• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 yaşında erkek 36 yaşında kadın ilişkisi

Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))

yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
Az daha zorlasan babanla yaşıt bilmiyorum bence çok
Ama büyük yaş farkı herkesi rahatsız etmeyebilir tabi

45 yaşımdayken adam 60 olacak... ee biz nasıl şey yapacaz :))) gerçi yaşıtların evliliğini de görüyoruz patır patır boşanıyorlar seks hayatı da bombok... neyse hayırlısı.
Yaşıtlarınki beklenmeyen durum ama 45 yaşında kadına 60 yaşındaki bir adam ne verebilir ne veremez aşikar.

Ben 36 yaşı orta 50yi yaşlı grubuna daha yakın buluyorum size ayak uydurabilecek gibi gelmiyor enerji açısından. Birde siz nerelisiniz adam nereli? Yani kültür farkıda 50 yaş yaşayışını etkiler.

Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))

yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
Aranızda ki yaş farkına rağmen sizi tanıştırmak isteyen var yani?

Valla şimdi bu 50 yaşındaki beyefendiyle mukayese için yazmıyorum, burada bana yapılan yorumlara sonuna kadar katılıyorum ama, her gün burada bir konu açılıyor, herkes kocasından şikayetçi, herkesin cinsel hayatı sorunlu, genç yaşta olanlar çocuklarıyla çok mu ilgileniyorlar? bütün yük yine kadının üzerinde. onun için bu tür şeylerin yaşla alakası yok galiba. seks önemli evet. yaşla birlikte sertleşme sorunu vs yaşayabiliyor erkekler. yorgunluk vs de olabilir yaşlılığa bağlı olarak. hepsinin ince ince düşünülmesi lazım.
Yas gectikce cocuk için de , eğlenmek için de seks için de enerji azalıyor bu bir gerçek. Tabii ki burdakiler genç kocalardan da dertli olabilir ama sonucta yazistigimiz yer bir dert anlatma platformu.
Ben 37 yaşındayım 50 yaşındaki birini yanıma yakistirmazdim herhalde. Ama tabii yine tanışın görüşün kendiniz karar verin.
Aralarında 15 yas fark olan bir çift tanıyorum. Ayrı yasiyorlar çocukları var,bosanmakta istemiyorlar.Gelgitli bir ilişkileri var ama yıllardır da evliler....örnek arıyorsunuz diye yazdım:)

Amcamın 4 çocuktan sonra 64 yaşındayken bir kızı daha oldu iki yıl sonra bir kız daha🙈🤣 yani erkeklerde durum farklı olabiliyor ama tamamen piyango🙄 ben babamın da 50’lilerinin sonunda aktif olduğunu tahmin ediyorum (o sıralar bekardım 100 metrekare evde yaşıyorduk duyduk bişeyler keşke uykum ağır olsaydı🙈🤣)

.
Valla şimdi bu 50 yaşındaki beyefendiyle mukayese için yazmıyorum, burada bana yapılan yorumlara sonuna kadar katılıyorum ama, her gün burada bir konu açılıyor, herkes kocasından şikayetçi, herkesin cinsel hayatı sorunlu, genç yaşta olanlar çocuklarıyla çok mu ilgileniyorlar? bütün yük yine kadının üzerinde. onun için bu tür şeylerin yaşla alakası yok galiba. seks önemli evet. yaşla birlikte sertleşme sorunu vs yaşayabiliyor erkekler. yorgunluk vs de olabilir yaşlılığa bağlı olarak. hepsinin ince ince düşünülmesi lazım.

Kadinlar kulubunde acilan konulari butun kadinlar mi yaşiyor saniyorsunuz cidden?
Alginiz çok garip buraya derdi olan konu aciyor, derdi olmayan insanlar açmiyor haliyle iyi ornekleri gorememeniz normal BDV bolumunde.

Çevremde cocuğuyla çok guzel ilgilenen babalar duyuyorum hem de disardan şahit oluyorum. Gayet işe gittigi halde bazi geceler bebekle ilgilenen adamlar var, işten gelir ilgilenir, gece ilgilenir. Tabi ki enerji gerekiyor boyle şeyler için.

Tutup BDVdeki en kotu ornekleri okuyup sonra butun kadinlarin ve erkeklerin o sekilde evlilikler surdugunu zannediyorsaniz yaniliyorsunuz.

Babaannemin babasi 85li yaslarinda hala aktifti. Birgun annesi babaannemi arayip aglayarak "bu adamin yemegine koyabilecegim birsey al getir, yetti srtik öldürecek beni en son" diye dert yanıyordu. Erkeklwr cinsel olarak daha uzun sure aktif kaliyorlar ama sanirim yas ilerledikce ereksiyon sorunu oluyor. Cinsellik ilk planda ise beklediginizi alirsiniz. Ancak isin cocuk kismi dusundurucu bence

Amcamın 4 çocuktan sonra 64 yaşındayken bir kızı daha oldu iki yıl sonra bir kız daha🙈🤣 yani erkeklerde durum farklı olabiliyor ama tamamen piyango🙄 ben babamın da 50’lilerinin sonunda aktif olduğunu tahmin ediyorum (o sıralar bekardım 100 metrekare evde yaşıyorduk duyduk bişeyler keşke uykum ağır olsaydı🙈🤣)
çocuk iki saniyelik iş ya. kaldır boşalt tamam. önemli olan kaliteli ve sürekli olması, o da 50 lerden sonra nanayto.

Bence yaş farkı sorun değil,36 yaşında olgun,hayat tecrübesi yaşamış kadınsınız ..adam kültürlü ,okumuş,görgülü,kendini bilen ,maddi durumu da iyi ise inanın sizden daha gencini de bulur ..iş ki kadir kıymet bilen biri olsun..bu konuda yavaş adımlarla ilerleyebilirsiniz

Bence yaş farkı sorun değil,36 yaşında olgun,hayat tecrübesi yaşamış kadınsınız ..adam kültürlü ,okumuş,görgülü,kendini bilen ,maddi durumu da iyi ise inanın sizden daha gencini de bulur ..iş ki kadir kıymet bilen biri olsun..bu konuda yavaş adımlarla ilerleyebilirsiniz
hayret doğrusu tek olumlu yazan sizsiniz. ben de biraz böyle düşünüyorum, adam tarif ettiğiniz gibi fazlasıyla görgülü, tahsilli, kültürlü ve maddi durumu iyi, hoş biri. ama işte benim de libidom çok yüksek. cinsel hayat eğer bir 10-15 yıl yolunda giderse başka bir şey istemem. gerisi sorun değil. çocuk meselesi sorun olabilir, 10 yaşındayken babası 65 yaşında olacak, üzülüyorum bu duruma. ama işte ne yapayım...

Adamı tanımadan,sizi görmeden bilemeyiz. 50 yaş var 50 yaş var. Sadece saçının kaşının beyazlığı değil mesele,dinç mi,sekse sizin kadar düşkün mü, yaşantısı size cazip gelir mi vs vs.
Aynen 50 var 50 var..51 yaşındaki özcan deniz 24 yaşındaki bayanla evlenmiş..🤗

Back
X