59 kilo baslangic..

Teşekkür ediyorum canım. Bence sende gayet iyi gidiyorsun. Yavaş gitsin fazlaliklar ama tam gitsin hızlı verince hızlı alınıyor. :) ben bir de adet olacağım istahim çok açık :) ama kendimi zor frenliyorum :KK43:
Normal ye canim abarmadan :) kendini ac birakma tabi yoksa yemeklere saldirirsin su icmeyi de ihmal etme

Günaydın kızlar bende bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ama aradaki kaçamaklara engel olamadım maalesef 59.4 um hala şu küsürattan kurtulsaydım bariiii:KK43:
Ben de dun 59.4 tum yediklerime dikkat ettim bugun 58.7 :) 59 un sonlarina gelmissin :)

Kızlar nerelerdesiniz. Ben bugün tartıda 52.8 i gördüm.

Cok iyi canim :) ben 58.8 de takili kaldim hala
Spora basladim iki gun once bende 20 dk ile basladim en az 45 dk ya artirmak istiyorum
Şimdi kilonu koruma dönemindesindir. Sporla uzun vadede olsa çok iyi sonuçlar alacağına eminim.

Dun 500 kalori yaktim sporda
Bugunde amac 500 kalori
Sporu yapinca yazicam gunluk söz :)
Artik yedikleriminde kalorisini hesapliycam. Telefona yuklenen bir program varmis ona bakayim..

Gunaydin..sabirla devam etmeliyizz..ben 57,5 oldumm..55e 2,5 kaldi..hedefleri kucuk tutmak daha iyi geliyo:))adim adim gitmek iyidir.once 55 sonra 52 sonra 50..superr olurr:))

Back
X