5cc veya kalitesiz embriyo transferi olanlar

İnşallah canım ya rabbim banada nasip eder inşallah. Testi ilk idrarda mı yaptınız gün içinde mi ve lekelenme gibi bişey geldi mi ?

İnşallah canım ya rabbim banada nasip eder inşallah. Testi ilk idrarda mı yaptınız gün içinde mi ve lekelenme gibi bişey geldi mi ?
İlk idrarla yapmıştım hatta uyku girmiyordu dayanamayıp 3 gibi uyandığımda yapmıştım her gün tekrarladım her gün biraz biraz koyulaşıyordu. Benim 8. günü pembe kanamam başladı öyle olunca doktorum progestana başlatmıştı bir de iğne vurulmuştum hastanede. Ama kanamanın sebebinin yerleşme mi yoksa kaybettiğimiz ikizden mi olduğunu bilmiyorum. Benim 4bc 2 tane embriyo transferi olmuştu. İkisi de tuttu ama biri devam etmedi. Devam etmeyen gebelikten de olabilir kanama o yüzden herkeste olmayabilir yani olmazsa acaba yok mu diye düşünme. Bazılarında kanama olmuyor çünkü

Ya çok üzüldüm canım çok üzüldüm rabbim sana sımsıkı tutunan yavrunu sağ salim almayı nasip etsin. İnşallah yarın deneyecem balım haber ederim inşallah

Ya çok üzüldüm canım çok üzüldüm rabbim sana sımsıkı tutunan yavrunu sağ salim almayı nasip etsin. İnşallah yarın deneyecem balım haber ederim inşallah
Amin canım inşallah güzel haberle gelirsin dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…