- 25 Aralık 2017
- 87
- 118
- 43
- 35
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bu konuda size katılıyorum ancak biz kadınlar malesef bunu kabuk etmek istemiyoruz ağır geliyor. Ne yalan söyleyim benim de cok sinirimi bozan bi durum. Doğa bu konuda kadına çok acimasiz50 yas kadinla 50 yas erkek malesef ayni degil.fizyolojimiz farklı işliyor.erkekler bizden gec yaslaniyor.istesekte istemesekte durum bu!45 yaşında bir adamın çocuğu olunca hic yargılanmıyor ama 45 yaşında bir kadın doğursa arkasından denmeyen şey kalmıyor.gercekleri görmezden gelerek sorunlar çözülmez.yuz yıllardır kabul görmüş veya görmemiş şeyler bir anda değişmez veya değiştirilemez.bana kalsa keşke değişse!
Okadar çok şeyi eksik ki edebi ahlakı namusu. Hey güzel allah ım ben kendimi evli olarak bile göremedim hepi topu 2 ayBu da yeni moda oldu, özcan denizler, Acunlar, adamlar benim neyim eksik kafasına girdi.
Kaç yaşındasınız?Okadar çok şeyi eksik ki edebi ahlakı namusu. Hey güzel allah ım ben kendimi evli olarak bile göremedim hepi topu 2 ayevli olmadan dul olmakta varmış
Boyle insanlar var malesef ve ever igrencler. Ya kendini sakin uzme. Sen kotu birsey yapmadin. Bunlar hep varlar. Ordan burdan kariya kiza yazip asilan insanlar.Dün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.
Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi.
Dul nedir kuzum, dul eşi vefat edene deniyor artık. Sen bakarsın. Sosyal medyaya bir süre ara ver ve listeni temizle. Spora başka, kurslara yazıl, boşanmandan ve özel hayatından bahsetmemeye çalış, bu atlatmaya yardımcı olur. Çok arkadaşım boşandı, her girdiğim iş yerinde boşanmış ve hayatını kuran insanlar tanıdım. Aktif ol, eve kapanma.Okadar çok şeyi eksik ki edebi ahlakı namusu. Hey güzel allah ım ben kendimi evli olarak bile göremedim hepi topu 2 ayevli olmadan dul olmakta varmış
Pipisini pusula tutanin yolu şeye çıkar. Anladınız sizDün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi.
+1Dul nedir kuzum, dul eşi vefat edene deniyor artık. Sen bakarsın. Sosyal medyaya bir süre ara ver ve listeni temizle. Spora başka, kurslara yazıl, boşanmandan ve özel hayatından bahsetmemeye çalış, bu atlatmaya yardımcı olur. Çok arkadaşım boşandı, her girdiğim iş yerinde boşanmış ve hayatını kuran insanlar tanıdım. Aktif ol, eve kapanma.
Bu adami tanıyan herkese bu yazdığını gönderin hatta ben sizin yerinizde olsam kızına gönderirim babasini iyi tanısın die.Dün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
Kudura bakmayin ama ohaaa diyicem. Igrenc herif.. Engelleyin silin gitsin.Dün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?