- 28 Ocak 2017
- 59
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi Aygokbursa
-
Bende 4+5 imBenimde ikinci hamileliğim ilkinde bel ağrısından oluyordum bunda ara ara kasik sancısı o kadar. Kendimden şüphe ettim acaba hamile değil miyim diye.4+4olduk bugün. 4 şubata kalp dinleme randevumuz var kesede görülmemişti geçen cumartesi ikinci bhcg 800 lere çıktı iki gün önce. İnsallar sağlıklı bir gebeliktir....
Canım değerlerini yazarmısın katlamasına bakıcam ilk kaçtı sonralarda kaçar arttı günlerini de yazarmısın senden rica etsemMasaallah canim ne kadar yuksek betan.ben adetten 4gun kadar once 23tu smdi 245.dort haftalik hamileyim daha kese fln gorunmuyor tabiki.senin ilk degerin cok yuksek cikmis ne guzel
Hiç bilmiyorum canım belki geç döllenme olduğu içindirMerhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
Canım kendı kendıne ıs cıkarmıssın neden gıttın kı. Doktorun zaten sana randevu vermıs. Panık yapmayın bu kadar. Ben napıyım o zaman 100 doktor mu degıstırıyım. Ne kan aldı ne bısey dırek 22 subata verdı. Yanı sana dıyecegım sakın ol bu sekılde gıttın bak moralını bozdun. Su degerlerede takılmayın bırakın onları doktor dusunsun.Kızlar ben dün gittim acilden devlete normalde kendi doktorum özel ve Harika bir doktor neyse ben devlete gittim baksın bana diye de dedim ki biraz kasık agrım var bi damla da kahverengi leke dedim ama yok öyle bişey tabi ..
Doktor doğru düzgün ultrasonda bakmadı bile kese görünmüyor dedi adet tarihimi hesaplayıp bide bana 4+4mü ne dedi hesaplaması bile yanlış Onu da geçtim bende. Kan istedi bende bilerek verdim değerlerime bakıp içim rahatlasın diye. Şimdi size sıralıyorum öğrendiğimden bugüne kadar
22ocak 172
2gün sonra 24ocak 504
3gün sonra 27ocak 1704
Kuzenimde hamileydi güzel katlamam var dedi hatta bana bende önceki hamileliğimde ki değerle karşılaştırıyorum normal artışlarım doktor bana ne demesin 4binlerde olması gerekiyordu ben sok nasıl moralim bozuldu sonra Doğum yapan kuzenimle konuştum o doktor felan değil dedi bisey bilmiyo ben bile biliyorum çoğu şeyi dedi moralimi durduk yere bozmuştum şakın benim gibi hata yapmayın olan size oluyor yoksa
Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
Canım kendı kendıne ıs cıkarmıssın neden gıttın kı. Doktorun zaten sana randevu vermıs. Panık yapmayın bu kadar. Ben napıyım o zaman 100 doktor mu degıstırıyım. Ne kan aldı ne bısey dırek 22 subata verdı. Yanı sana dıyecegım sakın ol bu sekılde gıttın bak moralını bozdun. Su degerlerede takılmayın bırakın onları doktor dusunsun.
Bende 4+5 imbenimde arada sorguladıgım oluyo hamılemıyım dıye. :) Erkenmıs canım sizin randevu o zamana kalp atısları duyulurmu kac haftalık olcaksın doktora gıttıgınde. Beni direk 22 subatta cagırdı :d
Çok sağol canım da hani biraz zaman geçip geride olsa neyse ama ilk zamanlarda böyle olması normalmi dır senin ilk zamanlarmiydi 2 hafta dediğin içim içimi yiyor bişey mi olacak diyeGec dollenmedir canim skma canini.doktora bi sor yinede.benim sonu kotu oldu ama onceki gebeliğimde iki hafta geriden geliyordu hic bi doktor onemsemedi.sata gore cikmiyor bazen yumurta olusumu ve dollenme zamani geçse ona gore cikiyor sanrm
Ben 4+5 im canım. Sen 6. Haftandamısın? İnsallah hayırlısı.Sanırım 5+4 oluyoruz kalp atışı duyulmasa bile kese var mı yok mu boş mu dolu mu o yeter bana. İkinci birinci kadar olmuyor deneyimden herhalde pek acele etmiyorum insan sağlıklı olsun da...aynı gidiyoruz allah kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Canim yazını gordumde sat la doktorun dedigi gun aynı mı bide ultrason kagidi verdiyse fotosuni atarmisinBende 5 +6 günlük hamileyim bende çok halsizlik bitkinlik var üstümde 3 önce dr gittim kese göründü benim kasık ağrılarım var kızlar sizdede varmı Dr sordum normal dedi ama sanki yerinden çıkacak gibi
8. Haftamda gıdıcem canım ama doktorun dedıgıyle benım satla aynı. Ilk gunum gelmeden gıtmıstım lekelenmem var dıye. O zaman bakılmıstı tabıkı bısey gorememıstı. 22 subatta ınsallah.Canim yazını gordumde sat la doktorun dedigi gun aynı mı bide ultrason kagidi verdiyse fotosuni atarmisin
Ay cok pardon bana yazdın sandım bıldırımı gorunce :)Canim yazını gordumde sat la doktorun dedigi gun aynı mı bide ultrason kagidi verdiyse fotosuni atarmisin
Sağol canım cevap vermen yeter çok sağol rabbim kucagina aldursun inşaallahAy cok pardon bana yazdın sandım bıldırımı gorunce :)
Sağol canım cevap vermen yeter çok sağol rabbim kucagina aldursun inşaallah
Canim bide kaç haftalikken gitmiştin bide ilk ultrason kagidinin fotosunu atarmisinAy cok pardon bana yazdın sandım bıldırımı gorunce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?