55 kilo olma yolculuğum

Ben de sabah içtim ..genelde hergün içiyorum yanında bazen 2-3 tane badem yiyorum

Doğumdan sonra çok iyi kilo vermişsin maşallah kısada sürede verirsin kalan kilonuda:KK66: ben bir ay asla dayanamam tartılmadan:KK70:

Hergün 1 kilo gitti ya dogumda da 5,6 kg gitti ama 71 de takıldım 2,3 haftadır falan inşallah inecek onlar da eski halimi çok özlüyorum ve inanır mısın eşime yanasamyorum bile kilodan dolayı yani içimden gelmiyor beğenmediğini düşünüyorum en iyisi diyorum böyle çıkma karşısına. Bu arada yürüyüşten geldik 40 dakikalık :))

Sade mi iciyorsun canim ? Ben normalde aevmezdim diyet yapatken alistim icmryr metabolizmagi hizlandiriyormus sade turk kahvesi
Yaninda da 2 gun kurusu kayisi yedim artik oda nazar bincugu olsun

Ben hiç içmezdim diyette alıştım sade içiyorum hergün yanındaki seçimin harika:kk77:

Hergün 1 kilo gitti ya dogumda da 5,6 kg gitti ama 71 de takıldım 2,3 haftadır falan inşallah inecek onlar da eski halimi çok özlüyorum ve inanır mısın eşime yanasamyorum bile kilodan dolayı yani içimden gelmiyor beğenmediğini düşünüyorum en iyisi diyorum böyle çıkma karşısına. Bu arada yürüyüşten geldik 40 dakikalık :))

Kendine güven çok kilon yokki canım sen kendini güzel görmediğin için eşininde seni öyle gördüğünü düşünüyorsun kendini eşinden uzak tutma bence:KK66: yürüyüşünüde yapmışsın:nazar: gidecek o kilolar sabret:sampiyon:

Canım hepsi gidecek ..hepimiz benzer duyguları yaşıyoruz bazen ama önemli olan sevgi..sen bizden daha hızlı verirsin

İnşallah canım çabalıyorum Mart'tan beri..salata falan yapmakta bazen zorlanıyorum ama şurda yaza az kaldı diyorum..gayret ediyorum..

Sabah
Klasik kahvaltım

Ara
2 form pirinç patlağı

Öğle
4 kaşık patatesli bulgur yağsız
Yoğurt

Sade kahve

Akşam
4 köfte yağsız pişirilmiş domates soslu
Yoğurt

Su çok az içtim