- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Aygokbursa
-
Canım ben ılk gunum bıle gelmemıstı 1 hafta kala ogrendım lekelenmem vardı dıye gıttım. O zaman 3 haftalık flndım. Kagıt fln bısey vermedı cunku hıc bısey gorunmuyodu. Sen kac haftalıksın ve zaman doktora gıdıcrksın?Canim bide kaç haftalikken gitmiştin bide ilk ultrason kagidinin fotosunu atarmisin
Canim ben dün gittim işte dün 5+4 ama 4+1 dedi kese küçük gözüktü iki hafta sonra gel dedi işte ama kafama takıldı ultrason kagidinda da bişey yazmıyor sadece altda L0,89 mm yazıyor oda kesenin boyutu galiba öyle işte bende burada insanlara soruyorum içimi rahatlatacak bişey arıyorumCanım ben ılk gunum bıle gelmemıstı 1 hafta kala ogrendım lekelenmem vardı dıye gıttım. O zaman 3 haftalık flndım. Kagıt fln bısey vermedı cunku hıc bısey gorunmuyodu. Sen kac haftalıksın ve zaman doktora gıdıcrksın?
Çok sağol canım da hani biraz zaman geçip geride olsa neyse ama ilk zamanlarda böyle olması normalmi dır senin ilk zamanlarmiydi 2 hafta dediğin içim içimi yiyor bişey mi olacak diye
Bak ben 5haftalıgım dün gittim gözükmedi kendi doktorumun verdigi günü beklemeyip devlet acilden baktırdım doktor moralimi bozdu daha çok daha da acele etmemCanim ben dün gittim işte dün 5+4 ama 4+1 dedi kese küçük gözüktü iki hafta sonra gel dedi işte ama kafama takıldı ultrason kagidinda da bişey yazmıyor sadece altda L0,89 mm yazıyor oda kesenin boyutu galiba öyle işte bende burada insanlara soruyorum içimi rahatlatacak bişey arıyorum
Anladım canım hayırlısı benimki gözüktü ama haftası düşük işte hayırlısı bakalımBak ben 5haftalıgım dün gittim gözükmedi kendi doktorumun verdigi günü beklemeyip devlet acilden baktırdım doktor moralimi bozdu daha çok daha da acele etmem
Gozun aydın canımKizlar bugun hcg baktirdim 537 cikti cok sukur
Gec dollenmemı acaba?Canim ben dün gittim işte dün 5+4 ama 4+1 dedi kese küçük gözüktü iki hafta sonra gel dedi işte ama kafama takıldı ultrason kagidinda da bişey yazmıyor sadece altda L0,89 mm yazıyor oda kesenin boyutu galiba öyle işte bende burada insanlara soruyorum içimi rahatlatacak bişey arıyorum
Merhaba kızlar ..
Ben bugün 5haftalık hamileyim haftaya carsamba kese görmeye gidicez eşimle çok heyecanlıyım bulantı vs bisey yok sadece hafif göğüs ucu agrısı ve uyku başkada bisey yok peki sizde neler var neler Yok birlikte gelişmeleri takip edelim
( bu arada ben iki kere düşük yaptım ilki kimyasal ikincisi 5bucuk haftalık kese gördüğüm aksamı kanama ve sonra kürtaj iki aydır deniyorduk ikinci ay hamile kaldım çok şükür umarım rabbim nasip eder )
Kizlar sizin betahcg degerleriniz kac haftaniza gore
MasaAllah cnm keseyi gordunmu pekiBn dün öğrendim 514
Gec dollenmedir canim skma canini.doktora bi sor yinede.benim sonu kotu oldu ama onceki gebeliğimde iki hafta geriden geliyordu hic bi doktor onemsemedi.sata gore cikmiyor bazen yumurta olusumu ve dollenme zamani geçse ona gore cikiyor sanrm
MasaAllah cnm keseyi gordunmu peki
Doktor bi sıkıntı gormuyosa bu degerlere nıye bu kadar takılıyolar
Anlıyorum canım da doktor bı problem gormuyosa sorun yok demek.İlk gebelik çoğumuzun bir de bnm gbi düşük yapanlarda var bzm endişemiz daha fazla oluo ister istemez
Ben de bir dusuk yaptim suan diken ustundeyim ilaclar kullaniyorum progestan kan sulandirici igne.onlem bizden gerisi Allah tan.doktorlar sorun gormuyor.dun leke geldi iki uc gundurde agrim var ama cok sukur degerim yukseliyor.hakkimizda hayırlısı
Cnm bende 2 düşük yaptım pıhtılaşma testı yaptırdm bişi çıkmadı genede iğne kullansam mı dr mu verdi kese görünmeden mi başladın iğneye
Tabi canm dr verdi bende pihtilasma var.dr vermeden kullanma sakin Allah korusun.keseyi daha gormedk gebeligi ogrendm bikac gun snra basladk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?