50 yaşındayım hiç tatile çıkmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

900358

Sokak canlarına can feda bir şeyler yapmalıyım
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
238
34
28
Evliyim ama eşim hiç tatile güzel yerlere götürme raraftarı olmadı olmaz da cimridir
Ama ben çooookkk isterdim gerçek bir tatile çıkmayı :(
Hep onun güneydoğudaki ailesine gittik temmuz sıcağında güneydoğuda kavrulduk hiç rahatım olmadı orada
Aç susuz kaldım inanın her sene en az25 gün :( abartmıyorum acı yemekler ce suyu musluktan içerler su almaya gitsen ayrı içsen ayıp olur bilmem ne .... hep hastalandık orada Sadece koca mutlu çokk mutlu sinir bozucu şekilde hem de
Bıktımmmm
Gerçek Tatil çok pahalı mı gerçekten
Ben deniz kum güneş ve yemek yapmadığım bir tatil isterdim offff offff

Niye pahali olsun. Cimriyim diyemiyorlar. Ama hatun bla bla bla...Iki lafla ikna olmayin. Simdi zaten pandemi var bir yere gitmeyin. Sizden bir tatili esirgeyen adama bunu soyleyin. Susunca madalya takmiyorlar. Yani şöyle bakiyorum da bunca yilimi vermişim valla boynumda madalya yok nah takmış🤪

Evliyim ama eşim hiç tatile güzel yerlere götürme raraftarı olmadı olmaz da cimridir
Ama ben çooookkk isterdim gerçek bir tatile çıkmayı :KK43:
Hep onun güneydoğudaki ailesine gittik temmuz sıcağında güneydoğuda kavrulduk hiç rahatım olmadı orada
Aç susuz kaldım inanın her sene en az25 gün :KK43: abartmıyorum acı yemekler ce suyu musluktan içerler su almaya gitsen ayrı içsen ayıp olur bilmem ne .... hep hastalandık orada Sadece koca mutlu çokk mutlu sinir bozucu şekilde hem de
Bıktımmmm
Gerçek Tatil çok pahalı mı gerçekten
Ben deniz kum güneş ve yemek yapmadığım bir tatil isterdim offff offff
Genelde köyleri tatil gibi geliyor bazilarina.Tamam oraya da gidilir ama 1 hafta da kadinlari evde coluktu cocuklu yemekti hengamesinden az sıyrıltmak icin otele goturmek akıllarina gelmez.
Bir kadina yemekler hazir degilse temizlik yapilmamis olup cocuklarin karni aç ise o tatil tatil gelmez.
Bütceye uygun otellerde var 50 yastan sonra yapılacaklar listesinde yasaklar biter bitmez bu olsun!

Hayır tabi ki çok pahalı değil. Küçük bütçelerle bile çok huzurlu tatiller yapılabilir. Ama siz neden bu zamana kadar bunları kabullendiniz ki?
Kabullenmesen napacaksın ki sanki anlayan var Ben çok baskı ile büyüdüm çok hep zorla hep baskı itaat ettim ve hiçççç yaşamadım inanın başkalarının hayatını yaşadım ben hep :( şimdi boşansam beş parasızım ailem yok benim için!!zaten 50 yaşına girdim ama ruhum yaşamak istiyor işte yaşlanınca geçer sanırdım yaşayamadıklarını yaşama isteği geçmiyormuş :(

Genelde köyleri tatil gibi geliyor bazilarina.Tamam oraya da gidilir ama 1 hafta da kadinlari evde coluktu cocuklu yemekti hengamesinden az sıyrıltmak icin otele goturmek akıllarina gelmez.
Bir kadina yemekler hazir degilse temizlik yapilmamis olup cocuklarin karni aç ise o tatil tatil gelmez.
Bütceye uygun otellerde var 50 yastan sonra yapılacaklar listesinde yasaklar biter bitmez bu olsun!
:) teşekkür ederim 🌼

Kabullenmesen napacaksın ki sanki anlayan var Ben çok baskı ile büyüdüm çok hep zorla hep baskı itaat ettim ve hiçççç yaşamadım inanın başkalarının hayatını yaşadım ben hep :KK43: şimdi boşansam beş parasızım ailem yok benim için!!zaten 50 yaşına girdim ama ruhum yaşamak istiyor işte yaşlanınca geçer sanırdım yaşayamadıklarını yaşama isteği geçmiyormuş :KK43:
Çok üzüldüm inanın. Ama henüz geç değil. Yaşlı değilsiniz ki. Sağlık sıkıntınız da yoksa bir işe girip çalışsanız ?

