzluğuna da kızardım. Konu sahibesi maddi olarak debeleniyor, adamın borcunu ödüyor ama adam içip içip kaza yapıyor ... Konu sahibesi dellenmekte haklı ben olsam ben de hastaneye falan gitmezdim zaten adamın ciddi bir şeyi de yokmuş.

Loğusalıkta ya batıyorsunuz yada çıkıyorsunuz. İkiniz de hatalısınız. Ama üzüldüğüm konu bebeğin size sevgiye muhtaç iken sizin gergin olmanız onun duygularına zarar veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen kadını canından bezdirmiş . Üstüne de küfür etmiş. Kadın haklı ben olsam ben de gitmem.

Ben de böyle düşünüyorum o kadar küçücük şeylerden nasıl bu kadar parladınız bi anda belki daha önceki birikmişler vardır bilemeyiz. Alkol alıp arabayı perte çıkarması gerçekten benim de tepemi attırırdı heralde o kadar para çöpe gitmiş bi anlık gafletle

Adamin borcu evlenirken varmış. Benim bildiğim hamilelik 9 aya yakın sürüyor. Hamilelik için tedavi gördüğünü yazmış bir üye. Yani konu sahibi kocasının ne olduğundan haberdar ve tüm bunların üstüne çocuk düşünüp dünyaya gelmesine anne baba olarak sebep oluyorlarsa sonra kenara çekilip yok efendim ben boşanmak istiyorum demek oluyor mu? Bosansin veya bosanmasin demek benim haddim değil ama kendisi de kocası da 50 günde değişmemiş. Olan çocuğa olmuş. Ayrıca konu sahibi de adamın anasına, kardeşine laf etmiş. Puset için tartışma çıkarmış. Ben adam sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama biraz adaletli bakarsak konu sahibi de hatalı bence kimse arabayla ciddi kaza yapayım, içeyim de kaza atlatayim demez. İnsan biriyle birlikte olup ondan cocuk yapıyorsa (isteyerek) bence hiç mi merak etmez? Ben ancak düşmanımı merak etmem.

maalesef saygı bitmiş. ama günümüzde evlilikler hep çok sıkıntılı yani cevremde hep bir sorun yaşayan var. maalesef eskiden evliliklerin uzun sürmesi annelerimiz misal yuttuğu içinmis bunu daha iyi anladim. şuan ya alttan alırsınız yada bir cirpida biter. ama evlenmek bir dakika bosanmak bir omur bence. cocukta varmis her zaman muhattao olacaksiniz. boşanma kararı hemen verilmemeli bence enine boyuna düşünüp oyle karar verilecek bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…