50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

esın sevıyordu da madem neden bunca seye zorladı ?
neden her defasında ıstedıgın seylerı zorla yaptırdı
neden yatakodası dısında ılgı ıstedıgınde ısım var hayat zor dedı
pasam dunyayı mı kurtarıyoda bız bılmıyoruz ?
cok sevıyodu da neden kalan 3 dal bılezıgın pesıne dustu hemde abısını araya sokarak ?
bıton neden sayabılırım yazdıklarından.

baban destek degıl hemfıkırım kesınlıkle konu komsu ne der ne kusuru vardıda 50gunde baba evıne dondur der dusuncesınde ama kendı basına ayakta durabılen onlarca kadın mevcut .
aklını basına al dedıgın gıbı ılla kasın gozun patlamıs bı halde mı o evden cıkman lazım.

Kimse benim mutluluğumu düşünmüyo ki zaten. babana bile güvenme derler ya. Sagolsun kapısını açtı bana dönünce ama manevi anlamda beni hiç anlamadı. onun bunun lafına çok takarak bana gürlüyo. Rabbim herkese dogru yolu göstersin de alnımızın akıyla erelim berate inşallah

Hic üzülme. Ilerde daha cok problem yasardin. Hasta olurdun sonra.
5 senelik evliyim ve bosaniyorum, senin yasadiklarinin daha hafifini yasadim ama kalp carpintilarim, ellerimde titreme var.
Niye? Hep problem yasadigimdan. Mutlu olamadigimdan. Sevgisiz birakildigimdan. Saygisizlik yapildigindan.
Bazi babalar öyleler, kafa yapilarini degistirmek mümkün degil. Hele baba evde anneye kan kusturuyorsa, kizim kocani cek der. Dinleme hic babani, bir kulagindan girsin digerinden ciksin. Yada al karsina konus, yapilan haksizliklardan bahset, bir insanin evladi cevresinden daha mi az önemli senin icin diye sor. Gercekten sor. Bunu bu gece basini yastiga koydugunda bir düsün baba de. Vicdanina seslensin.

Yasin kac bu arada?

Eden bulur. Bu yerin üstü varsa altida var. Insanlarda merhamet kalmamis.

Ama dur onlarinda kizi vardir elbet yada esiniz baska bir kadinla evlendiginde belki Rabbim eli maşali bir hatun verirde onlarin canina okur o kadin.

Hersey para olmus bu dunyada insan caninin kiymeti kalmamis.

25 yaşındayım benimm de kalp çarpıntılarım başlamıştı zaten.stresten sıkıntıdan kalp dayanmaz ki insanın ömrünü yerler bunlar. Dedimki baabama siz ezilmediniz ezilecek olan benim sindirilecek olan benim tabi hala çek diyosunuz dedim. biz de ezildik diyo. ezilip de sanki koca kahrı çekti. yıllarca çalıştı ezildiği de bu yani. özgürlüğüm elimden alınıyo benim

ayrıca gözlerini açalardı da ezilmeyeydiler demi. millet gençliğinin hıncını benden çıkarıyo.biz de ezildik diyerek

Allah hayırlısıyla yenı bır kapı acar ıns tez zamanda en az hasarsız sekılde kurtulursun yasadıklarından ..

Üzülme, dedigim gibi bazi insanlar icin cevre cok önemli malesef. Takma hic kafani bunlara, babanda zamanla mecbur alisacak bu duruma. Sabrettiginde Rabbin daha iyi günleride nasip eder. Sabirli ol. Bak sendede baslamis, iste bosuna degil o kalp carpintilari. Stres, problem. Hic hic üzülme. Dava acildi mi?

şu an adli tatilmiş canım bitince karşı taraf açar muhtemelen

Kusra bakmayın ama bence de asıl suçlu eşiniz onu bu kadar masum nasıl görebiliyorsunuz? Evliliğinizi kurtarmaya çalışmamış bile. Yani söylemesi kolay diye düşüneceksiniz ama belli ki o adamdan size bir hayır gelmez.Ayrıca gayette sevmeden evlenen var. Benim eltim de karşılıklı dairelerde yaşıyor ama sadece evinde uyuyor.Kayınvalidem hastalanınca ona yardım eden birileri olsun diye 18 yaşında evlendirmişler kaynımı. Kızcağız da benzer bir aileden geldiği için afedersiniz hiçmetçi gibi çalışıyor onların önünde.Diyor koca koca olsaydı böyle olmazdı ve haklı. Ben eşimi haftada 1 kez ailesine zorla götürüyorum ayıp olmasın diye.Eşim herşeyin farkında olduğu için gitmemizi istemiyor fazla.Yani anlatmak istediğim iş kocada bitiyor.Sizin için dua edeceğim.

Bunlarin hepsi 1 bcuk aydami yasandi?
Hayat bazen bekledigin hayal ettgin gibi olmuyor maalesef.
Uzgunum.

teşekkür ederim. koca diye evlendik hödük çıktı işte

Cehenneme düşmüşsun de allah kurtarmış. Iyi de flört doneminde bu kadarmi oynadi da goremedin gerçek yüzünü anlamadim ki. Calistirmam demesi bile yeterliydi bence gerçek yüzünü görmen için.
Yalniz sana şunu soylim eger birazcik sevseydi ailesine ne kadar düşkün olursa olsun sana saygisi olur arkanda olurdu. Kendimden örnek vereyim, Eşim ailesi bana tek kirici soz soyledikleri için üç yil gorusmedi onlarla. Gelip bizden ozur dileyene kadar konusmicaksin onlarla dedi esim. esimin ve benim ne yüzümüzü gördü ne sesimizi duydular. Şimdi ise özür dilediler ve baristik. Nasil iyi nasıl saygililar anlatamam. Çünkü kaybetmeyi gördüler. Ve anladim ki susmicaksin saygidandir deyip. Eskiden sustugum icin o kadar rahat davraniyorlarmis. Demek istedigim sana şu elbet dogru kişiyi bulacaksin. Ailesine taviz verme. Sana saygisizlik edildiginde herseyi soyle susma. Ve bil ki eşin sana gerçekten deger veriyosa ne ailesine tek bi laf dedirtir ne calismana karışır. Geçmiş olsun sana canım.. kısa zamanda gercek yuzunu gördüğün icin bayram et. Kurtulmuşsun.

ben de sesimi çıkarmadım hep saygılı edepli hanımefendi gelin oldum onlara ama böylesi yaranmıyomuş keşke kalp kırmayı bilsem onlar gibi.

çok yazık oysa herşey çok güzel olabilirdi kayın valıden senın gunahını neresınde tasıyacak cok merak edıyorum Allaha havale et ve yolunu acması hayatını kolaylaştırması ıcın dua et cnm rabbım karsına kıymetını bılecek tıynıyette bırını cıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…