Biz güneydoğu luyuz ama suyu musluktan hiç içmedik ayrıca bizim yemeklerimiz kadar lezzetli bol etli yemek yapan bı yöre daha yoktur gaaliba kuusra bakmayın ama ben buna takıldım elli yasindaysaniz tek başına karar alıp tatile gidebilirsiniz

Evet bende bayılırım guneydoğu yemeklerine. Hatta bir arkadasim vardi nekadar şanslisin derdim. Ama sonrasinda 1 hafta birlikte tatil yaptik. İlkgün hersey cok güzeldi. Icli köfteler vs. İkinci gün acilı dolmalar beni benden aldi. Ama 3.gün enginari ,kerevizi ,paziyi ,karalahana corbasini istedi midem. ve 1 haftanin sonunda reflüm tavan yaptı 😂.Bence bu beğenmemek değilde herkesin alıskin oldugu mutfakla alakalı. Yani bol etli olmasi yemegin kalitesini, lezzetini arttirmiyor.heleki sağlık açısindan birzaman sonra alışkın olmayana iskence oluyor .

Biz güneydoğu luyuz ama suyu musluktan hiç içmedik ayrıca bizim yemeklerimiz kadar lezzetli bol etli yemek yapan bı yöre daha yoktur gaaliba kuusra bakmayın ama ben buna takıldım elli yasindaysaniz tek başına karar alıp tatile gidebilirsiniz
Ya!! Bizimkiler öyle işte şehrin göbeğindeler tanınmış aile ama öyle işte
Diyorum acıdan yiyemiyoruz tamam diyorlar size acısız yaparız
Sonra akşam bakıyorsun gene zehirr gibi acı güya çok az katmışlar
Katmayın işte şu mereti sanki o acıyı katmasalar yemek olmayacak. Öyleler malesef
Tek et yemeğini doğu yapmaz
Bizim de et yemeklerimiz var hem de çeşit çeşit ve ACISIZ oh mis gibi
Yanmış kebaptan yerde yemek yemekten kalabalıkta yemek yeme savaşından plastik gibi lavaş ekmeklerinden BIKTIMMMM varsa yoksa patlıcan biber domates
İnanın eve dönünce o sebzeleri almıyorum aylarca

Evet bende bayılırım guneydoğu yemeklerine. Hatta bir arkadasim vardi nekadar şanslisin derdim. Ama sonrasinda 1 hafta birlikte tatil yaptik. İlkgün hersey cok güzeldi. Icli köfteler vs. İkinci gün acilı dolmalar beni benden aldi. Ama 3.gün enginari ,kerevizi ,paziyi ,karalahana corbasini istedi midem. ve 1 haftanin sonunda reflüm tavan yaptı 😂.Bence bu beğenmemek değilde herkesin alıskin oldugu mutfakla alakalı. Yani bol etli olmasi yemegin kalitesini, lezzetini arttirmiyor.heleki sağlık açısindan birzaman sonra alışkın olmayana iskence oluyor .
Ne güzel anlatmışsın canım yaaa
Pazarlarına gittik sebze yokk inanın sebze yok bulamadım alacaktım yok arkadaş yok!! Milöet alışmış patlıcam biber domates ....

Çok üzüldüm inanın. Ama henüz geç değil. Yaşlı değilsiniz ki. Sağlık sıkıntınız da yoksa bir işe girip çalışsanız ?
Sağlığım çok iyi çalışıyordum bu pandemiden dolayı işsizim
Paran olsa da onu öyle rahat rahat yedirmez ki gözlerini pörtletiverir ilallah dersin :(

Reflüm varmis diyin veya tam gitmeden önce kasinmaya baslayip doktora gidin. Doktor aciyi baharati falan yasaklasin 😉 kan degerlerinize baksin xxx eksik ciksin o da en cok yyy marka suda olsun 1 ay onu tuketip tekrar kan verecek olun.

Yani yillardir bu konuyu konusup cozemediyseniz uydurun bisey, yazik gunah size de. Saglikli bir yontem degil ama baska türlü asamiyorsaniz kendinizi kurtarmak icin sallayin biseyler.

