6+1 haftalık gebelikte bebek görünür mü?

Ben ilk hamileligimdede kesinlikle koku tat hassaiyeti yasamadim cok sukur rahat bi hamilelik gecirmistim, bakalim insallah hersey yolunda gider de bu hamileligimde hassasiyet yasicammi,benim tek korkum bi kurumsal markette calisiyorum ve surekli ayaktayim sagolsun arkadaslar mal attirmiyo agir kaldirtmiyorlar cok sukur, yogun bi magaza oldugu için mola fazla yapamiyoruz kisacasi kasaya bi gectimmi en az 5,6saat hep ayakta urunleri geciyorum o yoruyo biraz

Aminnn inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızz. Tarihlerimiz yakın kızım eylülde 3 yaşını doldurcak benim de daha küçük. Ama dediğiniz gibi her şey çok heyecanlı ilk gibi aynı çalışma şartlarınız zormuş, en yakın zamanda gebelik raporunuzu alın, iş yerinde daha rahat edersiniz.

Evet bence de çok küçük ihtimal zaten ilk gebelimde 6+6da duymuştuk kalp atışını. Her gebelik de farklı oluyor. Bakalım bi sonrakinde duyarız artık bu sefer olmazsa da
İnşaAllah duyarsın valla ben ilk olunca çok değişikti bide dış gebelik şüphesi vardı çok rahatlamıştım

Merhabalar ultrason kağıdında kese boyutu en yazıyor mu

Merhabalar ultrason kağıdında kese boyutu en yazıyor mu
Merhaba. Ultrason kağıdı vermemişti. Muayene esnasında ölçerken 2.9mm çok küçük göz bebeğin kadar. Şu an hafta tahmini yapamıyorum küçük olduğu için dedi. 9 temmuzda tekrar çağırdı. Keseyi görmek için sanırım.

Anladım canm teşekkür ederim

Merhaba, sonuç aldınız mı ?
Merhabalarr. Evet karından keseyi gördük. Doktorum şimdi bebeği görüp kalp atışını duymak istiyorsan vajinal bakmamız lazım, istersen haftaya tekrar gel o zaman karından görürüz, dedi. Şimdilik bebeği göremedik ama haftaya inşallah

Çok sevindim, hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeği görüp kalp atışını da duyarsınız! Vajinal kontrolü özellikle mi istemiyorsunuz?

Çok sevindim, hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeği görüp kalp atışını da duyarsınız! Vajinal kontrolü özellikle mi istemiyorsunuz?
Teşekkür ederimmm yok yok vajinal muayeneye karşı değilim. İlk başta karından mı bakcaksınız, vajinal mi diye sordum. Uzan karından bakalım dedi. O sırada konuştuk zaten şimdi görmek istersen vajinal bakalım dedi. Ben de haftaya daha da büyür daha net görürüm, kalp atışını duymam da garanti olur diye haftaya tekrar geleyim dedim. bayramdan sonra çağırcaktı yoksa

Anladım, sağlıkla olur inşallah. Ben de 5+6’da gitmiştim Pazartesi günü, kese ve yolk göründü ama bebek görünmedi. Ben de biraz endişelendim ama burada okuduklarıma göre görünmemesi normal olabiliyormuş.Gerçi doktorum niye görünmedi , bu hafta görünmesi gerekiyordu deyip biraz endişelendi ama

Endişelenmeyinn belki de çok minikti tam görünmedi. Ne zaman gideceksiniz bir daha? Sonraki kontrolde görünür içiniz rahat olsunn

Bugün doktora gittim, kalp atışını gördük çok şükür 6+1 görünüyor, kalp atışını duymadık henüz küçük olduğunu söyledi. Onu sonra duyarız sanırım değil mi?
Gözünüz aydın evet evet haftaya duyarsınız muhtemelen. Ne zamana çağırdı doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…