50 yaş üstü kadınlar için aktivite

Pasta cikolata yapimi gibi kurslar guzel oluyor ama spor mutlaka yapmali uzman esliginde en iyi gelebilecek sey spor
Evde dizilere baslayabikir yabanci dizilerden begendiklerinizi beraber izleyin

Evet fizyoterapiste gidip spor işini yavaştan halledicez inşallah :) çikolata yapımi da süper bi fikirmiş çok sağolunn:)

Geçmiş olsun öncelikle. Annenizin bu bunalıp sıkılma nedeni acaba menepoz olabilir mi ? Yoksa çoktan girdimi. Girmediyse menepoz belirtileride olabiliyor. Ama antideprasan bırakma etkileride olabilir tabi.
Yemek kursları yaygın bu ara çokta eğlenceli oluyor ona gidebilir. Resim yapmakta insana çok iyi geliyor birşey çizmek zorunda değil boyalarlar eğlenebilir. Okçuluk tarzı şeyler seviyorsa okçuluk kursına gidebilir. Benim en iyi stres attığım yer çiftlik. Ata binmeye gütsin bol bol. Hem spor olur hem terapi

Çok teşekkür ederim. Atları çok asil buluyorum der annem hep belki binmek de ona iyi gelir çok sağolun :) Menepoza 5-6 sene önce falan girdi belki de antidepresan bıraktığı içindir...

Torun yok mu torun? Çocuk baksın :)
Ahşap boyama kursuna gitti bı daha gitmez demişsin. Evde ahşap boyama yapsin o zaman, hoşuna gitmemiş mi acaba

Yok çok hoşuna gitti hatta baya baya yapmıştı zamanında :) ablam daha yeni evlendi ama bizden çok uzakta. İlerde ben de evlenirsem inşallah benimkileri sever :)

Arkadaşlar merhaba.

Annem 50 yaşında 3 sene önce emekli oldu. Emekli olana kadar çok aktif bi hayatı vardı, emeklilikten sonra bu aktiflik git gide azaldı tabi.

Şimdi hep evde oturuyo. Haftada 1 gün belki bi kahve içmeye 1-2 saat çıkıyo arkadaşlarıyla. Onun dışında da ayda 1 ev günü oluyo ona gidiyo geliyo. Ama özellikle son bi kaç aydır morali çok bozuk, hissediyorum. Bugün sordum artık oturduk dertleştik çok boş hissediyomuş kendini. İlk zamanlar emekli olduğu için çok mutluymuş cok rahatmış ama zaman geçtikçe eski zamanları özlüyomuş. Ruhu daralıyomuş hep bağırası ağlayası geliyormuş. Yakın zamanda ablamı evlendirdik, 1 sene önce anneannem vefat etti onların boşluklarını da hissediyo biliyorum ama bu duruma bi son vermemiz lazım canımın içi gözümün önünde soluyo :KK43:

Düşündüm düşündüm hiçbi şey gelmedi aklıma. Spora ya da yüzmeye gidemez cünkü eklemlerinden rahatsız bi kaç yıldır tedavi oluyo. Ev temizliğini bile tek yapmasi yasak. Ahşap boyama kursuna da daha önce gitmişti tekrar gitmek isteyecegini sanmıyorum.

Annemi çok yormucak ama en azından haftada 2 gün oyalıcak bi aktivite önerir misiniz?

Bir de anneannemin vefatından sonra psikologa vs gitmişti antidepresan kullaniyordu, doktoru artık birakabilirsin demiş 10gündür bırakmaya çalışıyor bunun etkisi olabilir mi sizce iç sıkıntısında?

Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için :KK43:

Büyük şehirdeyseniz, mesela Ankara; MSM (Mutfak Sanatları Akademisi) kursları oluyor ;)

Çok teşekkür ederim. Atları çok asil buluyorum der annem hep belki binmek de ona iyi gelir çok sağolun :) Menepoza 5-6 sene önce falan girdi belki de antidepresan bıraktığı içindir...
Atları seviyorsa kesinlikle binsin üye oluyorsunuz oraya aylık para veriyorsunuz hem at bünmeyi öğreniyor hemde mutlu oluyorsun muhteşem birşey

Back
X