50 yasindaki adam

Amca bi dur ya zaten ortalık karışık :)
Yangindan mal kaçıracak zaar
Koyun can derdinde kasap et

3-4 yıldır hiç konuşmadığınız birisiyle senli benli konuşmanız bence doğru değil o bu şekilde hitap etse bile.
Ve her sorduğuna cevap vermek zorunda da değilsiniz.
Herşey yaşanabilir ama size sadece referans olmak için telefon numarası kaydından öteye geçmemiş birisinin
Sen boşandın mı ? Demesindeki art niyeti görüp neden sordunuz diye tersleseydiniz.
Ağzının payını verip arkadaşınıza söyleseydiniz ve söylemelisiniz ki rezil olsun. Siz neden üzülüyorsunuz ? Bırakın rezil olsun
Pislik herif

Yaş almış yaşlı başlı insanların daha sapık olduğunu dusunuyorum.

Hiç utanma edep ar namus yok.

Tvlerede çıkıp 62 yaşındaki sözde ünlü insan 23 yaşında olduğu icin evlendim 30 olsa memesi sarkardı almazdim diye kadinlari rencide edecek açıklamalar yapma curretinde bulunabiliyorsa kimsede bu adami taşa tutmuyorsa bu ülkenin çivisi çıkmış demektir.

bu adama özel yorum : aklı hiç yaşına göre değil zaten o akıl münasip yerinden hiç o beyine doğru hareket etmemiş o yüzden beyni ile düşünmesini beklemek saçmalık.

Sapık herif. Televizyonda sokaklarda gerine gerine 30 yaş küçük ben den diye gezenler oldukça ve bunlara pirim veren kadınlar oldukça bitmezler. Canını sıkma şerefsiz için.

Sana mı kaldım deseydin

Sen kendini üzme ne gerek var adamın iğrenç karakterinden kendini niye yıpratıyorsun.

Sanane demediğim için pişmanım zaten ama aklımın ucuna bile gelmedi böyle bi olay. Öylesine sordu sandım ne bilim

Wow biraz daha uğraşsanız konu sahibi haksız çıkacak ha gayret

Hiç takılmayın ya her yerde var böyle rezil insanlar.Siz yanlış bi şey yapmamışsınız içiniz rahat olsun.Bence sosyal medyanızı kapatın spora hobi kulüplerine falan katılın yenileyin kendinizi.Çok gerekirse başka bi hesap açarsınız sonra.Kendinize acımayın acınacak bi haliniz yok.Çok mutlu olursunuz umarım

niye ağlıyorsunuz ki.anlamadım. engelleyin her yerden silin olsun bitsin. intikam istiyorsanız da ailesine anlatın olayı.

Kendini kötü hissedecek bir durum yok. Adama sapık mapık denmesini de anlamadım. Sanki açık saçık imalar yapmış gibi yorumlar yazılmış. Şansını denemiş, teklifini yapmış o kadar. Ha şimdi hayır cevabını duyduktan sonra devam ederse o zaman yazılan tüm kötü yorumları hakeder.

Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…