5000 dolar tazminat...Ve asgari ücret.

Tesekkür ederim.Herkes umut ettigi ve hak ettigi gibi işlerde olur inşallah.Hakkımı bilipte gitsemde bu cocuk konusunda ne degişecek?Bence tartışmaya girmeye gerek yok.
Koskoca kurumsal bir firmanın avukatları,arge,muhasebe depertmanları böyle bir maddenin sözleşmede olmayacagını bilmeyecek kadar akılsız olduklarını sanmıyorum.Kendilerini savunacak bir neden hep vardır.İşte huzur cok önemli.Bastan stresle girdigin bir işte ayakların geri geri gitmeye baslar......
Merak ettim nod sonra cocugun oldu mu?

Evet oradan ciktiktan sonra oldu ama.
Korktuklari cocugumun olup isten cikmamdi ama bn yaptiklari haksizlik ve bazi saygisiz davranislarindan dolayi ciktim.kafalarini benim hamile kalip kalmayacagii takmak yerine is ortamlarini duzeltselerdi keske

Bu madde değişmesi hemen hemen mümkün olmayan bir madde, değişmez. Ama açıkça söylemeseler bile haklısınız her zaman kadınlara karşı böyle bir tutum var. Ben de yaşıyorum. Ama aynı durum yurt dışında da var.

Liseden sonra okumayan girip bir yerde kendini geliştiren arkadaşlarım var. Hatta şuan biri bir kursa gitti sonra birkaç staj sonunda oldu grafiker. çok iyi bir firmada çalışıyor. katalog çekimi yapıyor vs vs.
bense illa okuyacam dedim. sonuç 4 yıl ün = kpss.
ne var elimde? hiç..
İçim dolu bu konuda. O kadar oku, gel evde x+y ile uğraş. özelde versinler asgari ücret
Ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…