5GÜN. (blastokist) aşamasında transfer yapılan arkadaşlar sonuçlarınızı yazarmısınız

Topik sahibi olarak 3. Deneme 2.çocuk için çıktık yola 5.gün 2 adet embriyo transferin oldu 9.gun sonucum 36.85 çıktı sabirsizlikla pazartesi 12.gunumu bekliyorum
Canım test yaptın mı pazartesi değerin ne cıktı . Seni takip ediyorum mucize gibisin insaallah bebegin siki siki tutunmustur .

Merhabalar benimde salı günü blast transferim oldu.beklemedeyim bende.dondurulmuştu benim.acaba sizlerin nasıldı kalite olrak ne dendi size.bizim 4 bc kalitesindeymis. Allahım hayırlısını versin inşallah. ..

Düne kadar 4 kaliteli embriyom vardı.bugun 5.gun 2 tane kalmıs ve dondurmuslar.bana 5 e gidelim mi diye soran olmadı 3.gun olsaydı dondurma işlemi keske.ilk reglden sonra transfer asamasına gecikecek nedense sansımın cok az oldugunu dusunuyorum

Topik sahibi olarak 4.deneme ile ciktim yola bugün 8 gun idrar testi yaptim sabah negatif az öncede kan verdim bakalım ins hamisimdir

Benim 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu şükür. 2.denememdi
Benim de 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama sonucunu yazamıyorum çünkü bugün ilk gün hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur..

İlk 4 denemem 3. gün embriyolarıylaydı. Hiç birisi tutmadı. Sonraki 3 denememde hep blast transfer edildi. Hepsi tuttu.

Laboratuvar da çok önemli. İlk denemeleri yapan lab'lar 5. güne kadar büyütemiyordu. Son 3 denemem Engin Enginsu'nun labında oldu. Çok başarılılar.

5.gun 2embriyo transfer edildi.
3.gunden basladim yapmaya.
Tek olan bu gun 9.gun yani

Eklentiler

• B8771087-90F5-485C-BE88-13E378382C46.webp
    B8771087-90F5-485C-BE88-13E378382C46.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 110
  • 42FCD0FA-F789-412E-8C5F-D600FD2DD38A.webp
    42FCD0FA-F789-412E-8C5F-D600FD2DD38A.webp
    7 KB · Görüntüleme: 113
Ilk denemem en iyi durumdaki tek embriyomlaydi. Taze bir 5. Gun embriyosu ve sonuc negatif. Ikinci denemem dondurulmus biri cok iyi kalite digeri iyi kalite 2 tane 5. Gun embriyosu. Sonuc pozitif simdilik ( odum kopuyor bi sey olacak diye) ikiz olma olasiligi var, haftaya ogrenecegiz.

Ilk denemem en iyi durumdaki tek embriyomlaydi. Taze bir 5. Gun embriyosu ve sonuc negatif. Ikinci denemem dondurulmus biri cok iyi kalite digeri iyi kalite 2 tane 5. Gun embriyosu. Sonuc pozitif simdilik ( odum kopuyor bi sey olacak diye) ikiz olma olasiligi var, haftaya ogrenecegiz.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle kan tahlili sonucu biraz da olsa belli eder ben 8. Günde tahlil yaptırmıştır 253 tü 11.gun 700 kusurlu ikiz oldu:KK200:

Taze 1 tane 5. Gün embriyo ile ilk denemem başarılı oldu kızım 3 yaşında çok sukur. Şimdi kardes için dondurulmuş tedavisine başladık 5. Gün dondurulmuş embriyolarimdan 21 ocakta transfer olacak inşallah

Topik sahibi olarak 2. Cocuk icin 5 deneme 20 nisanda transferim yapildi bugun 3 gun bitti sukur daha once hep 6 gun test yapmistim pozitifi gormustum 1 pozitif gebelik 9 haftalikken kalbi durdu 😔 2 kerede kimyasal gebelik gecirdim . Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin. Nasil gecicek bu gunler

Back
X