- 3 Şubat 2018
- 25.801
- 110.969
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar doğru örnekler değil ya...Aynen 50 var 50 var..51 yaşındaki özcan deniz 24 yaşındaki bayanla evlenmiş..![]()
hayır hemen yarın bir modaevine gitmem lazımBismillah hele kardesim, önce bir kendine gel.
Tanıyın bence.. yaş olayı ilk düşünülmesi gereken şey değil ..konu açtığınızda göre, ilk eşinizle yaş farkınız fazla değildi ama boşandınız..siz genç kız değilsiniz sonuçta,36 da az değil, 4 yıl sonra 40...bayanlarin 40 dan sonra istedikleri gibi birini bulma ihtimali de azalıyor..kadınlar değer görmek istiyor, maddi durumu iyi olsun,güçlü olsun rahat edeyim istiyor ama erkekler de genç olsun istiyor..Bu kişinin çocuğunun olmayışı da size bir avantaj ayrıca..hayret doğrusu tek olumlu yazan sizsiniz. ben de biraz böyle düşünüyorum, adam tarif ettiğiniz gibi fazlasıyla görgülü, tahsilli, kültürlü ve maddi durumu iyi, hoş biri. ama işte benim de libidom çok yüksek. cinsel hayat eğer bir 10-15 yıl yolunda giderse başka bir şey istemem. gerisi sorun değil. çocuk meselesi sorun olabilir, 10 yaşındayken babası 65 yaşında olacak, üzülüyorum bu duruma. ama işte ne yapayım...
Yaş farkı çok fazla, cinsel anlamda şu an iyiyse bile 5 yıl sonra bu performansını yarısını bulamazsınız. Şimdi 36 50 çok görünmeyebilir ama 46 60 olduğunda korkunçlaşacaktır. Bence hiç görüşmeyin, 5 yaştan fazlasının uzu vadede mutlaka sorun olacağını düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))
yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
Aynen 50 var 50 var..51 yaşındaki özcan deniz 24 yaşındaki bayanla evlenmiş..![]()
aklıma Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu geldi, 13 yaş var aralarında diye okumuştum. Benim yakın bir arkadaşımla eşinin arasında 15 yaş var. Yaşı bu olsun mesleği bu olsun diye siparişle olmuyor bu çünkü. O da etrafa çok laf anlatmakla yoruldu gerek ailesine gerek arkadaşlara. Bahsettiğim arkadaşım ve eşi birbiriyle çok uyumlular her anlamda maşallah diyeyim ama ileride nasıl olur bilemem.Bu forumda yaş farkı olanlar tecrübelerini anlatsa fikir olabilir ama her kadın ve her erkek farklı.yok mu böyle bir ilişki yaşayan? eşiyle arasında 15 yaş fark olan biri?
Ünlüler dünyasında çok var. Arzum onan- mehmet aslantuğ arasında 14 yaş var hatırladığım. Ama benim çevremde hiç yok böyle farklar. Bizim yedi yaş farkımız bile nadir etrafta o dereceAklıma sinem kobal kenan imirzalıoğlu geldi, 13 yaş var aralarında diye okumuştum. Benim yakın bir arkadaşımla eşinin arasında 15 yaş var. Yaşı bu olsun mesleği bu olsun diye siparişle olmuyor bu çünkü. O da etrafa çok laf anlatmakla yoruldu gerek ailesine gerek arkadaşlara. Bahsettiğim arkadaşım ve eşi birbiriyle çok uyumlular her anlamda maşallah diyeyim ama ileride nasıl olur bilemem.Bu forumda yaş farkı olanlar tecrübelerini anlatsa fikir olabilir ama her kadın ve her erkek farklı.
Taşıyıcı anne olarak kullandı resmen o kadını. Bundan da çocuk yapıp diğer çocuğu ile bağını koparırlar şaşırmam.Özc.an D.eniz'de gerçekten mükemmel (!) bir örnek. Adam çocuğu doğana kadar, çocuğunun annesiyle evlenmedi. Çocuk dünyaya geldikten çok kısa bir süre sonra da; kadından, kadının hayatına dair bir sürü zorbalık içeren bir protokolle boşandı.
Onlar boşanalı çok oldu yalnız. Birlikte adamı 50lerini görmediler yanlış bilmiyorsamÜnlüler dünyasında çok var. Arzum onan- mehmet aslantuğ arasında 14 yaş var hatırladığım. Ama benim çevremde hiç yok böyle farklar. Bizim yedi yaş farkımız bile nadir etrafta o derece![]()
Hayır evliler halaOnlar boşanalı çok oldu yalnız. Birlikte adamı 50lerini görmediler yanlış bilmiyorsam
Konumuz yaş farkı adamın geçmişi değil,zaten çocuğunun annesi de yarı yaşında genç kadın..Bunlar zaten 15 yaş genç kadını da yaşlı buluyorlar, ılla en az 20 yaş fark olacak bunlarda..alişan mesela 47 yaşında 50sine ne kalmış..hiç gösteriyor mu?karısı gencecik..Özc.an D.eniz'de gerçekten mükemmel (!) bir örnek. Adam çocuğu doğana kadar, çocuğunun annesiyle evlenmedi. Çocuk dünyaya geldikten çok kısa bir süre sonra da; kadından, kadının hayatına dair bir sürü zorbalık içeren bir protokolle boşandı.
Aynen 50 var 50 var..51 yaşındaki özcan deniz 24 yaşındaki bayanla evlenmiş..![]()