50 yasindaki adam

Dul bi kadın bizim ülkede kolay lokma olarak görülüyor. Zar yok ya daha kolay verir hesabı. Dogusundan batisina hiç fark etmez her erkwk böyle düşünüyor. Üzülmeyin derim engellwdiginiz iyi olmuş
Bu konuda size katılıyorum ancak biz kadınlar malesef bunu kabuk etmek istemiyoruz ağır geliyor. Ne yalan söyleyim benim de cok sinirimi bozan bi durum. Doğa bu konuda kadına çok acimasiz

yalnız sizde şurada hata yapmışsınız, "50 yaşındaki mahluk" demeliydiniz başlıkta, yada sapık falan. adam değildir o.
yanlış anlaşılmasın, ben yaştan falan bahsetmiyorum, 50 yaşındaki biriside evlenebilir, birisini isteyebilir, aşık olabilir ama yol bu değil, uslup bu değil.
ya şiddete karşıyız falan tamam ama bu tipler içinde gerekli be. temiz bir dayak yicek o mahluk, şöyle kendi adını dahi unutacak şekilde bak bir daha yapıyormu böyle şeyler...

Adamın zank diye önemsiz bişeyden bahsediyormuş gibi mesaj atması tamam çok çok saçma ama 50 yaşında olup 20 li yaşların sonnlarında kadınlarla evlilik yapan erkekler oluyor, bana mı garip geldi bi tek bu kadar hakaret edilmesi anlamadım..
Yaşınızı da bilmiyorum,babam yaşında demişsiniz,en iyi ihtimalle 25 yaş farkı ben de çok bulurum ama 2 tane arkadaşımın eşi kendilerinden olduça büyük ikisinin de çocukları var ve gayet mutlulular.
Adama da evlenme ihtimaliniz normal gelmiş demek ki, sorma şekli saçma olsa da bu kadar ağlayacak üzülecek ne var ?
Aramızda da böyle evlilikleri olan kadınlar olabilir, bu kadar ağır yorumların onları incitebileceğini düşünüyorum..
Genç bir kadınla evlenmeyi istemek neden illa sapıklık olsun..
Belki çervemde örnekleri olduğu için böyle düşündüm bilemiyorum neyse..

Boyle insanlar var malesef ve ever igrencler. Ya kendini sakin uzme. Sen kotu birsey yapmadin. Bunlar hep varlar. Ordan burdan kariya kiza yazip asilan insanlar.

Okadar çok şeyi eksik ki edebi ahlakı namusu. Hey güzel allah ım ben kendimi evli olarak bile göremedim hepi topu 2 ay evli olmadan dul olmakta varmış
Dul nedir kuzum, dul eşi vefat edene deniyor artık. Sen bakarsın. Sosyal medyaya bir süre ara ver ve listeni temizle. Spora başka, kurslara yazıl, boşanmandan ve özel hayatından bahsetmemeye çalış, bu atlatmaya yardımcı olur. Çok arkadaşım boşandı, her girdiğim iş yerinde boşanmış ve hayatını kuran insanlar tanıdım. Aktif ol, eve kapanma.

Pipisini pusula tutanin yolu şeye çıkar. Anladınız siz lütfen o güzel canınızı sıkmayın. Zordaysaniz akbaba misali tepenizde dolaşmaya başlarlar. Tiksiniyorum böyle insanlardan ama yapacak bir sey yok. Bunlar da hayatin acımasız yüzü. Hepsi biz insanlar için ağlamayın da sizin ne suçunuz var?

+1

Bu adami tanıyan herkese bu yazdığını gönderin hatta ben sizin yerinizde olsam kızına gönderirim babasini iyi tanısın die.

Kudura bakmayin ama ohaaa diyicem. Igrenc herif.. Engelleyin silin gitsin.

Buna mı üzülüp ağlıyorsun tatlım sen? Gül geç ya.. kendini harab etme saçma sapan pis insanlar yüzünden.

Legal mi bilmiyorum ama ben olsam bu adamı ekler bir güzel facebookta yayınlardım, bakın görün kimlerle aynı havayı soluyoruz diye. Rezillik!

Terbiyesiz herif .. Siz niye aglayip harap ediyorsunuz kendinizi boyle densizler cok hayatta.. Cevabini verip engelleyin olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…