- Konu Sahibi ladylarissa
herkese merhaba arkadaşlar burdaki başarı öykülerini okuyorum bir saattir öyle bir gaza geldim kii :) ben 18 yaşındayım ve boyum 1.60 ama kendimi bildim bileli hep balik etliyim.. hic citipiti bi kiz olmadim. tek sorunum kalca ve basenler. belim yumruk kadar cok ince gobegim yok simitlerim yokk kollarim yok. kalca ve basen yillardir sorunum. bi ara 63 kiloyu gordum tartida. gecen yaz. surekli abur cubur yiyordum, agzim bos durmuyordu hic. hep bakkaldan besleniyordum. gece cok yiyordum. neyseki bi ara okul tailken ise girdim magazada. o tempoyla 58'e dusmusum. hala 58im. ama basen ve kalcalarim gitsin istiyorum. ilk kez bu kadar hirsa geldim. herkes sana yakisiyor desede vazgecmiycem. ben kendime yakistirmiyorum. bir haftadir kendi kendime diyetteyim. bakkala girmiyorum bile. ekmegi kestim. sadece sabahlari bi iki dilim cavdar ekmegi peynir ve cay. sekeri ve tuzu tamamen biraktim. hamurisi yok. acliktan midem guruldasada yemiyorum. sabah ac karnina bi bardak suyun icine bi corba kasigi elma sirkesi koyup iciyorum. aksamlari bisey yemiyorum. ve aksamlari yarim saat kosu bandinda tempolu yuruyorum. suan hic tartilmadim. verdimmi bilmiyorum. ama bir ay icinde 50 kilo olmak istiyorum. bana koca got diyen arkadaslarimdan biktim
onerebileceginiz birseyler varsa cok sevinirim. bugun aksam tartilip kilomu sizlerle paylasacagim. umarim vermisimdir. buraya gelismeleri alicam istersek yapamayacagiz sey yok. saglikli gunler dilerim :)

onerebileceginiz birseyler varsa cok sevinirim. bugun aksam tartilip kilomu sizlerle paylasacagim. umarim vermisimdir. buraya gelismeleri alicam istersek yapamayacagiz sey yok. saglikli gunler dilerim :)