- 28 Mart 2013
- 1.607
- 935
- 323
evet artık 55 çıksın istiyorum tartıda hayalim..
Az kalmış canım hedefine göreceksin bu kadar başardın 6 kiloyuda verirsin. Ben 11 senedir 50li rakamları görmedim ama inat ettim görücem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet artık 55 çıksın istiyorum tartıda hayalim..
umarım ama ciddi spor lazım düzenli yapıyorum şimdi umarım 6 kiloyu verme sürecinde toparlanır sıkılaşırSenin boyunda uzun zaten fit görünüyorsundur 55de çok çok iyi olursun
umarım ama ciddi spor lazım düzenli yapıyorum şimdi umarım 6 kiloyu verme sürecinde toparlanır sıkılaşır
şuan zamanım yok ama yazın düşünüyorumSıkılaşmakta baya bir çaba emek sabır istiyor onuda başarırsın canım spora ağırlık ver imkanın varsa spor merkezine kayıt ol
kaç kiloyla başladın aysuEvet kızlar inanamıyorum ama ben bugün diyetimi başarıyla tamamladım![]()
kaç kiloyla başladın aysu
hadi bakalım başarılar canım79 kiloyla başladım canım
he ben de 79sun sandım ee iyi 69 yine 55e uşersin yaz ortası gibi inşallah ben de hazirana kadar 58 olsam sonrası ciddi sporla yavaş yavaş ayda bir gitse bile olur yeter ki vücudum sıkılaşsınOcak 15 diyete 79 kiloyla başladım
Marta kadar harika gitti 68 kiloya düştüm hasta olunca boşladım şimdi 69 kiloyum
benim mi? yok tatlım bir iki yere yazıyodum ama dağıldı gruplar öyle arada bakıyorum bende, roxen vardı bety vardı bizim eski grupta hala devam ediyor onlar da bir yerlerdeSenin günlüğün varmı canım
İstersen buraya yaz canım birbirimizi motive ederiz. Kızlarda devam ediyorlar ne güzel azimlerine hayranımbenim mi? yok tatlım bir iki yere yazıyodum ama dağıldı gruplar öyle arada bakıyorum bende, roxen vardı bety vardı bizim eski grupta hala devam ediyor onlar da bir yerlerde
yazarım tabi ben de yazacak bir yer arıyordum zaten :)İstersen buraya yaz canım birbirimizi motive ederiz. Kızlarda devam ediyorlar ne güzel azimlerine hayranım![]()
Canım söylebilirsin tabi neden ayıp olsunKızlar duramadım ve tartildim şu an şoktayım kilomu söylesem ayıp mı olur
yazarım tabi ben de yazacak bir yer arıyordum zaten :)