• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+1 kese var kalp atışı yok kürtaj dediler böyle sıkıntı yaşayan var mı?

Stres yapmak istemiyorum ama elimde değil sürekli ne olacak ne olacak diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bugüne kadar biraz inancım vardı ama bugün tüm inancım bitti resmen..
ben nazardan olduğuna inanıyorum bir daha gebeliğim olursa kesinlikle söylemeyeceğim. Hem pkos var hem rahmim ters hem troid hastasıyım. 3 yıldır bekliyordum. Nasip böyleymiş ne diyim ki 😔
Bugün ne oldu ki?

Stres yapmak istemiyorum ama elimde değil sürekli ne olacak ne olacak diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bugüne kadar biraz inancım vardı ama bugün tüm inancım bitti resmen..
ben nazardan olduğuna inanıyorum bir daha gebeliğim olursa kesinlikle söylemeyeceğim. Hem pkos var hem rahmim ters hem troid hastasıyım. 3 yıldır bekliyordum. Nasip böyleymiş ne diyim ki 😔
Güzel bir şey olunca insan içinde yaşamalı evet, maalesef bunu çoğumuz başaramıyoruz. Mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz ama sonu mutsuzluk olunca da paylaşmak çok ağır geliyor. Benim de rahmime geçen sene Y şeklinde demişti doktor ama diğer doktorlar da operasyona gerek yok sağlıklı gebelik yaşayabilirsin demişti. Ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim hiç bilmiyorum. Her kürtaj sonrası sanki daha da geç kalıyor gibi hissediyorum anneliğe.

Güzel bir şey olunca insan içinde yaşamalı evet, maalesef bunu çoğumuz başaramıyoruz. Mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz ama sonu mutsuzluk olunca da paylaşmak çok ağır geliyor. Benim de rahmime geçen sene Y şeklinde demişti doktor ama diğer doktorlar da operasyona gerek yok sağlıklı gebelik yaşayabilirsin demişti. Ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim hiç bilmiyorum. Her kürtaj sonrası sanki daha da geç kalıyor gibi hissediyorum anneliğe.
Benim yakın bir arkadaşım vardı ameliyat oldu. Çokta kısa sürdü ameliyatı. Sonra hamile kaldı ama onların başka problemleri de vardı eşinden kaynaklı, tüp bebek yaptılar

Benim yakın bir arkadaşım vardı ameliyat oldu. Çokta kısa sürdü ameliyatı. Sonra hamile kaldı ama onların başka problemleri de vardı eşinden kaynaklı, tüp bebek yaptılar
Ben de bu sefer her şeyi yoluna koymaya çalışıp hamile kalmayı deneyeceğim inşallah sağlıklı bir şekilde olur. Kilom da fazla önce biraz kilo vermem gerekiyor sağlıklı beslenerek

Ben doktora gittim. 7+1 dim kesem 6+3 gözüktü 6+2 de olabilir tam hatırlamıyorum. Kalp atışını gördük. Ama çok yavaş ve cılızdı doktor dinletemedi. Asprin verdi kullanmam için. Önümüzdeki hafta gel tekrar bakalım şu an için bir şey diyemiyorum dedi. Artık kürtaj olacaksa olıyım düşecekse düşsün diye bakıyorum. 8 haftalık olduk bugün. 2.hamileliğim olduğu için karnım hemen öne çıktı. Çevredende fark ediyorlar artık.
Sabah bulantıları, koku hassasiyeti bütün belirtiler devam ediyor. Böyle oldukça daha da bağlanıyorum. Süreç gittikçe zorlaşıyor benim için. Gerçekten çok çaresiz hissediyorum 😔
Her gün et, karpuz,yumurta, armut yiyip havuç suyu içiyorum. Kese büyür belki diye. Başka da elimden bir şey gelmiyor zaten. Ama psikolojim alt üst oldu.
Tanıdığım birine söylemiştim ve onun nazarının değdiğine inanıyorum. Ona söylediğimden beri her şey ters gitmeye başladı. Ona bağladığım içinde sürekli kendime kızıyorum. Eşim o kadar uyarmasına rağmen b.k var gibi söyledim. Sanki her şey benim yüzümden olmuş gibi geliyor.
Allah nazarlardan korusun bizleri inşallah. İnşallah çocuğunuz büyür ve gelişir. Bende düşük yaptım maalesef. Herkese söyledim keşke söylemeseydim. İnsanların gözü sürekli üstümüzde iyi bir şey oldu hayatımda diyorum ilk kez onu da kaybediyorum. Ben çok üzgünüm bende bağlandım karnımdakine. 6. Hafta da kaybetmeme rağmen yine karnım çıkmıştı birazda olsa. Orada bir melek olduğunu biliyorum şimdi onu kaybettim. Mental olarak çok kötü hissediyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın. Sizin için en güzel dileklerimi gönderiyorum. İnşallah sağlıkla kazasız belasız kucağınıza alırsınız. Kimseyle paylaşmayın artık kim olursa olsun 3 ay dolmadan söylememek lazım. İşte söyleyince böyle oluyor soru yağmuruyla uğraşıyoruz. Bide insanların ağzına düşüyoruz.

Benimde rahmim ters çıktı.

Allah nazarlardan korusun bizleri inşallah. İnşallah çocuğunuz büyür ve gelişir. Bende düşük yaptım maalesef. Herkese söyledim keşke söylemeseydim. İnsanların gözü sürekli üstümüzde iyi bir şey oldu hayatımda diyorum ilk kez onu da kaybediyorum. Ben çok üzgünüm bende bağlandım karnımdakine. 6. Hafta da kaybetmeme rağmen yine karnım çıkmıştı birazda olsa. Orada bir melek olduğunu biliyorum şimdi onu kaybettim. Mental olarak çok kötü hissediyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın. Sizin için en güzel dileklerimi gönderiyorum. İnşallah sağlıkla kazasız belasız kucağınıza alırsınız. Kimseyle paylaşmayın artık kim olursa olsun 3 ay dolmadan söylememek lazım. İşte söyleyince böyle oluyor soru yağmuruyla uğraşıyoruz. Bide insanların ağzına düşüyoruz.
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bence de ilk 3 ay saklanmalı gebelik bebek tam tutunasıya kadar Allah size de bize de sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin bende bu ay 2. Kimyasalı yaşadım insan çok üzülüyor ama yapacak bir şey yok zamanı var demekki

Back
X