- 2 Haziran 2021
- 157
- 209
- 33
- Konu Sahibi Kizilbodur
-
İnsallah aaglikla sizde kucaginiza alirsiniz,benim de insallah 2.hamileligim olcak,oglum 7yasinda, ama sanki ilk cocukmus gibi heyecanliyim gercekten 1. si 2.si olmuyo sanki hep ilk heyecanmis gibi :)) Allah'im bu guzel duyguyu herkese yasatsin İnsallah.
Ben 5haziranda en son adet oldum,biraz sıkıntı vardi doktirum femara kullandirdi bana,heyecanla haziranin23unde kan testi yaptirdim negatif cikti,ayin 30unda seytan durttu gogus hassasiyetim oldu test yaptim 2.cizgim silik cikti kan testi verdim 135 cikti doktorum hamilesin dedi ama keseyi belli belirsiz dedi rahim kalinlasmaya baslamis dedi onunuzdeki hafta gel keseye yine bakalim dedi,haftaya cuma falan gideyim kese biraz daha buyur diye dusunuyom ama sabirsizlanip yarin gitsem kese gorunurmu bilmiyorum, hayirlisi olur insallah
Aminnn inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızz. Tarihlerimiz yakınBen ilk hamileligimdede kesinlikle koku tat hassaiyeti yasamadim cok sukur rahat bi hamilelik gecirmistim, bakalim insallah hersey yolunda gider de bu hamileligimde hassasiyet yasicammi,benim tek korkum bi kurumsal markette calisiyorum ve surekli ayaktayim sagolsun arkadaslar mal attirmiyo agir kaldirtmiyorlar cok sukur, yogun bi magaza oldugu için mola fazla yapamiyoruz kisacasi kasaya bi gectimmi en az 5,6saat hep ayakta urunleri geciyorum o yoruyo biraz
İnşaAllah duyarsın valla ben ilk olunca çok değişikti bide dış gebelik şüphesi vardı çok rahatlamıştımEvet bence de çok küçük ihtimal zatenilk gebelimde 6+6da duymuştuk kalp atışını. Her gebelik de farklı oluyor. Bakalım bi sonrakinde duyarız artık bu sefer olmazsa da
İnşallahh. Siz de sağ salim alırsınız kucağınıza umarımmİnşaAllah duyarsın valla ben ilk olunca çok değişikti bide dış gebelik şüphesi vardı çok rahatlamıştım
Merhabalar ultrason kağıdında kese boyutu en yazıyor muMerhabalar, tatlı heyecanlarım var. Geçen hafta salı günü 4+5de ilk kontrolüme gittim. Bebek kesesi çok küçüktü 2.9mm. Beta hcg 1073 çıktı. 3 gün sonra 5+1de beta 4030 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra gel dedi. 6+1de bebeği de görebilir miyiz acaba bi sıkıntı yoksa çok minik de olsa?
Merhaba. Ultrason kağıdı vermemişti. Muayene esnasında ölçerken 2.9mm çok küçük göz bebeğin kadar. Şu an hafta tahmini yapamıyorum küçük olduğu için dedi. 9 temmuzda tekrar çağırdı. Keseyi görmek için sanırım.Merhabalar ultrason kağıdında kese boyutu en yazıyor mu
Anladım canm teşekkür ederimMerhaba. Ultrason kağıdı vermemişti. Muayene esnasında ölçerken 2.9mm çok küçük göz bebeğin kadar. Şu an hafta tahmini yapamıyorum küçük olduğu için dedi. 9 temmuzda tekrar çağırdı. Keseyi görmek için sanırım.
Merhaba, sonuç aldınız mı ?Merhaba. Ultrason kağıdı vermemişti. Muayene esnasında ölçerken 2.9mm çok küçük göz bebeğin kadar. Şu an hafta tahmini yapamıyorum küçük olduğu için dedi. 9 temmuzda tekrar çağırdı. Keseyi görmek için sanırım.
Merhabalarr. Evet karından keseyi gördük. Doktorum şimdi bebeği görüp kalp atışını duymak istiyorsan vajinal bakmamız lazım, istersen haftaya tekrar gel o zaman karından görürüz, dedi. Şimdilik bebeği göremedik ama haftaya inşallahMerhaba, sonuç aldınız mı ?
Çok sevindim, hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeği görüp kalp atışını da duyarsınız!Merhabalarr. Evet karından keseyi gördük. Doktorum şimdi bebeği görüp kalp atışını duymak istiyorsan vajinal bakmamız lazım, istersen haftaya tekrar gel o zaman karından görürüz, dedi. Şimdilik bebeği göremedik ama haftaya inşallah
Teşekkür ederimmmÇok sevindim, hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeği görüp kalp atışını da duyarsınız!Vajinal kontrolü özellikle mi istemiyorsunuz?
Anladım, sağlıkla olur inşallah. Ben de 5+6’da gitmiştim Pazartesi günü, kese ve yolk göründü ama bebek görünmedi. Ben de biraz endişelendim ama burada okuduklarıma göre görünmemesi normal olabiliyormuş.Gerçi doktorum niye görünmedi , bu hafta görünmesi gerekiyordu deyip biraz endişelendi amaTeşekkür ederimmmyok yok vajinal muayeneye karşı değilim. İlk başta karından mı bakcaksınız, vajinal mi diye sordum. Uzan karından bakalım dedi. O sırada konuştuk zaten şimdi görmek istersen vajinal bakalım dedi. Ben de haftaya daha da büyür daha net görürüm, kalp atışını duymam da garanti olur diye haftaya tekrar geleyim dedim. bayramdan sonra çağırcaktı yoksa
Endişelenmeyinn belki de çok minikti tam görünmedi. Ne zaman gideceksiniz bir daha? Sonraki kontrolde görünür içiniz rahat olsunnAnladım, sağlıkla olur inşallah. Ben de 5+6’da gitmiştim Pazartesi günü, kese ve yolk göründü ama bebek görünmedi. Ben de biraz endişelendim ama burada okuduklarıma göre görünmemesi normal olabiliyormuş.Gerçi doktorum niye görünmedi , bu hafta görünmesi gerekiyordu deyip biraz endişelendi ama
Önümüzdeki hafta Salı gideceğim.Endişelenmeyinn belki de çok minikti tam görünmedi. Ne zaman gideceksiniz bir daha? Sonraki kontrolde görünür içiniz rahat olsunn
Bebeği görür kalp atışını da duyarsınız umarımÖnümüzdeki hafta Salı gideceğim.
Çok teşekkür ederim! Tabii yazarım inşallah.Bebeği görür kalp atışını da duyarsınız umarımyazın buraya olur mu
Bugün doktora gittim, kalp atışını gördük çok şükürÇok teşekkür ederim! Tabii yazarım inşallah.
Bugün doktora gittim, kalp atışını gördük çok şükürBebeği görür kalp atışını da duyarsınız umarımyazın buraya olur mu
Gözünüz aydınBugün doktora gittim, kalp atışını gördük çok şükür6+1 görünüyor, kalp atışını duymadık henüz küçük olduğunu söyledi. Onu sonra duyarız sanırım değil mi?
Çok teşekkür ederim.Gözünüz aydınevet evet haftaya duyarsınız muhtemelen. Ne zamana çağırdı doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?