Ben doktora gittim. 7+1 dim kesem 6+3 gözüktü 6+2 de olabilir tam hatırlamıyorum. Kalp atışını gördük. Ama çok yavaş ve cılızdı doktor dinletemedi. Asprin verdi kullanmam için. Önümüzdeki hafta gel tekrar bakalım şu an için bir şey diyemiyorum dedi. Artık kürtaj olacaksa olıyım düşecekse düşsün diye bakıyorum. 8 haftalık olduk bugün. 2.hamileliğim olduğu için karnım hemen öne çıktı. Çevredende fark ediyorlar artık.
Sabah bulantıları, koku hassasiyeti bütün belirtiler devam ediyor. Böyle oldukça daha da bağlanıyorum. Süreç gittikçe zorlaşıyor benim için. Gerçekten çok çaresiz hissediyorum

Her gün et, karpuz,yumurta, armut yiyip havuç suyu içiyorum. Kese büyür belki diye. Başka da elimden bir şey gelmiyor zaten. Ama psikolojim alt üst oldu.
Tanıdığım birine söylemiştim ve onun nazarının değdiğine inanıyorum. Ona söylediğimden beri her şey ters gitmeye başladı. Ona bağladığım içinde sürekli kendime kızıyorum. Eşim o kadar uyarmasına rağmen b.k var gibi söyledim. Sanki her şey benim yüzümden olmuş gibi geliyor.