Ah bi 53 ü görseydikAyyy supersin !
Bende istiyorum:)
Gecen sene 53 tum bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bi 53 ü görseydikAyyy supersin !
Bende istiyorum:)
Gecen sene 53 tum bende![]()
Normal ye canim abarmadan :) kendini ac birakma tabi yoksa yemeklere saldirirsin su icmeyi de ihmal etmeTeşekkür ediyorum canım. Bence sende gayet iyi gidiyorsun. Yavaş gitsin fazlaliklar ama tam gitsin hızlı verince hızlı alınıyor. :) ben bir de adet olacağım istahim çok açık :) ama kendimi zor frenliyorum![]()
Ben de dun 59.4 tum yediklerime dikkat ettim bugun 58.7 :) 59 un sonlarina gelmissin :)Günaydın kızlar bende bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ama aradaki kaçamaklara engel olamadım maalesef 59.4 um hala şu küsürattan kurtulsaydım bariiii![]()
Ay ne güzel ya bi inseydim hırslanıcam iyiceBen de dun 59.4 tum yediklerime dikkat ettim bugun 58.7 :) 59 un sonlarina gelmissin :)
Ay ne güzel ya bi inseydim hırslanıcam iyiceBen de dun 59.4 tum yediklerime dikkat ettim bugun 58.7 :) 59 un sonlarina gelmissin :)
İnicez beraber :) hic moralini bozma saglikli beslenmeye devam . Yaz da geldi bol bol sebzeler yeriz. Cok guzel olacak.Ay ne güzel ya bi inseydim hırslanıcam iyice
Ah suyu bir düzene sokabilsemNormal ye canim abarmadan :) kendini ac birakma tabi yoksa yemeklere saldirirsin su icmeyi de ihmal etme
Cok iyi canim :) ben 58.8 de takili kaldim halaKızlar nerelerdesiniz. Ben bugün tartıda 52.8 i gördüm.
Şimdi kilonu koruma dönemindesindir. Sporla uzun vadede olsa çok iyi sonuçlar alacağına eminim.Cok iyi canim :) ben 58.8 de takili kaldim hala
Spora basladim iki gun once bende 20 dk ile basladim en az 45 dk ya artirmak istiyorum