Tatil cok pahali bir sey degil, her butceye uygun tatil ayarlanir. Beni edilgen anlatiminiz biraz üzdü. "Esim goturme taraftari degil" eee sizin isteklerinizin hic mi önemi yok? Ortak karar alamiyor musunuz? Yıllari boyle mi gecirdiniz, pasamiz karar verdi ailece uygulandi 🥺 sorununuz tatilden cok buyuk üzgünüm.

Ne güzel anlatmışsın canım yaaa
Pazarlarına gittik sebze yokk inanın sebze yok bulamadım alacaktım yok arkadaş yok!! Milöet alışmış patlıcam biber domates ....
Nasıl sebze yok bu dediginize inanıyor musunuz

Sağlığım çok iyi çalışıyordum bu pandemiden dolayı işsizim
Paran olsa da onu öyle rahat rahat yedirmez ki gözlerini pörtletiverir ilallah dersin :KK43:
Valla isterse kafasını pörtletsin. Sen dik ve kararlı durduktan sonra hiçbir şey olmaz. Ama senin özgüvenini küçüklükten beri yıkmışlar. 😔
Toparlamalısın o özgüveni. Değerlisin biriciksin. Bu fikri kendine aşıla.

Ya!! Bizimkiler öyle işte şehrin göbeğindeler tanınmış aile ama öyle işte
Diyorum acıdan yiyemiyoruz tamam diyorlar size acısız yaparız
Sonra akşam bakıyorsun gene zehirr gibi acı güya çok az katmışlar
Katmayın işte şu mereti sanki o acıyı katmasalar yemek olmayacak. Öyleler malesef
Tek et yemeğini doğu yapmaz
Bizim de et yemeklerimiz var hem de çeşit çeşit ve ACISIZ oh mis gibi
Yanmış kebaptan yerde yemek yemekten kalabalıkta yemek yeme savaşından plastik gibi lavaş ekmeklerinden BIKTIMMMM varsa yoksa patlıcan biber domates
İnanın eve dönünce o sebzeleri almıyorum aylarca
Ne bu bı çeşit karalama kampanyasını yerde yemek yemenin neresi kötü biktiysaniz gitmeyin oturun kerevizinizi engiranizi yiyin

Reflüm varmis diyin veya tam gitmeden önce kasinmaya baslayip doktora gidin. Doktor aciyi baharati falan yasaklasin 😉 kan degerlerinize baksin xxx eksik ciksin o da en cok yyy marka suda olsun 1 ay onu tuketip tekrar kan verecek olun.

Yani yillardir bu konuyu konusup cozemediyseniz uydurun bisey, yazik gunah size de. Saglikli bir yontem degil ama baska türlü asamiyorsaniz kendinizi kurtarmak icin sallayin biseyler.

Tatil cok pahali bir sey degil, her butceye uygun tatil ayarlanir. Beni edilgen anlatiminiz biraz üzdü. "Esim goturme taraftari degil" eee sizin isteklerinizin hic mi önemi yok? Ortak karar alamiyor musunuz? Yıllari boyle mi gecirdiniz, pasamiz karar verdi ailece uygulandi 🥺 sorununuz tatilden cok buyuk üzgünüm.
Sorunum tatilden büyük evet biliyorum:(
O doktor meselesini bir yaz yaptım gitmedik
Öteki yaz tüm ailesi tek tek aradılar niye velmiyorsunuz ! Hey Allahım So ra kalabalık ikişer aile olarak ergeni bebeği doldukar evimizde 15 gün kaldılar inanın öldüm öldüm dirildim
Komşulara rezil oldum balkonlardan birşeylqaer atmalar bağıra bağıra şiveli konuşup kontrolsüz gülmeler iğrenç ötesiydi
Evde kedim var ona laf söylemeler hayvan bile saklandı15 gün eziyet çektik bende bel ağrısı uykusuzluk bir çok şey o zaman başladı

Abla seninle coin alım-satım başlığında konuşmuştuk kriptodaki kârınla kimseye haber vermeden tek başına çık tatile :)
:) canım yaaaaa evet bi kazansam valla yapacam kızz ama ana paradan gitti daba kazanmayı bırak
Kredi çektim coine yatırdım arkadaşlar kocam bilmiyor valla bi kazansam ahhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X