- 6 Ağustos 2016
- 187
- 88
- 28
- Konu Sahibi nehircinar
-
Hayırlısıyla görürsünüz inşallahHayır 10 gün sonra gideceğim
İnşallsh canım sende içini rahat tut bak göreceksinHayırlısıyla görürsünüz inşallah
Can'ım hamilelik belirtilerin var mıydı son zamanlarda bende aynı durumdayım pazartesi günü yolk var bebek görünmüyor dedi salı gideceğim ama git gide bulantıların baş dönmem artıyor göğüslerim hassas şiş bebek oluşmasa bu belirtiler devam eder mi ki acabaBir adet bekledin mi canım? Yoksa hemen o ay mı hamile kaldın? Kimi doktorlar 3 ay bekleyin diyor kafam karıştı. Benim doktorum tam bir şey demedi. Yeni bir doktor bakıyorum. Rabbim kimseyi boş bırakmasın çok teşekkür ederim.
Bende seninle aynı durumdayim ben cuma günü gidicem ama endiseliyim acikcasiCan'ım hamilelik belirtilerin var mıydı son zamanlarda bende aynı durumdayım pazartesi günü yolk var bebek görünmüyor dedi salı gideceğim ama git gide bulantıların baş dönmem artıyor göğüslerim hassas şiş bebek oluşmasa bu belirtiler devam eder mi ki acaba
Can'ım hamilelik belirtilerin var mıydı son zamanlarda bende aynı durumdayım pazartesi günü yolk var bebek görünmüyor dedi salı gideceğim ama git gide bulantıların baş dönmem artıyor göğüslerim hassas şiş bebek oluşmasa bu belirtiler devam eder mi ki acaba
Maalesef benimde Yok sadece karnım ağrıyor onuda kötüye yoruyorum ister istemez. Yanlız oğlumda mide bulantım 8. 9. Haftalarda başlayıp 5. Ay bitene kadar sürdü. Bilemiyorum önceki hamileliğimin eski ultrason görüntülerine baktım bu büyüklükteyken içinde bebek çok net görünüyorCan'ım hamilelik belirtilerin var mıydı son zamanlarda bende aynı durumdayım pazartesi günü yolk var bebek görünmüyor dedi salı gideceğim ama git gide bulantıların baş dönmem artıyor göğüslerim hassas şiş bebek oluşmasa bu belirtiler devam eder mi ki acaba
Can'ım sabah erkenden doktora gittik çok şükür kendide göründü kalp atışlarıda var artık keseyi değil. Bebeği ölçüyor 6 hafta 4 günlük çıktı geçen pazartesi kesesi 6 hafta 4 günlüktü adet tarihime göre çok az geride ama hızlı büyür dedi N nehircinar B _buhara_Bende seninle aynı durumdayim ben cuma günü gidicem ama endiseliyim acikcasisalı günü bana haber werirmisin ya belki içim rahatlar biraz. Belirtilerimiz aynı goguslerim çok hassas bulantim çok fazla ayrıca akıntım ve bel agrimda war inşallah bebeklerimizde wardir ya (
Gerçekten mi :))) o kadar sevindim ki senin adına çünkü neler hşssettiğini çok iyi anlıyorum gözün aydın darısı başıma . Cidden çok mutlu oldum :)Can'ım sabah erkenden doktora gittik çok şükür kendide göründü kalp atışlarıda var artık keseyi değil. Bebeği ölçüyor 6 hafta 4 günlük çıktı geçen pazartesi kesesi 6 hafta 4 günlüktü adet tarihime göre çok az geride ama hızlı büyür dedi N nehircinar B _buhara_
Sen tekrar dr a ne zaman gideceksin var mı bir gelişmeGerçekten mi :))) o kadar sevindim ki senin adına çünkü neler hşssettiğini çok iyi anlıyorum gözün aydın darısı başıma . Cidden çok mutlu oldum :)
Bende cuma gideceğim bir hafta beklemeye karar verdim ama içim içimi yiyor. Gitsem göremezsem diye korkuyorum. Sende mi cuma gideceksinSen tekrar dr a ne zaman gideceksin var mı bir gelişme
Ben dün gittim canım bebeği ve kalp atışı gördüm dayanamadım 1 hafta daha beklemeye iyiki gitmişim inşallah sende görürsün dualarım seninleBende cuma gideceğim bir hafta beklemeye karar verdim ama içim içimi yiyor. Gitsem göremezsem diye korkuyorum. Sende mi cuma gideceksin
Çok sevindim senin adına çok büyük bir stres Allah tekrar böyle bişey yaşatmasın. Bana da dua edin tekrar yaşamak istemiyorum aynı şeyleri.Ben dün gittim canım bebeği ve kalp atışı gördüm dayanamadım 1 hafta daha beklemeye iyiki gitmişim inşallah sende görürsün dualarım seninle
Canım ne yaptın gittin mi doktora umarım bir sorun yoktur.Bende seninle aynı durumdayim ben cuma günü gidicem ama endiseliyim acikcasisalı günü bana haber werirmisin ya belki içim rahatlar biraz. Belirtilerimiz aynı goguslerim çok hassas bulantim çok fazla ayrıca akıntım ve bel agrimda war inşallah bebeklerimizde wardir ya (
Sen gittinmi canim ne oldu?Canım ne yaptın gittin mi doktora umarım bir sorun yoktur.
Evet ben gittim ama doktor pazartesi ye kadar bekle ama umutlanma dediSen gittinmi canim ne oldu?
Allah hayirlisini versin canimEvet ben gittim ama doktor pazartesi ye kadar bekle ama umutlanma dedibebek göründü ama kalp atışı Yok malesef
Saol Cnm yapacak bişey yok malesefAllah hayirlisini versin canim
Başka doktorada gitsen canım en azından daha emin olursun. Hakkında hayırlısı olsunEvet ben gittim ama doktor pazartesi ye kadar bekle ama umutlanma dedibebek göründü ama kalp atışı Yok malesef
Tekrar gideceğim kürtajdan önce ama kese büyümemiş pek fazla bebekte de hiç bir canlılık belirtisi Yok Malesef. Hayırlısı artık doktor altı ay beklememi söyledi 4 ayda 2. Kürtajım olacak çünküBaşka doktorada gitsen canım en azından daha emin olursun. Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?