• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 yaşında erkek 36 yaşında kadın ilişkisi

Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))

yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
Olmaz çok fark var

45 yaşımdayken adam 60 olacak... ee biz nasıl şey yapacaz :))) gerçi yaşıtların evliliğini de görüyoruz patır patır boşanıyorlar seks hayatı da bombok... neyse hayırlısı.
Burada biri nasıl etiketlenir bilmiyorum ama bu konularda tez yazmış Ferhans diye yazar vardı . Ona bir danışın isterseniz 🤭

Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))

yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
Şimdi linç yemezsem sormak isterim. 30lu yaşlarda kadının libidosu daha yüksek olur. 50li yaşlarında bir adam ise genelde doymuş olur. Kuş en fazla kaç sene öter? Yani sizi mutlu edebilir mi. Bunu 2 3 sene değil de bi 10 sene için düşünmek lazım

bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük.

Adamın maddi durumu gayet iyi olmasa, yine de kendisiyle tanışmayı düşünür müydünüz acaba. 😒

50 yaş erkek sex hayatında gayet iyidir ama tabi turkiyede ortalamaya bakarsanız 20 yaş bile sorunlu , biraz şans işi açıkçası bu
Ama aradaki yaş farkı sizi üzebilir, hersey saçın beyazlamış vs değil, 14 yaş bence büyük bir fark , benim eşim 52 ben 45 yaşındayım, bizimki ideal ama ben 36 yaşında olsaydım bilemiyorum bana göre fark çok gelirdi

Neden daha boşanmanızın üstünden bir yıl bile geçmemişken evlilik düşünüyorsunuz? Siz simbiyotik bir yaşam hayal ediyorsunuz anladığım kadarıyla.
En sevdiğim kısım da "her şey madsiyat değil" safsatası. Her şey, maddiyat be canım. Sen ayaklarının üstünde tek başına durmayı aklının ucından bile geçirmiyorsun. Hayatta kalmana yeyecek parayı bir işe girip kazanmak sana zul geliyor. O yüzden hayatını peşkeş çekiyorsun. Her şey, maddiyat

Neden daha boşanmanızın üstünden bir yıl bile geçmemişken evlilik düşünüyorsunuz? Siz simbiyotik bir yaşam hayal ediyorsunuz anladığım kadarıyla.
En sevdiğim kısım da "her şey madsiyat değil" safsatası. Her şey, maddiyat be canım. Sen ayaklarının üstünde tek başına durmayı aklının ucından bile geçirmiyorsun. Hayatta kalmana yeyecek parayı bir işe girip kazanmak sana zul geliyor. O yüzden hayatını peşkeş çekiyorsun. Her şey, maddiyat
Çalışıyorum, gelirim gayet iyi. kendime ev tuttum ve hayatımdan memnunum. sadece böyle bir teklif geldi, ben de sormak istedim buraya yazarak. yine de teşekkürler.

Ne aceleniz var? Mahkeme celbinin mührü soğusaydı bi. Sevişmek istiyorsan git seviş, hayatını yaşa. Koşa koşa evlenmeye çalışma bunun için

Çalışıyorum, gelirim gayet iyi. kendime ev tuttum ve hayatımdan memnunum. sadece böyle bir teklif geldi, ben de sormak istedim buraya yazarak. yine de teşekkürler.
Bana buradah hayatın memnun izlenimi hiç veremiyorsunuz. Mental olarak denk değilsiniz her şeyden önce. Ancak dertsiz başına dert arayan ya da muhtaç durumdaki bir kadın bu şablonu kabul edebilir

yok mu böyle bir ilişki yaşayan? eşiyle arasında 15 yaş fark olan biri?
Var akrabam boyle. Tek farki sizden daha erken evlendiler. 4 sene sonra cocuk yaptilar,. Adam bir gece bile cocuk bakmadi, yemegini yedirmedi. Bir yere goturur getirir o kadar. Ödevi vs ilgilenmez. Cocukla ilgilenmek icin ne enerjileri kaliyor ne kafalari aliyor. Cinsellik kismini bilmiyorum

Sen zaten kostur kostur birini bulmaya kafaya koymussun, 15 yas olsa ne fark edecek ki?
He bu arada, ben seni "ay bir soluklan yeni bosandin vs" gibi basmakalip laflarla yargilamam. Zira senin ne yasadigini, duygularini, hayatini sadece sen biliyorsun.
Hayat kisa, icinden ne geciyorsa, senin icin neyin dogru olacagini dusunuyorsan onu yap. Yok bilmem kac yas buyuk vs....ayrinti bunlar

Valla şimdi bu 50 yaşındaki beyefendiyle mukayese için yazmıyorum, burada bana yapılan yorumlara sonuna kadar katılıyorum ama, her gün burada bir konu açılıyor, herkes kocasından şikayetçi, herkesin cinsel hayatı sorunlu, genç yaşta olanlar çocuklarıyla çok mu ilgileniyorlar? bütün yük yine kadının üzerinde. onun için bu tür şeylerin yaşla alakası yok galiba. seks önemli evet. yaşla birlikte sertleşme sorunu vs yaşayabiliyor erkekler. yorgunluk vs de olabilir yaşlılığa bağlı olarak. hepsinin ince ince düşünülmesi lazım.

Sen zaten kostur kostur birini bulmaya kafaya koymussun, 15 yas olsa ne fark edecek ki?
He bu arada, ben seni "ay bir soluklan yeni bosandin vs" gibi basmakalip laflarla yargilamam. Zira senin ne yasadigini, duygularini, hayatini sadece sen biliyorsun.
Hayat kisa, icinden ne geciyorsa, senin icin neyin dogru olacagini dusunuyorsan onu yap. Yok bilmem kac yas buyuk vs....ayrinti bunlar
Teşekkür ederim, ben hemen hop diye evleneyim düşüncesinde değilim. sadece tanışmak istedim ve burada insanlara danışmak faydalı olabilir diye düşündüm.

Teşekkür ederim, ben hemen hop diye evleneyim düşüncesinde değilim. sadece tanışmak istedim ve burada insanlara danışmak faydalı olabilir diye düşündüm.
Hayat senin. Istersen sadece cinsellik yasar, fazlasini dusunmezsin. Istersen de evlenicem hemen dersin. Tek bir dogru asla yok. Herkesin hayattaki parametreleri farkli. Milyon tane kisinin milyon farkli dusuncesiyle niye beynini dolduruyorsun ki? Diyelim mi yanlis yaptim. E? Tekrar kaldigin yerden devam edersin. Ayrintilara takilma, ic sesini dinle baskalarini degil

Back
X