Bu tabloda neden 5cc yokEmbriyo kalitesi bu sekilde sınıflandırılıyor tutma oranlarıda yazılmış. Öneğin 3bb orta kalite tutma oranı %50. En iyi kaliteler en üstte yazılmıs 5aa, 4aa..
5 rakamı embriyonun çap genişliğini ifade eder. Sonra gelen harf embriyoyu oluşturacak hücre kitlesi, diğer harf de plesantayı oluşturacak hücre kitlesi. En iyiler A ve B yani
C rakamı en düşük kaliteyi ifade eder ancak bu demek degildir ki tutmayacak. Aralık topiğinde bir arkadasın 3cc embriyosu tuttu. Sizinkide tutabilir tamamen nasip.
Sonucunuz ne oldu acaba bende 5bc embriyoBenim ilk transferim 3AB idi kimyasal gebelikle sonuçlandı. Çok kaliteli bir embriyoydu yani. Şimdi transfer olan 5CC düşük kaliteli. Ayın 30 unda test günüm güzel sonuçlarımız olur inşallah
Benim 4bc kalitede idi ve şu an 31 haftalık hamileyimKalitesiz embriyo transferi olanlar var mi acaba sonucunuz nasil oldu yada nasıl ilerliyor
Transfer olmadıysanız sans verin derim, dogal siklus transferi olabilir yani hiç ilaç kullanmadan transfer yapılır ilacların verdiği psikolojik yorgunlukta olmaz boylece. 5cc embriyosu tutan var forumda olunca oluyor yani sans vermek lazım..Sonucunuz ne oldu acaba bende 5bc embriyo
Denicem artık doktor yüzünden kafam karıştı ya hayırlısı bakalımBenim 5bc ilk transferim pozitifti ama boş gebelik ile sonuçlanmıştı. Ama 3cc olup doğuran da var
Östrofem verdi o kadar istemiyorum ki ilacı zorla içiyorum ama kullanıyorum şuanTransfer olmadıysanız sans verin derim, dogal siklus transferi olabilir yani hiç ilaç kullanmadan transfer yapılır ilacların verdiği psikolojik yorgunlukta olmaz boylece. 5cc embriyosu tutan var forumda olunca oluyor yani sans vermek lazım..
Notr olursanız daha rahat bir surec olur.Hersey kalite değil aslında benim 5aa ngs taramalı embriyom bes haftalık dusukle sonuclandı mesela. 4aa embriyom kimyasal sonuclandı. Harflere cok takılmamak lazım.. İns mucizeniz size sımsıkı tutunur guzel haberler verirsiniz.Östrofem verdi o kadar istemiyorum ki ilacı zorla içiyorum ama kullanıyorum şuan
Ya olmaya çalışıyorum aslında ama kaygılı olmamak mümkün değil 1 ay önce transfer olmak için gittim kist var dedi doğum kontrol ilacı berdi onun etkileri geçmeden östrofem alınca vcudüm benim dışımda ilerliyo ama burda bi kaç şey okuyunca rahatladım yaNotr olursanız daha rahat bir surec olur.Hersey kalite değil aslında benim 5aa ngs taramalı embriyom bes haftalık dusukle sonuclandı mesela. 4aa embriyom kimyasal sonuclandı. Harflere cok takılmamak lazım.. İns mucizeniz size sımsıkı tutunur guzel haberler verirsiniz.
Kız naptın sonucun ne olduBenim ilk transferim 3AB idi kimyasal gebelikle sonuçlandı. Çok kaliteli bir embriyoydu yani. Şimdi transfer olan 5CC düşük kaliteli. Ayın 30 unda test günüm güzel sonuçlarımız olur inşallah
Benim 5. Gün embriyosu ama kalitesini sormadım doktorda söylemedi yani 18 ocakta oldum dinleniyorum şuan annemler sürekli yat diye baskı yapıyorEmbriyo kalitesi bu sekilde sınıflandırılıyor tutma oranlarıda yazılmış. Öneğin 3bb orta kalite tutma oranı %50. En iyi kaliteler en üstte yazılmıs 5aa, 4aa..
5 rakamı embriyonun çap genişliğini ifade eder. Sonra gelen harf embriyoyu oluşturacak hücre kitlesi, diğer harf de plesantayı oluşturacak hücre kitlesi. En iyiler A ve B yani
C rakamı en düşük kaliteyi ifade eder ancak bu demek degildir ki tutmayacak. Aralık topiğinde bir arkadasın 3cc embriyosu tuttu. Sizinkide tutabilir tamamen nasip.
Merhaba 8 şubat 6 gün 4bc kaliteli rmbriyo transferi oldum bugun 7 günüm hiç bir hissiyat belirtim yok dün çok ağrım oldun kasıklar ve karın altı ağrım ama bugun bişey yok. Sizin bi brlirtiniz oşdu mu acabaBenim 4bc kalitede idi ve şu an 31 haftalık hamileyim
Bende de kasık ağrısı olmuştu. Onun dışında öyle hamilelikle ilgili diyeceğim çok belirtim olmamıştı. Ben 5. gün kaset testlerden yapmıştım çok silik çizgi vardı 7. gün de kan testi vermiştim o şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah sizin de pozitif sonuçlanırMerhaba 8 şubat 6 gün 4bc kaliteli rmbriyo transferi oldum bugun 7 günüm hiç bir hissiyat belirtim yok dün çok ağrım oldun kasıklar ve karın altı ağrım ama bugun bişey yok. Sizin bi brlirtiniz oşdu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?