6+1 haftalık gebelikte bebek görünür mü?

Çok teşekkür ederim. Normalde benim 6+5 gün olması gerekirdi ,ancak ultrasona göre bugün 6+1 çıktı. 2 hafta sonra gelin dediler. Siz duymuştunuz değil mi kalp atışını?
İlk haftalarda böyle geriden gelebiliyor sonra yakalıyorlar haftasını. Yok duymadım ben daha kalp atışını. Sadece kesiyi gördük. Cuma günü gidicem. 7+1 olucaz. Bakalım inşallah duyarız

İlk haftalarda böyle geriden gelebiliyor sonra yakalıyorlar haftasını. Yok duymadım ben daha kalp atışını. Sadece kesiyi gördük. Cuma günü gidicem. 7+1 olucaz. Bakalım inşallah duyarız
Hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla duyarsınız. Sizinle günümüz de bire bir aynı.Haber verirsiniz inşallah.

Hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla duyarsınız. Sizinle günümüz de bire bir aynı.Haber verirsiniz inşallah.
Merhaba, biraz geç oldu bi süredir girmemiştim foruma. 16 temmuzda gittim kontrole. 7+1de bebeği gördük, kalp atışını duyduk. Çok şükür her şey yolunda. sizin de öyledir umarım

Kızlar bi sorum olcak. Kalp atımını duyduktan sonra ne zaman tekrar kontrole gittiniz?
Gebeliğiniz hayırlı olsun 7+1de duyduk kalp atışını. 3 hafta sonraya çağırdı. İlk gebeliğimde de öyle olmuştu. Bazı doktorlar kalp atımından sonra 12 haftalık olunca çağırıyorlar 2li tarama için. Çevremdeki arkadaşlarım genelde o şekilde gittiler.

Merhaba, biraz geç oldu bi süredir girmemiştim foruma. 16 temmuzda gittim kontrole. 7+1de bebeği gördük, kalp atışını duyduk. Çok şükür her şey yolunda. sizin de öyledir umarım
Çok sevindim sizin adınıza, hayırlı olsun inşallah! ben bayram nedeniyle kontrole gidemedim. Önümüzdeki hafta randevu alacağım. Kalp atımını görmüştük biz ,ama duymamıştık.İnşallah onu da duyarız bu kontrolde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…