• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 yaşında erkek 36 yaşında kadın ilişkisi

Yas gectikce cocuk için de , eğlenmek için de seks için de enerji azalıyor bu bir gerçek. Tabii ki burdakiler genç kocalardan da dertli olabilir ama sonucta yazistigimiz yer bir dert anlatma platformu.
Ben 37 yaşındayım 50 yaşındaki birini yanıma yakistirmazdim herhalde. Ama tabii yine tanışın görüşün kendiniz karar verin.
Aralarında 15 yas fark olan bir çift tanıyorum. Ayrı yasiyorlar çocukları var,bosanmakta istemiyorlar.Gelgitli bir ilişkileri var ama yıllardır da evliler....örnek arıyorsunuz diye yazdım:)
benim annemle babamın arasında da 14 yaş var annem 21 yaşında mezun olur olmaz koştur koştur evlenmiş üstelik babamın bir de çocuğu var annemle abimin arasında da 13 yaş var sadece. annem genç gösterdiği için genelde babamın kızı sanıyorlar. hiç sağlıklı ilişkileri yok hiç mutlu olduklarını hatırlamıyorum ve bizde de ayrı yaşama vardı 23 yaşındayım annem ve babam aynı evde 10 sene bile yaşamadı ki bir ara boşandılar evlendiler tekrar. bu arada babamın uyanmadan annemi aldatmaları da meşhur

cinsellik demişler nasıl tepki alırım bilmiyorum ama pandemi başında arkadaşımla gittiğimiz tatilde bir adamla tanıştım o da 48 yaşındaydı ama çoook yakışıklı biriydi ayrıca çekiciydi onunla yaşadığım seksi hiçbir erkekle yaşamadım 20 yaşındaydım üstelik ama gerçekten iyiydi yani. Hatta 1-2 kere daha görüştük sonra Instagramda stalk yaparken çocuğunu gördüm(boşanmıştı) ardından ben ne yapıyorum dedim ve görüşmeyi kestim sonrasında da şimdiki sevgilimle tanıştım. Bence şuan evlilik düşünmeyin ama genç kadınsınız cinselliğinizi istediğiniz gibi yaşayın belki bana denk gelen öyleydi bilmiyorum ama

Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))

yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
yaşını göstermiyorsa sorun olmaz bence. Karakter olarak içine sinmesi önemli. Yaş vs bunlar hep sembolik seyler

15 y
Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))

yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
15 yaş normal 30 üstüne fakat çocuk istiyor mu adam önce onu öğrenin.

Yangından malmi kaciriyorsunuz ?? Bence adamın parası cezbetti sizi.

Biraz ara verseydiniz ? Son vagona koşar gibi . 1 ay önce mi boşandınız cidden 😧
Evlilik düşünmüyorsanız bilemem ama flört ve cinsellik için de yaşı büyük. Ben sizden yaşça büyüğüm ona rağmen o yaştaki adama bakmam
Yani kadının davası aralıkta sonuçlanmıştır ama boşanma uzun sürüyo ya, bence erken değil

Bi gör tanış istersen ama azcık büyük gibi ya bence max 8 yaş iyi benim için misal

Hofff şu “yeni boşandın hemen sevgili buldun”cular. Yahu size ne, ister boşandığımızın ertesi günü buluruz, istersek kalbimize mühür vurur ölümü bekleriz. Kime ne ya? Şu baskıya boyun eğseydim hayatımın aşkıyla evli olmazdım, bebeğimi taşıyor olmazdım şu an. Her insanın hikayesi ve yaşamının dinamiği farklı, şu burnunuzu çekin arkadaş ya. İsteyen istediği zaman yaşasın dilediğini, yargılamayın artık.

Her boşanma arkada yara bırakır birini bulmak bu kadar kısa sürede hiç sağlıklı bir karar değil gibi hani o boşluktan çıkmak için yanlış birisinin elini tutmuş olabilirsiniz yaşı bana göre sorun değil kafalar uyuşuyorsa 36 yaşında bir kadın sınız kimse karışamaz

Bence yaş farkı sorun değil,36 yaşında olgun,hayat tecrübesi yaşamış kadınsınız ..adam kültürlü ,okumuş,görgülü,kendini bilen ,maddi durumu da iyi ise inanın sizden daha gencini de bulur ..iş ki kadir kıymet bilen biri olsun..bu konuda yavaş adımlarla ilerleyebilirsiniz
Ondan daha genci herifin torunu yaşında ama abarttınız yani kültürlü birisi diye illa 50 60 yaşındaki birisiyle torunu yaşındaki birisini siz tasvip eder misiniz acaba 😡

Sevgi ve cinsellik olarak bakın bir süre. Hemen evlenmeyin. Belki umduğunuzu bulamazsınız bu kadar hızlı olursa. Sanırım çocuk istiyorsunuz. O sebeple bu aceleniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

45 yaşımdayken adam 60 olacak... ee biz nasıl şey yapacaz :))) gerçi yaşıtların evliliğini de görüyoruz patır patır boşanıyorlar seks hayatı da bombok... neyse hayırlısı.
Siz 50 iken o 75lik dede olacak. Sizin gezme zamaninizda. Bebce yas cok. Hem bu yasta biri hemen evlenelim der

1 ay önce boşanmış biri olarak bu aksiyon biraz hızlı değil mi ? Boşanma psikolojisini üzerinizden attınız mı ?

Çalışıyorum, gelirim gayet iyi. kendime ev tuttum ve hayatımdan memnunum. sadece böyle bir teklif geldi, ben de sormak istedim buraya yazarak. yine de teşekkürler.
Evlilik oncesi cinselliği kabul ediyorsaniz. Önce biraz zaman gecirin uyum durumunuza gore evlenirsiniz. koç burcları çok istekli oluyor mesela

benim annemle babamın arasında da 14 yaş var annem 21 yaşında mezun olur olmaz koştur koştur evlenmiş üstelik babamın bir de çocuğu var annemle abimin arasında da 13 yaş var sadece. annem genç gösterdiği için genelde babamın kızı sanıyorlar. hiç sağlıklı ilişkileri yok hiç mutlu olduklarını hatırlamıyorum ve bizde de ayrı yaşama vardı 23 yaşındayım annem ve babam aynı evde 10 sene bile yaşamadı ki bir ara boşandılar evlendiler tekrar. bu arada babamın uyanmadan annemi aldatmaları da meşhur
Anneniz gençmiş, başka ne aramış babanız? Daha gençleriyle mi beraberdi?

Back
X