5haftalık hamile olan anneler buraya birlikte gelişmeleri takip edelim

Aygokbursa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
21
14
3
30
Merhaba kızlar ..
Ben bugün 5haftalık hamileyim haftaya carsamba kese görmeye gidicez eşimle çok heyecanlıyım bulantı vs bisey yok sadece hafif göğüs ucu agrısı ve uyku başkada bisey yok peki sizde neler var neler Yok birlikte gelişmeleri takip edelim

( bu arada ben iki kere düşük yaptım ilki kimyasal ikincisi 5bucuk haftalık kese gördüğüm aksamı kanama ve sonra kürtaj iki aydır deniyorduk ikinci ay hamile kaldım çok şükür umarım rabbim nasip eder )

Bizde 4 haftaligiz galiba adet gunum betahcg 802 cikmisti 1 gun aradan sonrada 1413.83 cikti keseyo goremedik karindan ultrasyonla drum normal dedi rahim duvarinda kalinlasma var insaAllah en kisa zamanda da keseyi bebegi ve kalp atislarini 9 ay duyariz insaAllah bende 5 yilldir bekliyorum 6 Ay once 4 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum insaAllah bunda aynk seyleri yasamam ve yasamayiz insaAllah...

Masaallah canim ne kadar yuksek betan.ben adetten 4gun kadar once 23tu smdi 245.dort haftalik hamileyim daha kese fln gorunmuyor tabiki.senin ilk degerin cok yuksek cikmis ne guzel

Canım herkesin bir olmuyor belki de ikiz olucak nerden biliyorsun iki günde bir iki ye katılamadı Laz'ım diye biliyorum ben Çarşamba'yı dört gözle bekliyorum bide çalışıyorum tempo lu bi işim var yarında işten çıkıp Nişan a gidicez off bu zamanlarda dinlenmem lazım benim

Dogru soyluyosun cnm herkesin bir olmuyo evet bu aralar bol bol dinlenme

Ben kocamı ikna ettim 5haftalıgız bugün acil kadın Doğuma gidip sancım var hamileyim diyip ultrason da baktırcam Çarşamba'yı bekliyemicem yoksa fazla belirtim Yok çünkü korktum birazcık içim rahatlasın dimi

Ayy cok fenasin kizz bendemi yapsem acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…