6+3 kese var yolk var bebek yok

nehircinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
187
88
28
Arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim. Kese bir hafta önce gittiğime göre düzenli büyümüş fakat yolk göründü bebek görünmüyor dedi. Bir hafta sonraya randevu verdi acaba boş gebelik mi bir önceki bebeğimi de kalp atışı yüzünden kaybetmiştim böyle olup sonra görünebilir mi bebek. Yaşayan ya da yorum yapabilecek olanlar var mı çok üzgünüm

yolk sacın gözükmesi iyiye işaret diye biliyorum yani yolk sac varsa bebekte oluşacaktır anlamına geliyor,kötü düşünme inş güzel haberler alırsın

Yolk saç varsa bebekte oluşur derler canm bekle 7. Hafta git inslh bebeği görürsn yine görmezsn sadece yolk saç varsa yine bekle 1 hafta daha hemen kurtaj olma kesenin içi bom boş görünene kadr kurtaj olma kesinlikle inslh bebegn sağlıklıdır ..

Boş gebelik olunca hiç yolk sak oluşmuyor mu
Canım sakin olumsuz dusunme ama bnde 6 haftalık gittim yolk saç var bebek oluşur bir iki güne dedi 8+3te gittim yolk saçta kaybolmus ama bnm kanda pıhtılaşma var belki de kan akışı olmadı ve oluşumu tamamlanamadi sen içini ferah tut bol bol dua et

Yolk sac iyiye işaret benimde öyleydi daha sonra bebiş ve kalp atışını duyduk olumlu düşün iyi olcak herşey

Dua etmekten başka çarem yok evet . Bi kayıp yaşamıştım Eylül'de onun üzüntüsünü atlatamadan tekrar başıma gelecek diye korkuyorum. Peki kürtaj mı olunuyor yine

Yolk sac iyiye işaret benimde öyleydi daha sonra bebiş ve kalp atışını duyduk olumlu düşün iyi olcak herşey
İnşallah görürüm bende. Kaç haftalıkken görmüştünüz bebeği geç döllenmemi olmuştu. Benim kese 16 mm inşallah büyüyünce görürüm

Dua etmekten başka çarem yok evet . Bi kayıp yaşamıştım Eylül'de onun üzüntüsünü atlatamadan tekrar başıma gelecek diye korkuyorum. Peki kürtaj mı olunuyor yine
Evet canım kese boş olursa kurtaj ediyorlar bnde ağustos ayında yasadm bu durumu hala bebis yok.

6 hafta daha erken canim. Biz 7 haftalikken duyduk kalp atisini. Doktorun sana bekleme suresi verecektir. Hemen kurtaj derse birkac doktora git. Hemen aldirma. En son ihtimal detayli ultrasona gir. Ben arastirma hastanesinde acilden girip ucretsiz cektirmistim.

Canim merhaba beni Korkutuyosun senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim eylülde kurtaj olmustum 9 haftalik bebegmin kalbi durmustu simdi tekrar hamileyim kese göründü haftaya kalp atislari icin gidicem ama cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamaktan

Evet canım kese boş olursa kurtaj ediyorlar bnde ağustos ayında yasadm bu durumu hala bebis yok.
Bende ilk defa denemiştim kürtajdan sonra hemen ilk ay olmuştu çok sevinmiştim ama içimde hep bir korku vardı doktor biraz umutsuz gibi ama hayırlısı olsun. Umarım Allah size de en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir. Ben ovulasyon testi kullanmıştım deneyebilirsiniz sizde

İnanırmısın bende tam sevinemedim hep bir korku vardı içimde bir kere yaşanınca demekki o korku hep oluyor ama kötü düşünme inşallah güzel haberler verir doktorun sana

K
bende beklemeyi düşünüyorum zaten herşey iyice netleşsin iki hafta bekleyeceğim kesin

İnanırmısın bende tam sevinemedim hep bir korku vardı içimde bir kere yaşanınca demekki o korku hep oluyor ama kötü düşünme inşallah güzel haberler verir doktorun sana
Kafamin hep bi tarafinda korku var bide hergun progestan ve kendime igne yapıyorum onun icin herseye dayaniyorum inşallah rabbim yüzümuze güler

Kafamin hep bi tarafinda korku var bide hergun progestan ve kendime igne yapıyorum onun icin herseye dayaniyorum inşallah rabbim yüzümuze güler
Peki doktor mu verdi önlem için progestan bi önceki hamileliğimde kanamam olduğu için içiyordum bende. Ama gerçekten sağlıklı bebek düşmüyor benim genetik testimde bebekte genetik hastalık çıktı hayırlısı olsun herşeyin ama insan üzülmeden yapamıyor

Bu ay deneyecem canm incir kürü ile birlikte kullanacm. Doktora bakma sen umutlu ol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…