6+3 kese var yolk var bebek yok

Can'ım hamilelik belirtilerin var mıydı son zamanlarda bende aynı durumdayım pazartesi günü yolk var bebek görünmüyor dedi salı gideceğim ama git gide bulantıların baş dönmem artıyor göğüslerim hassas şiş bebek oluşmasa bu belirtiler devam eder mi ki acaba

Bende seninle aynı durumdayim ben cuma günü gidicem ama endiseliyim acikcasi salı günü bana haber werirmisin ya belki içim rahatlar biraz. Belirtilerimiz aynı goguslerim çok hassas bulantim çok fazla ayrıca akıntım ve bel agrimda war inşallah bebeklerimizde wardir ya(

Vardı canım öğürüyordum, baş dönmem de vardı. Ama sen gönlünü ferah tut. Rabbim inşallah hayırlı, sağlıklı bir hamilelik versin sana. Dua edeceğim..

Maalesef benimde Yok sadece karnım ağrıyor onuda kötüye yoruyorum ister istemez. Yanlız oğlumda mide bulantım 8. 9. Haftalarda başlayıp 5. Ay bitene kadar sürdü. Bilemiyorum önceki hamileliğimin eski ultrason görüntülerine baktım bu büyüklükteyken içinde bebek çok net görünüyor bekleyip gidecektim bende ama belki yarın giderim artık iyice stres oldum

Can'ım sabah erkenden doktora gittik çok şükür kendide göründü kalp atışlarıda var artık keseyi değil. Bebeği ölçüyor 6 hafta 4 günlük çıktı geçen pazartesi kesesi 6 hafta 4 günlüktü adet tarihime göre çok az geride ama hızlı büyür dedi N nehircinar B _buhara_

Gerçekten mi :))) o kadar sevindim ki senin adına çünkü neler hşssettiğini çok iyi anlıyorum gözün aydın darısı başıma . Cidden çok mutlu oldum :)

Bende cuma gideceğim bir hafta beklemeye karar verdim ama içim içimi yiyor. Gitsem göremezsem diye korkuyorum. Sende mi cuma gideceksin
Ben dün gittim canım bebeği ve kalp atışı gördüm dayanamadım 1 hafta daha beklemeye iyiki gitmişim inşallah sende görürsün dualarım seninle

Ben dün gittim canım bebeği ve kalp atışı gördüm dayanamadım 1 hafta daha beklemeye iyiki gitmişim inşallah sende görürsün dualarım seninle
Çok sevindim senin adına çok büyük bir stres Allah tekrar böyle bişey yaşatmasın. Bana da dua edin tekrar yaşamak istemiyorum aynı şeyleri.

Canım ne yaptın gittin mi doktora umarım bir sorun yoktur.

Başka doktorada gitsen canım en azından daha emin olursun. Hakkında hayırlısı olsun
Tekrar gideceğim kürtajdan önce ama kese büyümemiş pek fazla bebekte de hiç bir canlılık belirtisi Yok Malesef. Hayırlısı artık doktor altı ay beklememi söyledi 4 ayda 2. Kürtajım olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…