- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Kizilbodur
-
Merhaba canım ben 6+3 de kalp atısını duydum doktor bana bebeğin bikaç parçası bile olusmus dedi bana eğer sağlıklı bir gebelikse insaAllah görürsünMerhabalar, tatlı heyecanlarım var. Geçen hafta salı günü 4+5de ilk kontrolüme gittim. Bebek kesesi çok küçüktü 2.9mm. Beta hcg 1073 çıktı. 3 gün sonra 5+1de beta 4030 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra gel dedi. 6+1de bebeği de görebilir miyiz acaba bi sıkıntı yoksa çok minik de olsa?
Umarımmm. Hiçbir hamilelik belirtim yok azıcık koku hassasiyeti dışında. Elimde ultrason görüntüsü de yok. Ondan biraz heyecanlıyım. Bakalım hayırlısı olsun artıkMerhaba canım ben 6+3 de kalp atısını duydum doktor bana bebeğin bikaç parçası bile olusmus dedi bana eğer sağlıklı bir gebelikse insaAllah görürsün
İkinci gebeliğim deneyimliyim aslında ama heyecanın ilki ikincisi olmuyormuş.Daha başındasın canım küçük yani kalp atışınıda duy zaten çok hızlı büyüyor bebek ben bile şok oldum anne karnında hızlıca gelişiyor
Anladım canımİkinci gebeliğim deneyimliyim aslında ama heyecanın ilki ikincisi olmuyormuş.Ailelere söylemek için ultrason görüntüsünü almayı bekliyoruz, ondan biraz da. Gerçi onlar da anladı aslında ama biz söyleyelim diye bekliyorlar
Sağlıkla kucagına al insaAllah.Umarımmm. Hiçbir hamilelik belirtim yok azıcık koku hassasiyeti dışında. Elimde ultrason görüntüsü de yok. Ondan biraz heyecanlıyım. Bakalım hayırlısı olsun artık
Evet evet minik daha olsun en kötü kesesi büyümüştür onu görürümBen geç yumurtlamaya göre(ultrason ölçümüne de göre) 7+1 de, adet tarihine göre 8+1 de kalp atışını duydum ama sanırım değişebiliyor. Duymazsanız üzülmeyin daha çok miniktir
1 hafta sonra gel dedi bakalım 8i beklememBaşka bir sorununuz yoksa 8' bekleyip kalp atışı duymaya gidebilirsiniz
Ben 6+2 de duydum kalp atışlarını. Bence olur en kötü 2haftaya tekrar gidersin
Evet bence de çok küçük ihtimal zatenDuymama ihtimaliniz de var, ben 6+5 te kap atışı duydum ama bu sure uzayabilir :)
Hayırlı olsun bebis, çok güzel heyecanlar :)Evet bence de çok küçük ihtimal zatenilk gebelimde 6+6da duymuştuk kalp atışını. Her gebelik de farklı oluyor. Bakalım bi sonrakinde duyarız artık bu sefer olmazsa da
Sizi ağustos annelerinden takip ediyordum. Çok sevindim yeniden güzel haber almanıza. Her şey sağlıkla gönlünüze göre ilerler umarım.Merhabalar, tatlı heyecanlarım var. Geçen hafta salı günü 4+5de ilk kontrolüme gittim. Bebek kesesi çok küçüktü 2.9mm. Beta hcg 1073 çıktı. 3 gün sonra 5+1de beta 4030 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra gel dedi. 6+1de bebeği de görebilir miyiz acaba bi sıkıntı yoksa çok minik de olsa?
Teşekkür ederimmmHayırlı olsun bebis, çok güzel heyecanlar :)
Teşekkür ederimmmSizi ağustos annelerinden takip ediyordum. Çok sevindim yeniden güzel haber almanıza. Her şey sağlıkla gönlünüze göre ilerler umarım.
Ben 6+3 de kalp atışını duydum, bebeği bebek gibi gördüğümüz haftayı ilk 12. Hafta diye hatırlıyorum. Elleri ayakları oluşmuştu o zaman
İnsallah aaglikla sizde kucaginiza alirsiniz,benim de insallah 2.hamileligim olcak,oglum 7yasinda, ama sanki ilk cocukmus gibi heyecanliyim gercekten 1. si 2.si olmuyo sanki hep ilk heyecanmis gibi :)) Allah'im bu guzel duyguyu herkese yasatsin İnsallah.İkinci gebeliğim deneyimliyim aslında ama heyecanın ilki ikincisi olmuyormuş.Ailelere söylemek için ultrason görüntüsünü almayı bekliyoruz, ondan biraz da. Gerçi onlar da anladı aslında ama biz söyleyelim diye bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?